Vámpírnaplók: mire számíthatunk a 6. évadban?
2014. május 20. 19:21
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Nagyon örülök neki, bár én egyenlőre még csak 2 évadig jutottam el próbálom behozni a lemaradást, hogy azért nagyjából képben legyek.
Fogalmam sincs meddig tudom még nézni (mert pl a Gossip Girl-t 4 évadnál abbahagytam), de remélem egyik évad sem lesz csalódás és nyílegyenesen haladok a 6. felé.
De megszerettem a sorozatot, izgalmas. Tetszik! Az interjú is jó volt. Bár a felét sem értettem
2014. május 20. 19:42
|
|
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline
|
Annyira, de annyira odáig vagyok ezért a sorozatért, hogy szavakba sem tudom foglalni! *.*
Fogalmam sincs, hogy hogy fogom kibírni őszig...
Örülök, hogy Enzo állandó karakterré válik és, hogy Alaric is visszatér, de hogy őszintén megvalljam Alaric attól volt érdekes, ahogy Damonnel szurkálódott... Végül is ki tudja, okozhat még kellemes csalódást!
Remélem, hogy valahogy visszahozzák Damont és Bonniet! Kíváncsi leszek, hogy miként fognak megküzdeni ezzel a veszteséggel a többiek a 6. évadban!
Fogalmam sincs, hogy hogy fogom kibírni őszig...
Örülök, hogy Enzo állandó karakterré válik és, hogy Alaric is visszatér, de hogy őszintén megvalljam Alaric attól volt érdekes, ahogy Damonnel szurkálódott... Végül is ki tudja, okozhat még kellemes csalódást!
Remélem, hogy valahogy visszahozzák Damont és Bonniet! Kíváncsi leszek, hogy miként fognak megküzdeni ezzel a veszteséggel a többiek a 6. évadban!
2014. május 20. 20:42
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Régebben a szívem csücske volt ez a sorozat, de manapság már azt se mondanám, hogy nézem (valamikor az ötödik évad legelején hagytam abba). Kb. a harmadik évadig volt igazán szerethető (számomra) a történet és szereplői, a negyedik évadtól már kezdett kiveszni belőle az a valami, ami miatt szerettem. Az ötödik meg... hébe - hóba megnéztem pár részt, de már nem az igazi (vagy csak én nőttem ki belőle). Az utolsó előtti rész vége meglepett, ezért szinte már kíváncsi voltam a fináléra - és akkor mi történt? A tipikus "szomorú hangú énekes énekel szomorú dalt a háttérben miközben egy szeretett személy kinyúlik" jelenetben kinyírták az egyetlen érdekes karaktert a sorozatból (mondjuk már ő sem volt a régi, de ez mellékes). Két éve még kisírtam volna a szemeimet, de most hidegen hagyott - úgyis visszahozzák, mint mindenkit ebben a sorozatban. Annyira átlátszó már az egész, az írók tényleg kifogyhattak az ötletekből.
2014. május 20. 22:01
|
|
Sue18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 182326 offline
|
pedig én szerettem volna hogyha Jenna Vicki visszajöttek volna mert akkor Alaric boldog lehetett volna és biztos vámpírként jötte volna vissza mert úgy hallt meg hogy Klaus vámpírrá tette és Vickit pedig Damon változtatta át én ennek a két karakternek örültem volna még ha vissza jöttek volna
2014. május 20. 22:32
|
|
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline
|
Ha Damon nem jön vissza....én...jajj, csak jöjjön vissza és legyen együtt Elenaval és....na, úgyis értik a vámpírnapló fanok. Vissza Damont!!!!!
2014. május 20. 23:26
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Menjen el Damon !
Mikor meglattam mi tortent Stefannal kisebb-nagyobb sirogorcsot kaptam !
Remelem Damon beken hagyja vegre Elenat es Elena is leszall Damonrol !
Stefant valassza Elena , hisz tudja ois hogy szereti csak nem akarja bevallani maganak !
4ever Stelena fan
Damon huzz el , Stefan gyere el !
Mikor meglattam mi tortent Stefannal kisebb-nagyobb sirogorcsot kaptam !
Remelem Damon beken hagyja vegre Elenat es Elena is leszall Damonrol !
Stefant valassza Elena , hisz tudja ois hogy szereti csak nem akarja bevallani maganak !
4ever Stelena fan
Damon huzz el , Stefan gyere el !
2014. május 20. 23:28
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
nagyon remélem ez lesz az utolsó évad,utálnám ha abba kéne hagynom egy sorozatot, de ezeket az unalmas, megjósolható, nyáltól csöpögő részeket már bazira tudom unni. imádom a színészeket, de az írók igazán felébredhetnének már..
2014. május 21. 01:10
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
A 3.évadig kimondottan élveztem a sorozatot, tűkön ülve vártam minden héten a folytatást. Aztán valahogy a 4.évadra minden varázsát elvesztette. Lapos sztori, kevés ősi vámpír. De a 4.évadzárója valamennyire feledtetni tudta velem, h mennyire is gyenge évad volt. De ez most nem történt meg. Semmi nem tudta velem elfelejteni, h ez az 5. évad milyen egy elcseszett lett. A szereplők is inkább idegesítenek, mint tetszenének. JAj, pedig régen én is mennyire bele voltam zúgva Damonbe. De mostanra őt is csak szánalmasnak tartom. A másik szereplő, akit imádtam és még most is imádok az Klaus. Nagyon örülök, h kapott egy saját sorozatot, ahol kiélheti magát, mert ez a mostani TVD évad rá is szégyent hozott volna.
2014. május 21. 07:14
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Ez az évadzáró borzasztóan megsiratott, élőben néztem hajnali 2-kor, és szinte betegre sírtam magam. Nagyon remélem, hogy Damon visszajön. Alaricnak nagyon örülök, de ez a járulékos veszteséges dolog nagyon nem jön be. Borzasztóan várom a 6. évadot.
2014. május 21. 12:59
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
Na vajon mire számitsunk?? SPOILER
ugyis közdtudott hogy Damon és Bonnie vagy minimum Damon visszajön a tulvilágrol kb 5-6 rész után szóval nem kell senkinek szakadékba vetni magát.annyira kiszámitható már a sorozat hogy az fáj.állandoan kinyirnak valakit aztán visszahozzák..már eljutottunk arra a pontra hogyha kinyirnak vkit csak legyintek hogy jajj kövi részben ugyis visszajön..az originals lassan már veri a TVD-t nekem annak a fináléja sokkal izgalmasabb volt! szeretem alaric-ot is meg minden de minek hozták vissza?1-2 évaddal ezelőtt még jobban örültem volna neki sztem..de most..
ugyis közdtudott hogy Damon és Bonnie vagy minimum Damon visszajön a tulvilágrol kb 5-6 rész után szóval nem kell senkinek szakadékba vetni magát.annyira kiszámitható már a sorozat hogy az fáj.állandoan kinyirnak valakit aztán visszahozzák..már eljutottunk arra a pontra hogyha kinyirnak vkit csak legyintek hogy jajj kövi részben ugyis visszajön..az originals lassan már veri a TVD-t nekem annak a fináléja sokkal izgalmasabb volt! szeretem alaric-ot is meg minden de minek hozták vissza?1-2 évaddal ezelőtt még jobban örültem volna neki sztem..de most..
2014. május 21. 14:40
Már egy pár hónapja nem nézem,mert már annyira unalmas egy-két rész még az első évadot nagyon szerettem,meg a másodikat is úgy ahogy,de a harmadik meg a negyedik évad nem annyira tetszik,jó vannak benne jó részek,amiket sokszor megnézetem.Az ötödik évadot meg még nem kezdtem el,de szerintem Damon visszajön,de szerintem Stefan szerepe sokkal jobb Damoné.Eddig szünetet tartottam a sorozat nézésébe,de lehet,hogy elkezdem újra nézni.Csak Klaust tegyék már ki belőle,mikor elsőre megjelent benne,azt hittem,hogy rosszul tőle,annyira ronda.A többi szeretplővel nincs bajom.
2014. május 21. 14:54
|
|
B.Genovévaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 226407 offline
|
jujj!már nagyon várom!
♥
2014. május 21. 16:03
Idézet (deakbrigitta @ 2014.05.21. 14:40)
Már egy pár hónapja nem nézem,mert már annyira unalmas egy-két rész még az első évadot nagyon szerettem,meg a másodikat is úgy ahogy,de a harmadik meg a negyedik évad nem annyira tetszik,jó vannak benne jó részek,amiket sokszor megnézetem.Az ötödik évadot meg még nem kezdtem el,de szerintem Damon visszajön,de szerintem Stefan szerepe sokkal jobb Damoné.Eddig szünetet tartottam a sorozat nézésébe,de lehet,hogy elkezdem újra nézni.Csak Klaust tegyék már ki belőle,mikor elsőre megjelent benne,azt hittem,hogy rosszul tőle,annyira ronda.A többi szeretplővel nincs bajom.
Még egy-két szereplőt nem szeretek benne:Phobe Tonkin,Zach Roerig,Michael Trevino,Steven R.Mcqeen,Joseph Morgan
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: