Vámpírnaplók: mire számíthatunk a 6. évadban?
2014. június 24. 17:19
Szeretem a sorozatot, és várom a hatodik évadot. De az ötödik évad uccsó része ténlyeg picit sokkoló volt számomra ...Damon ! <3
2014. június 29. 12:26
|
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline
|
Vámpírlány01 írta: "Nem nagyon szeretem a Twilight-ot. Úgyhogy ezt tuti nem fogom megnézni".
Ennek a sorozatnak semmi köze nincs a Twilight.hoz, talán csak annyi, hogy vannak benne vámpírok és vérfarkasok. Volt egy idő, amikor néztem a Twilight-ot, én is utáltam (bocsánat a Twilight rajongóinak), még 1 éve pedig elkeztem nézni a Vámpírnaplókat, és le sem tudok szállni róla!
Imádom ezt a sorozatot egyáltalán nem hasonlít a twilight-hoz, talán csak annyi (mint már előbb is írtam), hogy vannak benne vámpírok és vérfarkasok.
Bonnie és Damon biztos vissza fognak térni, hisz körülbelül erről fog szólni a 6. évad. 8) De sajnos szeptemberig várnunk kell
:'(
Ennek a sorozatnak semmi köze nincs a Twilight.hoz, talán csak annyi, hogy vannak benne vámpírok és vérfarkasok. Volt egy idő, amikor néztem a Twilight-ot, én is utáltam (bocsánat a Twilight rajongóinak), még 1 éve pedig elkeztem nézni a Vámpírnaplókat, és le sem tudok szállni róla!
Bonnie és Damon biztos vissza fognak térni, hisz körülbelül erről fog szólni a 6. évad. 8) De sajnos szeptemberig várnunk kell
2014. július 01. 15:14
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Legalább valamilyen szinten biztos fogunktalálkozni Damonnel ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥
2014. július 02. 11:55
|
evciiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 228623 offline
|
Lécci kérlek titeket hozzátok vissza Damont mert nagyon imádom <3 az 5. évad utolsó részében elsírtam magam hogy Damon nem jutott vissza Elenához.....úgy hogy kérlek titeket hozzátok vissza és had legyen eggyüt Elenával meg Stefannel meg Alariccal stb. <3333 *....*
2014. július 13. 15:39
|
|
Vámpírnaplókúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 48 Csatolások: 3 Azonosító: 200630 offline
|
Óóó én sírtam az 5.évad finálénál mert Damon és Bonnie meghaltak de tudom hogy visszajönnek akkor is milyen szomorú!!!! A 6.évad szerintem egy olyan évad lesz ami az elején mindenki szétválik és gyászol a maga módján!!!! És már alig várom!!!!!!
2014. július 26. 23:12
|
|
Christandorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 229147 offline
|
Már alig várom!
2014. augusztus 05. 14:31
|
nona 825új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 203122 offline
|
Én sírtam a végén, hogy mindenki visszajött meg sokan el is mentek. Remélem, hogy Damon visszajön Elenához-mert nagyon unom, hogy Elena mindig csak magára gondol- és meg változtatja..Bonnie is visszajöhetne bár nekem hosszú hajjal jobban tetszett.. Azt nem értem, hogy Caroline-ba miért van mindenki bele esve? Stefan, Enzo, Klaus, Tyler régebben Mattel és Damonnel járt igaz kényszer hatása alatt.. Szerintem Caroline leállhatna valakivel és nem fogja a pasikat váltogatni.. Amúgy összeségében nagyon tetszik a sorozat és már várom a 6.évadot.
2014. augusztus 06. 14:09
|
|
AvrilandTaylorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225459 offline
|
Máár nagyon vároom!! Remélem a Delena páros újból lesz éés Damon visszatér persze:D
2014. augusztus 18. 19:28
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Köszönöm istenem!
Végre vannak új ötleteik, és nem játszák azt, hogy ihlet híján megölik, majd feltámasztják a fél várost. Nekem már abból is elegem van, hogy Elena folyton vívódott Stefan és Damon között...moSt, hogy Damon sajnos nincs képben, Elena tuti Stefan-nal lesz...kíváncsian várom a 6.évadot...
2014. augusztus 22. 23:21
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Damon szóval nemlesz többet..:/
2014. augusztus 24. 06:21
|
|
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline
|
Alig várom már én őszintén klaus és caroline párti vagyok
2014. szeptember 13. 20:52
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Azért sajnálom hogy Damon maradt a túlvilágon mindig ő szívja meg. mindig másokkal jót tett aztán amiatt mindenki lecseszte de végül mindig ráébredtek hogy más érdekében cselekszik. Nemrég elkezdtem az elejétől nézni és abból az érzéketlen? vámpírból már talán az első fejezet vége körül lehet látni hogy nem az.Szereti Elenát és egy csomószor az ő érdekében cselekedett.
Klaus a kedvenc szadista a műsorban egyszerűen mikor megjelent az kellett... bár mikor a hibridjeinek sorra kitépte a szívét már számomra nevetségessé vált.
Alaric mikor meghallt Damont eléggé sajnáltam erre most se lehetnek együtt...
Enzo IMÁDOM Damon után a kedvenc!
Tyler viszont nekem egy semleges karakter...
Nah jó szerintem kicsit már sokat írtam
A lányeg hogy örülök hogy visszatérnek szereplők
Klaus a kedvenc szadista a műsorban egyszerűen mikor megjelent az kellett... bár mikor a hibridjeinek sorra kitépte a szívét már számomra nevetségessé vált.
Alaric mikor meghallt Damont eléggé sajnáltam erre most se lehetnek együtt...
Enzo IMÁDOM Damon után a kedvenc!
Tyler viszont nekem egy semleges karakter...
Nah jó szerintem kicsit már sokat írtam
A lányeg hogy örülök hogy visszatérnek szereplők
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: