Kedvenceink első csókjai I.
2014. május 19. 16:05
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
Mik ki nem derülnek a sztárokról...
2014. május 19. 16:12
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
A többségük szerintem inkább gyermek csókok voltak, és az első az a mindent elsöprő igazi párkapcsolatnál történt meg. Nem hiszem, hogy májli kilenc évesen tudatosan tudta, hogyan kell csókolózni, vagy ő már a szájra puszit is annak hívja?
A cikk elolvasása után, én csak örülök annak, hogy vártam vele és életem egyik legszebb napjaként éltem meg. Úgy tűnik ez sokaknak nem jött össze...
2014. május 19. 16:32
|
|
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline
|
Ohh Zayn-em
2014. május 19. 16:44
hát Brad komoly kis alkuXD
és Kristan tényleg irigelni való
és Kristan tényleg irigelni való
2014. május 19. 16:56
|
|
HenyLove1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 225894 offline
|
szegény Zayn xd
2014. május 19. 18:33
Najó... Kb a fél világ brad pittel smárolt először?! Miláék cukik, a többitől szinte elhánytam magam, azt hittem carly r.j. még sose smárolt (mert olyan a feje) LEO...FÚJ!FÚJ! Zaynnen (ez de szarul néz ki leírva) hát..na kész
2014. május 19. 18:55
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Valljuk be, az első csók a többségnek nem sikerül túl jól, mert stresszel, stb. Mondjuk, én sosem kerítettem ennek ekkora nagy feneket, egyik partneremnél sem, beleértve a férjemet is. Megcsókolsz valakit, és? Mi ezen olyan nagy etwas? Ha jól emlékszem, én 13 lehettem, és szinte alig emlékszem rá, milyen volt, nem szőttem mítoszokat köré.
2014. május 19. 18:56
Mila Kunis sztorija nagyon aranyos, nekem nagyon tetszik, hogy a vőlegényét csókolta meg először
2014. május 19. 19:34
Az is számít hogy ők mit neveznek csóknak. A szájra puszi még nem pont az bár valamelyiknél úgy tudom csak egy puszi volt,na mindegy.
Az első igazihoz megfelelő ember kell és ezt igazán nagyra értékeltem Carlytól
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: