Szerem a Little Mix-et, de azért ez tényleg nem olyan érdekess cikk. És a cikk szövege sincs valami jól megírva :/
Mrs.Bieber19 már nem azért de ezzel most, hogy tett neki keresztbe? xd
Kitiltották Zayn Malikot a Little Mix turnébuszáról
2014. június 01. 15:48
|
|
Lili Szabóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 219519 offline
|
Szegény ZAYN!
Ez nem valami kedves tőlük! :@ :/
2014. június 05. 20:48
Ez nem szép a lányoktól,de igazuk van.De remélem Zayn és Perrie kapcsolata jó és,hogy összeházasodnak.Ha 2015-ben kötik össze életüket akkor jó fiatalon házasodnak.Vajon nem válnak-e el?Remélem nem.
2014. június 09. 19:32
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Ez kedves
Remélem nem fognak elválni, ha már ilyen fiatalon összeházasodnak! Sok boldogságot!
2014. június 18. 12:38
|
|
directionerZerrieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 227841 offline
|
2014. június 29. 20:09
|
|
Lottiexdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 228459 offline
|
Nem értem azokat akik:
1. Szapulják Zayn és Perrie kapcsolatát.
2. Szerintem jól tették,hogy kitiltották Zaynt és a többi lány barátját,mert ugye csajturné,és azon mit keresnek fiúk?
3. Ha vége a Little Mix és a One Direction turnéjának is nyilván egybekelnek,és lesz idejük bőven egymásra.
Férreértést elkerülendő imádom az 1D-t és a Little Mix-et is. A Little Mixből Perrie és Jade az 1D-ből pedig Zayn a kedvencem.
Nagyon örülök nekik,legyenek nagyon boldogok.
Valószínűleg ez az egyetlen hely a világon, ahol az ott lévő nők Zayn Malikot nem látják szívesen.>>> Én is egyetértek. Én szívesen látnám Zaynt.
1. Szapulják Zayn és Perrie kapcsolatát.
2. Szerintem jól tették,hogy kitiltották Zaynt és a többi lány barátját,mert ugye csajturné,és azon mit keresnek fiúk?
3. Ha vége a Little Mix és a One Direction turnéjának is nyilván egybekelnek,és lesz idejük bőven egymásra.
Férreértést elkerülendő imádom az 1D-t és a Little Mix-et is. A Little Mixből Perrie és Jade az 1D-ből pedig Zayn a kedvencem.
Nagyon örülök nekik,legyenek nagyon boldogok.
Valószínűleg ez az egyetlen hely a világon, ahol az ott lévő nők Zayn Malikot nem látják szívesen.>>> Én is egyetértek. Én szívesen látnám Zaynt.
2014. július 23. 13:43
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
hahah.
ez igy helyes
2014. szeptember 21. 18:50
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Megértem... Én is ki tiltanám
És nem az az egyetlen hely ahol kizárják Zayn-t .... Én ki rugdosnám
#SorryDájreksönerek
#SorryDájreksönerek
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: