Beégett a Billboard Music Awardson Kendall Jenner
2014. május 19. 20:19
|
|
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 267 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline
|
Ügyesen korrigálta a helyzetet.
2014. május 19. 20:20
|
|
meyah_• bite for fun • |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 5305 Csatolások: 2 Azonosító: 131197 offline
|
Megesik bárkivel, de nekem ne mondja senki, hogy legalább egyszer nem lett ez elpróbálva. Az ilyen nagynevű eseményeken nem nagyon történik olyan, hogy nem próbálnak rá.
2014. május 19. 20:21
bitchina & beccsu-baby!
Elsősorban azzal kezdeném,hogy nekem ez a nő,soha,de soha nem volt szimpatikus.
(És erősen kétlem,hogy ez a jövőben változni fog.)
Látszólag nagyon zavarban van,hogy most Ő van a középpontban,és ez egy alapvető zavarodottságot,izgalmat okoz neki.Erre még azt mondom,oké,bárkivel előfordulhat az ilyen,sőt.
De úristen.
Így lereagálni egy ilyen kínos helyzetet?!
Én a helyében nem vihogtam volna össze-vissza és karoltam volna magam át,mint egy ostoba h*ly* liba,hanem gyorsan észhez kaptam volna,összeszedve magam kinyögtem volna egy viccet,és kész.
Szerintem sokkal jobban járt volna,ha az elején szól az Őt felkért személynek,hogy nem tud olvasni.Esetleg kevésbé lett volna zavaró..
A továbbiakban,-saját véleményem szerint- jobban tenné,ha a sok selfie posztolgatása helyett,kezébe venne egy könyvet.
És hogy valami jót is mondjak róla: Tetszik a ruhája. (Bár a viselje,hát..)
Elsősorban azzal kezdeném,hogy nekem ez a nő,soha,de soha nem volt szimpatikus.
(És erősen kétlem,hogy ez a jövőben változni fog.)
Látszólag nagyon zavarban van,hogy most Ő van a középpontban,és ez egy alapvető zavarodottságot,izgalmat okoz neki.Erre még azt mondom,oké,bárkivel előfordulhat az ilyen,sőt.
De úristen.
Így lereagálni egy ilyen kínos helyzetet?!
Én a helyében nem vihogtam volna össze-vissza és karoltam volna magam át,mint egy ostoba h*ly* liba,hanem gyorsan észhez kaptam volna,összeszedve magam kinyögtem volna egy viccet,és kész.
Szerintem sokkal jobban járt volna,ha az elején szól az Őt felkért személynek,hogy nem tud olvasni.Esetleg kevésbé lett volna zavaró..
A továbbiakban,-saját véleményem szerint- jobban tenné,ha a sok selfie posztolgatása helyett,kezébe venne egy könyvet.
És hogy valami jót is mondjak róla: Tetszik a ruhája. (Bár a viselje,hát..)
2014. május 19. 20:24
Persze, otthon felejtette a kontaktlencséit...
Bár egyáltalán nem kedvelem se őt, se az egész Kardashian-családot, de ebből tényleg nem kéne nagy ügyet csinálni. Előfordulhat bárkivel.
2014. május 19. 20:26
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Attól, hogy modell, még nem okos...xD Amúgy meg a semmiből lett híres, csak mert apucinak pénze van, ahogy az egész család, ugyanazok a Kardashianék is.
2014. május 19. 20:36
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Hát ez ciki.
Ahhoz képest, hogy nem tartozik a kedvenceim közé, de ez most vicces volt.
2014. május 19. 20:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Szerintem cuki volt, bárkivel előforul
Élő showban tudni a szövegedet nem könnyű, meg úgy amúgy sem mehet mindig minden elsőre
2014. május 19. 20:41
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Modellként sikeres pályát tudhat? Én szerintem még azt sem.
Lehet ,hogy ahelyett ,hogy mindenhol próbál megjelenni és úgy tenni ,mint ha jelentene bármit is bárhol vagy épen a modellszakmában ,először olvasni kellene megtanulni.
Kontaklencse, mi? Ja, persze.
Lehet ,hogy ahelyett ,hogy mindenhol próbál megjelenni és úgy tenni ,mint ha jelentene bármit is bárhol vagy épen a modellszakmában ,először olvasni kellene megtanulni.
Kontaklencse, mi? Ja, persze.
2014. május 19. 20:42
Hogy nem visz magával szemüveget/kontaktlencsét eg ilyen eseményre, ha tudja hogy rosszul lát és olvasnia kell majd súgógépről?
2014. május 19. 20:46
Ezt tényleg elég gáz volt, de azt már nehezen hiszem el hogy "otthon felejtette" a kontaktlencséjét.
2014. május 19. 20:46
|
|
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline
|
Előtte feltűnhetett volna neki, hogy nincs nála a kontaklencséje, és mivel anélkül rosszul lát, nyilván megoldották volna, még mielőtt elkezdődik a műsor...
2014. május 19. 21:07
Ez nagyon gáz....Basszus....Ilyet:)Hogy hogy nem tudta kimondani a nevét az együttesnek?
2014. május 19. 21:08
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
hát ez eléggé gáz lehetett:/
2014. május 19. 21:24
legalább ismerte volna be, hogy saját hibája és véletlenül sem a kontaktlencse miatt járt így
de amúgy, hogy nem csak ellene szóljak, az idegesség miatt bárkivel megeshet ez, ez tény.
de amúgy, hogy nem csak ellene szóljak, az idegesség miatt bárkivel megeshet ez, ez tény.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: