A VIVA TV már 14. alkalommal rendezi meg június 11-én nagyszabású díjátadóját, a Comet-gálát, amelyen a legnagyobb hazai kedvencek mellett fellép a világhírű pop dance énekesnő Inna, és a svéd Ola. Most újabb sztár csatlakozik hozzájuk: David Correy, aki Tóth Gabival együtt adja elő a Papp László Budapest Sportarénában a 2014-es labdarúgó-világbajnokságra készült slágert, a The World Is Ours - Miénk a világ című dalt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Világsztárral duettezik Tóth Gabi a VIVA Cometen!
2014. május 21. 16:15
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Húú tuti,hogy nagy show lesz
2014. május 21. 16:21
Az összes fellépőtől rosszul vagyok, Innát leszámítva. Jó, hogy meghívták, neki legalább vannak jó dalai és élőben is jól énekel.
2014. május 21. 16:41
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
David Corry az egyik kedvencem volt az X-faktorban szerencsés Gabi hogy egy ilyen nagyszerű tehetséges jóképű pasival állhat egy színpadra.
Szeretném látni élőben Davidet lehet elmegyek a cometre miatta!!??
Caramelt hiányolom a fellépők közül és Horváth Tamást is.
Szeretném látni élőben Davidet lehet elmegyek a cometre miatta!!??
Caramelt hiányolom a fellépők közül és Horváth Tamást is.
2014. május 21. 16:41
Ez egy negatív hozzászólás lesz, előre is bocs. Nem tudom, h ki hogy van vele, de én a magyar hírességektől agyvízlobbot kapok... Nem szeretem azt a hozzáállást, h a legnagyobb majmokból is sztárokat csinálnak nálunk, jó, nem az, pl az USA-ban is van pár baklövés, amit már elkövettek, de ami itthon van, hát.. pff.. katasztrófa, nekem ez katasztrófa, ennyi. Sorry!
2014. május 21. 17:51
Biztosan nézni fogom a Comete úgyhogy kiváncsi leszek rá
2014. május 21. 18:33
Egyre inkább hányingerem van a Comettől. 2010 volt az utolsó normális év, azóta lefelé... Viszont amilyen sebességgel zuhan a magyar előadók színvonala az utóbbi időkben, úgy emelkedik a külföldieké. Különösen Pixie Lottnak örültem, meg idén Innának örülök, hogy végre sikerült elhívni
Viszont a magyar felhozatal évről évre gázabb. A mélypont talán az volt, amikor Young G, alias VV Béci nyert tavaly. Remélem idén nem megyünk még lejjebb mondjuk egy Halott Pénz-győzelemmel...
Viszont a magyar felhozatal évről évre gázabb. A mélypont talán az volt, amikor Young G, alias VV Béci nyert tavaly. Remélem idén nem megyünk még lejjebb mondjuk egy Halott Pénz-győzelemmel...
2014. május 21. 19:11
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
oh Innára de elmennék:+3
2014. május 21. 19:25
Én úgy néz ki megyek,de már nem is sok kedvem van hozzá :/
2014. május 21. 23:09
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
ha csak egyszer irja le hogy Inna, Ola és David, azt is megértettük volna. Minek kellett háromszor megismételni?
D
2014. május 22. 10:08
hááát attól nem kell majd tartania, hogy a tóth lány leénekli
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: