Fresh89
Ez az évadzáró borzasztóan megsiratott, élőben néztem hajnali 2-kor, és szinte betegre sírtam magam. Nagyon remélem, hogy Damon visszajön. Alaricnak nagyon örülök, de ez a járulékos veszteséges dolog nagyon nem jön be. Borzasztóan várom a 6. évadot.
Egyet értek veled! Én is a fél filmet át bőgtem remélem vissza hozzák hamar Damon-t és Bonnie-t ♥ ♥ ♥
Vámpírnaplók: mire számíthatunk a 6. évadban?
2014. május 21. 18:41
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
5x10 után kaszáltam, azt sem értem, addig hogy bírtam...de egyáltalán nem bánom, hogy így döntöttem, ez a sorozat a 4. évad elejétől fájdalmasan erőltetett... megölnek valakit, aztán 2 rész múlva feltámad, szerelmi háromszögek tömkelege, nyáladzás, "dráma". Nem veszik észre a készítők, hogy ez már r-o-h-a-d-t-u-n-a-l-m-a-s!?
2014. május 21. 22:03
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Remélem jobb lesz, mint az 5. évad. Az valahogy nagyon gyengére sikerült. Amúgy biztos vagyok benne, hogy Damont vissza fogják hozni, mert rengeteg rajongója van és nem mernék kiírni.
2014. május 22. 14:36
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Valami új dolgot is kitalálhatnának mert már vagy 3 évadon keresztül csak Elena nyávogását hallja az ember (Damont szeretem ,Stefan szeretem, mindenkit elveszítek)kezd kicsit unalmas lenni és a barátai sorra meghalnak mialatt próbálják őt megmenteni de ezt ő le se szarja.
2014. május 23. 08:39
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Úgyis visszahozzák Damont.....
2014. május 23. 18:51
nagyon jo cikk lett<3
a Damon-os dolog pedig teljesen lesokkolt. Ian nelkul nincs Vampirnaplok, es ezt mindenki tudja
nehany resz sajnos teljesen kiszamithato volt. de szerencsere mindig varom a pentekeket, amikor egy ujabb tvd reszt meg tudok nezni
Borzasztoan orulok hogy Alaric is ujra visszatert
A Delena parosert pedig mar az 1. evad oda szoritok
a Damon-os dolog pedig teljesen lesokkolt. Ian nelkul nincs Vampirnaplok, es ezt mindenki tudja
Borzasztoan orulok hogy Alaric is ujra visszatert
A Delena parosert pedig mar az 1. evad oda szoritok
2014. május 23. 19:19
Imádom Damont
nagyon remélem, hogy újra az élők sorában láthatjuk majd
és azt is remélem, hogy együtt lesznek Elenával
nagyon jó páros *.*
2014. május 23. 23:25
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
hát én elkezdtem nézni a sorozatot de valamiért at 5.évad-nál meguntam.De azért jó hogy lesz 6.évada.
2014. május 27. 17:12
|
|
niky133új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 223556 offline
|
Nagyon várom már a 6-dik évadot főleg ,hogy nem tudom Damonnal és Bonnival milesz.Meg kell mondanom ,hogy az utolsó résznél sirtam amikor megláttam ,hogy Damon a másvilágon maradt .Remélem vissza jönnek
2014. június 06. 20:36
Nem nagyon szeretem a Twilight-ot.Úgyhogy ezt tuti nem fogom megnézni.
2014. június 22. 17:39
|
|
dorina0303új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 195285 offline
|
Még csak a 4. évadnál járok, de durván lesokkolódtam, mikor mondták, hogy Damon a túlvilágon maradt.. És ezek szerint, Bonnie is.. Nahát, TVD-maraton induul. Gyertek vissza Damon. ♥
2014. június 24. 11:03
|
|
me14meúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 225438 offline
|
NAgyon várom már a következő évadot és tényleg sokkkoló volt minden, de az engem érdekelne, hogy mi lessz Elenával mert ha a szeretteről van szó akkor nagyon ki tud borulni.
2014. június 24. 13:48
Alig várom a következő évadot.Remélem hogy Damon és Bonnie megtalálják a módját hogyan jöjjenek vissza.Remélem Stefan és Caroline összejönnek Elena és Damon és Jeremy és Bonnie is újra együtt lesznek ha nem a 6.évadban talán majd a 7.évarban.:$
Remélem visszajönnek.:$
Remélem visszajönnek.:$
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: