egyébként a "milyen rém érdekes hír" meg stb. kommenteken igen elcsodálkoztam. könyörgöm, ha nem érdekel, ne kattints rá! -.-
Kitiltották Zayn Malikot a Little Mix turnébuszáról
2014. május 21. 20:25
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
XD jóltették. nem mintha nem bírnám a srácot, de tényleg. ez egy csaj turné
egyébként a "milyen rém érdekes hír" meg stb. kommenteken igen elcsodálkoztam. könyörgöm, ha nem érdekel, ne kattints rá! -.-
2014. május 21. 20:26
|
|
samteatimevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 128 Csatolások: 63 Azonosító: 213364 offline
|
Azt hittem, valami komolyabb dolog végett.
2014. május 21. 20:37
|
|
baby95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 422 Csatolások: 13 Azonosító: 203027 offline
|
Kitty miau gratulálok, osztod itt az észt.
Senki sem mondta, hogy Perrie azért hordja a Rolling Stones-os felsőt, mert rockos akar lenni. Lehet azért, mert tiszteli őket, meg ilyenek. Nekem is van ilyen felsőm, attól még, hogy nem vagyok rockos.
samteatime először én is azt hittem, meg is ijedtem egy kicsit
Senki sem mondta, hogy Perrie azért hordja a Rolling Stones-os felsőt, mert rockos akar lenni. Lehet azért, mert tiszteli őket, meg ilyenek. Nekem is van ilyen felsőm, attól még, hogy nem vagyok rockos.
samteatime először én is azt hittem, meg is ijedtem egy kicsit
2014. május 21. 20:38
Azért nem mondhatja,hogy egyszer sem volt fent
#Directioner #Mixer
2014. május 21. 20:43
Fontos hír, mondhatom. Zayn-ről valami mai fotót is be lehetett volna rakni amúgy
2014. május 21. 20:47
"Valószìnűleg ez az egyetlen hely a világon, ahol az ott lévő nők Zayn Malikot nem látják szívesen." Tulajdonképpen ahol directionatorok vannak, ott sem látnák szívesen őt. Mint pl. itt sem, a lakásomban. Oops.
Egyébként meg ez hírértékű? Szomorú. Abszolút felesleges dolgokkal tömni többszázezer felhasználó agyát nem semmi...
Egyébként meg ez hírértékű? Szomorú. Abszolút felesleges dolgokkal tömni többszázezer felhasználó agyát nem semmi...
2014. május 21. 20:51
|
|
kata0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 259 Csatolások: 13 Azonosító: 218461 offline
|
Azért, azt nem lehet mondani, h ez az egyetlen hely a világon, ahol nem látják szívesen Zayn-t
Én pl Magyarországon belül sehol nem látnám szívesen, és khgr..... nem én vok az egyetlen. Ohh, nagyon nem XD
2014. május 21. 20:59
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Nem mondanám, hogy az az egyetlen hely.. Én még a holdon sem látnám szívesen. Nem tudom, lehet én vagyok az egyetlen, aki így gondolja, de nem nagyon izgat. Várom az utálóleveleket!
2014. május 21. 21:00
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
kicsit meglepő,de biztos most a lányok inkább egymás társaságára vágynak
2014. május 21. 21:28
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Pasi mentes zóna
jó ötlet. Éljen a #Girlpower (már bocs Zayn
) Mégis ez így van helyén, a fiúknál a lányok nem itt meg a fiúk nem.
2014. május 21. 21:28
Most mit kell sajnálni? Nem mehet fel egy buszra, hűha. Most aztán nagy a dilemma
Jöhetnek az osztós hozzászólások
2014. május 21. 21:39
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Holnapi cikk: "Az angol királynő kiment a WC-re, de nem volt TESCO gazdaságos WC papír"
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.