Klippremier: 5 Second Of Summer - Don't Stop
2014. május 19. 18:56
Bármennyire is szeretem ezt a bandát, ez a szám valahogy nem jön be.
2014. május 19. 20:37
Egyszerűen imádom, nagyon jól összehozták az egészet.
2014. május 19. 20:37
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Még mindig nem békültem ki ezzel a dallal. De amúgy jópofa klip lett. Ashtonnak sokkalta jobb hangja van mint Michaelnek, így neki több szólót adnék.
Amúgy a fellépéseiken már kezd látszani hogy fejlődnek, aminek személy szerint örülök. Remélem nem fognak rágógumi dalok írásába átmenni és továbbra is fejődni fognak
Amúgy a fellépéseiken már kezd látszani hogy fejlődnek, aminek személy szerint örülök. Remélem nem fognak rágógumi dalok írásába átmenni és továbbra is fejődni fognak
2014. május 19. 23:31
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Ha szeretek egy számot, akkor akaratlanul is mosolygok közben, ha imádok egy számot, akkor libabőrös is leszek, ha pedig hallgatás közben szó szerint a részemmé válik valami, akkor vigyorgok, libabőrös leszek és remegek... az utóbbit eddig csak 3 dal és egyben klip volt képes kiváltani belőlem: A One Way Or Another (amivel megismertem a One Direction-t), a She Looks So Perfect (amivel a 5SOS-t ismertem meg) és most érthetetlenebb okokból a Don't Stop. Hogy miért, nem tudom. Egész egyszerűen ez a négy srác ezt váltja ki belőlem. Fantasztikus előadók és a klip is remek a számmal együtt. Nem tudok mit mondani... imádom őket! ♥
2014. május 19. 23:39
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Idézet
Elody
ez nem csak röhejes, de gyerekes is, mintha a szuperhősöket akarnák kiparodizálni. a dalnál már hallottam rosszabbat is, de attól még szintén nem nagy durranás.
ez nem csak röhejes, de gyerekes is, mintha a szuperhősöket akarnák kiparodizálni. a dalnál már hallottam rosszabbat is, de attól még szintén nem nagy durranás.
Ez komolyan olyan kategóriás komment lett, mint amikor valaki egy Tibi atyás bejegyzéshez facebookon odaírta, hogy pap létére nem szabadna ilyen ronda dolgokat írnia..
Láthatóan értetted a lényeget a poénnal együtt, drága Elody! Direkt lett gyerekes, és nem mintha kiparodizálnák a hősöket, hanem szimplán kiparodizálták őket.
2014. május 20. 16:12
Imádom a számot és a klippet is, de nem jobban, mimt a srácokat!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 #5sosfam
2014. május 20. 17:40
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Mondhat bárki bármit én akkor is imádom!!! <3 <3 <3
2014. május 20. 18:13
|
|
Riczko Doriiinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.31. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 218037 offline
|
Szerintem, nagyon jó lett! Azt nem értem...Hogy aki nem szereti őket...Miért olvassák el a cikket?:OOO O.o
2014. május 28. 10:16
Riczko Doriiina :Mert kíváncsiak a dalukra?
Amúgy nekem tetszik,pedig nem igazán ismerem/szeretem őket.
Amúgy nekem tetszik,pedig nem igazán ismerem/szeretem őket.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: