A színésznő elárulta, hogy gyerekkorában bébiszittere molesztálta, később pedig egy csapat fiú megerőszakolta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Molesztálták és megerőszakolták Pamela Andersont
2014. május 19. 14:32
|
|
BiaTheGoatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 225977 offline
|
basszus...Szegény csaj.Én a mai napig nem értem ezt a megerőszakolásos dolgot. Bár nem vagyok fiú, szerintem egy lányt úgy jó becserkészni, ha előbb udvarolsz neki... Nem így...Na mindegy
2014. május 19. 14:33
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Szegény nagyon sajnálom!
2014. május 19. 14:35
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Sajnálom szegényt,ez biztosan nagy trauma lehet még máig is neki
2014. május 19. 14:42
Ez borzalmas dolog lehetett, bele sem merek gondolni, hogy mekkora trauma ez számára.
2014. május 19. 15:00
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Mindig is sokra tartottam az állatok védelméért tett lépéseit, de ezt, legfőképp az első történetet nem hiszem el.
Pont Cannes-ban, teátrális módon kellett ezt közölnie? Megint felöntött a garatra....nem szép dolog egy ilyen komoly témát önreklámozásra használni.
Pont Cannes-ban, teátrális módon kellett ezt közölnie? Megint felöntött a garatra....nem szép dolog egy ilyen komoly témát önreklámozásra használni.
2014. május 19. 15:22
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Olyan borzalmas...szegény csaj
2014. május 19. 15:22
2014. május 19. 15:35
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Azt sose értem meg, ha valakit molesztálnak (főleg egy kisgyereket, aki még nem nagyon szokott ilyen dolgokról hazudni) miért nem szól a szüleinek? Mert a cikkből az derült ki, hogy hatéves korától, tehát többször is. Miért hagyta magát?
2014. május 19. 16:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Lilla06 @ 2014.05.19. 15:35)
Azt sose értem meg, ha valakit molesztálnak (főleg egy kisgyereket, aki még nem nagyon szokott ilyen dolgokról hazudni) miért nem szól a szüleinek? Mert a cikkből az derült ki, hogy hatéves korától, tehát többször is. Miért hagyta magát? 
Mert egy hat éves vagy annál fiatalabb gyermek nincs tudatában annak, hogy szexuálisan zaklatták. Gondolom, te sem tudtad óvodás korodban, hogy hogyan is lesz a gyerek. Sokszor azok sem szólnak, akik jóval idősebbek - pl. tinédzserek vagy felnőtt nők. Szégyellik az egészet és mocskosnak érzik magukat, ezért inkább eltitkolják, csakhogy mások ne súgjanak össze a hátuk mögött. Abban igazad van, hogy ezzel kapcsolatban nem titkolózni kéne, hanem a szülőkhöz és a rendőrséghez fordulni, ám azon is érdemes elgondolkozni, hogy belőled milyen viselkedést váltana ki, ha egy számodra nem kívánatos személy rákényszerítene egy közös aktusra.
Nem mondom azt, hogy hazudik, mert nem tudhatom, hogy mi történt valójában. Szerintem történt nemierőszak, de egy picit mintha felturbózta volna az egészet. Értem én, hogy a filmfesztivál mindenkinek hatalmas reklámot tud adni, de, hogy ezzel most állt elő, tényleg olyan, mintha önmaga hírnevét szeretné fellendíteni egy olyan sztorival, ami talán igaz, talán nem. Azért viszont hatalmas riszpekt neki, hogy nem csak prédikál az állatok sorsáról, de tesz is értük.
2014. május 19. 16:31
Ez szörnyen hangzik, nem is tudom, hogy bírtam volna ki...Pamela nagyin erős nő és hát az,hogy azt megosztotta a angy világgal hatalmas bátorságra vell,mert sokan nehezen dologzák fel az ilyet és meg kevesebben beszélnek róla
2014. május 19. 16:33
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Beyla teljesen egyetértek veled!
2014. május 19. 16:39
|
|
OnlyGirl01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 225955 offline
|
Borzalmashogy milyen emberek vannak...!
2014. május 19. 17:13
Szegénynek borzalmas lehetett.Annyira örülök,hogy ezek nem velem történnek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: