Starity

Vámpírnaplók: mire számíthatunk a 6. évadban?

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 20. 19:21 #41
Bibikeke1
Bibikeke1

StátuszOn my own
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 761
Csatolások: 0
Azonosító: 176733
Nagyon örülök neki, bár én egyenlőre még csak 2 évadig jutottam el próbálom behozni a lemaradást, hogy azért nagyjából képben legyek. smileeee.gif Fogalmam sincs meddig tudom még nézni (mert pl a Gossip Girl-t 4 évadnál abbahagytam), de remélem egyik évad sem lesz csalódás és nyílegyenesen haladok a 6. felé. smileeee.gif De megszerettem a sorozatot, izgalmas. Tetszik! Az interjú is jó volt. Bár a felét sem értettem biggrin.gif
2014. május 20. 19:30 #42
ZsocchanD
ZsocchanD

Státusz“Be yourself; everyone else is already taken.” - Oscar Wilde
Hozzászólás: 745
Azonosító: 184302
Damon :'( Nagyon örülök annak, hogy a cikk készítője vastag betűvel kiírta, hogy SPOILER és NE OLVASD tovább. Ezért külön köszönet smileeee.gif
2014. május 20. 19:41 #43
- törölt felhasználó -    
Nagyon várom a 6. évadot!!!!!!!!<3
2014. május 20. 19:42 #44
hungarianidiot
hungarianidiot
visszatérő vendég

Státusz"Dum, dum, dum, it's the sound of my gun." - Aerosmith (Janie's Got A Gun)
Hozzászólás: 135
Azonosító: 210590
Annyira, de annyira odáig vagyok ezért a sorozatért, hogy szavakba sem tudom foglalni! *.*
Fogalmam sincs, hogy hogy fogom kibírni őszig...
Örülök, hogy Enzo állandó karakterré válik és, hogy Alaric is visszatér, de hogy őszintén megvalljam Alaric attól volt érdekes, ahogy Damonnel szurkálódott... Végül is ki tudja, okozhat még kellemes csalódást! smileeee.gif
Remélem, hogy valahogy visszahozzák Damont és Bonniet! Kíváncsi leszek, hogy miként fognak megküzdeni ezzel a veszteséggel a többiek a 6. évadban! wink.gif
2014. május 20. 20:01 #45
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
nagyon szeretem ezt a sorozatot és nagyon várom a következő évadot smileeee.gif remélem hogy Damont valahogy visszahozzák az élők közé mert ő az egyik legjobb karakter heart.gif
2014. május 20. 20:42 #46
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Régebben a szívem csücske volt ez a sorozat, de manapság már azt se mondanám, hogy nézem (valamikor az ötödik évad legelején hagytam abba). Kb. a harmadik évadig volt igazán szerethető (számomra) a történet és szereplői, a negyedik évadtól már kezdett kiveszni belőle az a valami, ami miatt szerettem. Az ötödik meg... hébe - hóba megnéztem pár részt, de már nem az igazi (vagy csak én nőttem ki belőle). Az utolsó előtti rész vége meglepett, ezért szinte már kíváncsi voltam a fináléra - és akkor mi történt? A tipikus "szomorú hangú énekes énekel szomorú dalt a háttérben miközben egy szeretett személy kinyúlik" jelenetben kinyírták az egyetlen érdekes karaktert a sorozatból (mondjuk már ő sem volt a régi, de ez mellékes). Két éve még kisírtam volna a szemeimet, de most hidegen hagyott - úgyis visszahozzák, mint mindenkit ebben a sorozatban. Annyira átlátszó már az egész, az írók tényleg kifogyhattak az ötletekből.
2014. május 20. 22:01 #47
Sue18
Sue18
új tag
Hozzászólás: 85
Azonosító: 182326
pedig én szerettem volna hogyha Jenna Vicki visszajöttek volna mert akkor Alaric boldog lehetett volna és biztos vámpírként jötte volna vissza mert úgy hallt meg hogy Klaus vámpírrá tette és Vickit pedig Damon változtatta át én ennek a két karakternek örültem volna még ha vissza jöttek volna
2014. május 20. 22:32 #48
SupernaturalFan
SupernaturalFan
visszatérő vendég

StátuszI feel nothing. And it feels great.
Hozzászólás: 107
Azonosító: 219272
Ha Damon nem jön vissza....én...jajj, csak jöjjön vissza és legyen együtt Elenaval és....na, úgyis értik a vámpírnapló fanok. Vissza Damont!!!!!
2014. május 20. 23:26 #49
Mrs.Bieber19
Mrs.Bieber19

Státusz#Belieber szív...! #Belieber lélek..! #Belieber leszek , amíg csak élek..! ♥♥♥
Hozzászólás: 646
Azonosító: 209822
Menjen el Damon !
Mikor meglattam mi tortent Stefannal kisebb-nagyobb sirogorcsot kaptam !
Remelem Damon beken hagyja vegre Elenat es Elena is leszall Damonrol !
Stefant valassza Elena , hisz tudja ois hogy szereti csak nem akarja bevallani maganak !
4ever Stelena fan heart.gif wub.gif
Damon huzz el , Stefan gyere el ! smileeee.gifwub.gif
2014. május 20. 23:28 #50
tothbianka
tothbianka
valhalla

Státuszand when she stood, she stood tall. she'll make a fool of you all
Hozzászólás: 2163
Csatolások: 4815
Azonosító: 42641
nagyon remélem ez lesz az utolsó évad,utálnám ha abba kéne hagynom egy sorozatot, de ezeket az unalmas, megjósolható, nyáltól csöpögő részeket már bazira tudom unni. imádom a színészeket, de az írók igazán felébredhetnének már..
2014. május 21. 01:10 #51
Sarah96
Sarah96

StátuszCélozz magasra és üss övön alul.
Hozzászólás: 937
Azonosító: 189178
A 3.évadig kimondottan élveztem a sorozatot, tűkön ülve vártam minden héten a folytatást. Aztán valahogy a 4.évadra minden varázsát elvesztette. Lapos sztori, kevés ősi vámpír. De a 4.évadzárója valamennyire feledtetni tudta velem, h mennyire is gyenge évad volt. De ez most nem történt meg. Semmi nem tudta velem elfelejteni, h ez az 5. évad milyen egy elcseszett lett. A szereplők is inkább idegesítenek, mint tetszenének. JAj, pedig régen én is mennyire bele voltam zúgva Damonbe. De mostanra őt is csak szánalmasnak tartom. A másik szereplő, akit imádtam és még most is imádok az Klaus. Nagyon örülök, h kapott egy saját sorozatot, ahol kiélheti magát, mert ez a mostani TVD évad rá is szégyent hozott volna.
2014. május 21. 07:14 #52
Fresh89
Fresh89

Státuszyou're my flashlight
Hozzászólás: 593
Csatolások: 33
Azonosító: 171138
Ez az évadzáró borzasztóan megsiratott, élőben néztem hajnali 2-kor, és szinte betegre sírtam magam. Nagyon remélem, hogy Damon visszajön. Alaricnak nagyon örülök, de ez a járulékos veszteséges dolog nagyon nem jön be. Borzasztóan várom a 6. évadot.
2014. május 21. 11:28 #53
Szöszy.
Szöszy.
visszatérő vendég
Hozzászólás: 316
Azonosító: 133786
Én is nagyon remélem,hogy Damon visszajön és újra együtt lesz Elenaval.. smileeee.gif
2014. május 21. 12:59 #54
kanka
kanka
visszatérő vendég
Hozzászólás: 337
Csatolások: 57
Azonosító: 97843
Na vajon mire számitsunk?? SPOILER
ugyis közdtudott hogy Damon és Bonnie vagy minimum Damon visszajön a tulvilágrol kb 5-6 rész után szóval nem kell senkinek szakadékba vetni magát.annyira kiszámitható már a sorozat hogy az fáj.állandoan kinyirnak valakit aztán visszahozzák..már eljutottunk arra a pontra hogyha kinyirnak vkit csak legyintek hogy jajj kövi részben ugyis visszajön..az originals lassan már veri a TVD-t nekem annak a fináléja sokkal izgalmasabb volt! szeretem alaric-ot is meg minden de minek hozták vissza?1-2 évaddal ezelőtt még jobban örültem volna neki sztem..de most..
2014. május 21. 14:28 #55
- törölt felhasználó -    
nagyon várom már tuti jó lesz! smileeee.gif <3
2014. május 21. 14:39 #56
sztárgirl
sztárgirl
visszatérő vendég

StátuszNem olyannak látom amilyen hanem amilyennek kéne lennie ;)
Hozzászólás: 236
Azonosító: 222946
Allig várom már remélem Damon valahogy visszajön az élők közé!!!
2014. május 21. 14:40 #57
- törölt felhasználó -    
Már egy pár hónapja nem nézem,mert már annyira unalmas egy-két rész még az első évadot nagyon szerettem,meg a másodikat is úgy ahogy,de a harmadik meg a negyedik évad nem annyira tetszik,jó vannak benne jó részek,amiket sokszor megnézetem.Az ötödik évadot meg még nem kezdtem el,de szerintem Damon visszajön,de szerintem Stefan szerepe sokkal jobb Damoné.Eddig szünetet tartottam a sorozat nézésébe,de lehet,hogy elkezdem újra nézni.Csak Klaust tegyék már ki belőle,mikor elsőre megjelent benne,azt hittem,hogy rosszul tőle,annyira ronda.A többi szeretplővel nincs bajom.
2014. május 21. 14:54 #58
B.Genovéva
B.Genovéva
új tag
Hozzászólás: 59
Azonosító: 226407
jujj!már nagyon várom! smileeee.gif
2014. május 21. 15:23 #59
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
istenem devarommar♥♥♥♥♥♥
2014. május 21. 16:03 #60
- törölt felhasználó -    
Idézet (deakbrigitta @ 2014.05.21. 14:40)
Már egy pár hónapja nem nézem,mert már annyira unalmas egy-két rész még az első évadot nagyon szerettem,meg a másodikat is úgy ahogy,de a harmadik meg a negyedik évad nem annyira tetszik,jó vannak benne jó részek,amiket sokszor megnézetem.Az ötödik évadot meg még nem kezdtem el,de szerintem Damon visszajön,de szerintem Stefan szerepe sokkal jobb Damoné.Eddig szünetet tartottam a sorozat nézésébe,de lehet,hogy elkezdem újra nézni.Csak Klaust tegyék már ki belőle,mikor elsőre megjelent benne,azt hittem,hogy rosszul tőle,annyira ronda.A többi szeretplővel nincs bajom.
Még egy-két szereplőt nem szeretek benne:Phobe Tonkin,Zach Roerig,Michael Trevino,Steven R.Mcqeen,Joseph Morgan
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!