Pucér hátsóját mutogatja Cody Simpson
2014. május 19. 18:32
Most ezzel azt akarta elérni, hogy lányok milliói nedvesedjenek be, vagy csak szimplán figyelemre vágyik?? Elhányom magam. Szeretem, ha egy pasinak jó segge van, de ennek a majomnak még az sincs.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. május 19. 18:36
Ez undorító. A celebek semmi mást nem csinálnak, csak a feneküket mutogatják, és zabálnak, meg felvonulnak a gálákon? Komolyan? A mai világban már csak néhány sztár maradt, akit valóban csillagnak lehet nevezni. Gondolom, ők azért nem olyan népszerűek, mert nem tesznek ilyen butaságokat, és nem lógnak állandóan azon a hülye, retardált facebookon, és az idióta instagrammon. Miért nem tudnak normális kapcsolatban élni? Miért nem hajlandóak kulturáltan megosztani valamit a külvilággal? Ez gusztustalan, undorító, romlott, rusnya hülyeség!!! Kicsit már felnőhetnének ezek a sztárokcskák.
Egy sztárnak, filmrendezőnek stb.- nek az embereket arra kéne ösztönözni, hogy legyenek jók. Nem pedig az ellenkezőjére! És csodálkoznak az idősek, hogy ilyenek a 'mai fiatalok'.
Egy sztárnak, filmrendezőnek stb.- nek az embereket arra kéne ösztönözni, hogy legyenek jók. Nem pedig az ellenkezőjére! És csodálkoznak az idősek, hogy ilyenek a 'mai fiatalok'.
2014. május 19. 19:55
Mindig is ellenszenves volt nekem ez a csávó. Meg se lepődök rajta, sőt már vártam, mikor kezd el botrányosan viselkedni. Biztosan lesznek ennél durvább dolgai is.
2014. május 19. 19:56
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
feltűnési viszketegsége van, de ettől senki nem fog elájulni, mert tehetsége az nincs! :/
2014. május 19. 20:44
Hát nekem nem jön be, egyébként meg minek teszi fel, ha utána pár órával törli?
2014. május 19. 20:48
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
Jesszus
na ilyet se latni mindennap
2014. május 19. 20:54
Szánalmasak az ilyen sztárok!"
Èn erről az emberől most hallok elsőnek... de már is megutáltam
Tök gáz az a sztár aki ilyen képet készít magáról...
Èn erről az emberől most hallok elsőnek... de már is megutáltam
Tök gáz az a sztár aki ilyen képet készít magáról...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.