Nem vállalta el Yara szerepét, mivel saját öccsével kellett volna erotikus jelenetet forgatnia az énekesnőnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lily Allen visszautasított egy szerepet a Trónok Harcában
2014. május 18. 18:29
Ez teljesen érthető és elfogadható indoklás a részéről.
2014. május 18. 18:37
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Hát én se vállaltam volna el..
2014. május 18. 18:49
Teljesen érthető, szerintem durva lett volna, ha elfogadja. Egyáltalán ki az a hülye, aki ilyesmit megtenne??
2014. május 18. 18:54
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Azt sem értem, hogy startban miért Lily Allennek ajánlottak fel egy olyan fontosságú szerepet, mint Yara (a.k.a. Asha). Ebben a sorozatban egytől-egyig kompetens színészek játszanak, akik vagy az eddigi munkájukkal, de főleg a castingon bizonyították a rátermettségüket. Ha Lilyt tényleg csak azért akarták a szerepben látni, merthogy Alfie-val testvérek, akkor az azért elég gáz húzás a készítők részéről.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. május 18. 19:01
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Hát szánalmas is lett volna, ha ebbe belemegy...Most lehet jönni a profizmussal meg hasonlókkal, de akkor se lett volna helyénvaló, ha a saját testvérével eljátszik egy ilyen jelenetet.
Ezen meg a pofám leszakad: "a fejesek úgy gondolták, még élethűebbek lennének a kérdéses képkockák, ha be tudnák fűzni a brit énekesnőt"
Már mitől lenne élethűbb?? Attól mert a való életben is testvérek még nem fogják eljátszani sokkal élethűbben a jelenetet, mint 2 olyan színész, akik jól alakítanak, és akiknek a világon semmi köze sincs egymáshoz. Beteg egy gondolat..
Ezen meg a pofám leszakad: "a fejesek úgy gondolták, még élethűebbek lennének a kérdéses képkockák, ha be tudnák fűzni a brit énekesnőt"
Már mitől lenne élethűbb?? Attól mert a való életben is testvérek még nem fogják eljátszani sokkal élethűbben a jelenetet, mint 2 olyan színész, akik jól alakítanak, és akiknek a világon semmi köze sincs egymáshoz. Beteg egy gondolat..
2014. május 18. 19:02
|
Laura19980826új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 208730 offline
|
a képen háttérben selena gomez :DDD
2014. május 18. 19:04
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Sel van a háttérben
xd
Am jó hogy nem vállalta el. Most komolyan, ki vállalta volna el?
Am jó hogy nem vállalta el. Most komolyan, ki vállalta volna el?
2014. május 18. 19:09
|
|
Nikréciavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 224473 offline
|
Megértem, hogy nem vállalta el. Eléggé beteg dolog lett volna, ha belement volna... A fejeseknek meg lehet elmentek otthonról, mikor belegondoltak ebbe. Egy profi színészgárda áll a sorozat háta mögött, nem kell direkt testvérpárokat keresni. Így is nagyon jól eljátszanak mindent, megdöbbentően jól (még mindig áldom a Tyriont alakító színészt a legutóbbi epizód miatt, istenien játszott benne).
2014. május 18. 19:12
Én még egy hullát játszó statiszta szerepéért is képes lennék eltörni magam, ha kell, Iroszágig, Horvátországig vagy bármeddig
Egyébéként nem értem a készitőket, attól, hogy valójában testvérek, még nem lesz élethűbb, mintha két jó szinész játszaná. Eleve Asha karakterét egy szinészettel nem foglalkozó személynek felejánlani elég meredek húzás...
Lilyt is meg lehet érteni, profimus ide vagy oda el tudom hinni, hogy nagyon kellemetlen lett volna. Mindkettőjük számára
Lilyt is meg lehet érteni, profimus ide vagy oda el tudom hinni, hogy nagyon kellemetlen lett volna. Mindkettőjük számára
2014. május 18. 19:30
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Teljesen érthető, hogy nem fogadta el. Viszont én úgy vagyok vele, hogy más szerepben sem szeretném látni. Ő énekesnő, nem színésznő, a GoT-ban pedig azért nem olyanok szerepelnek, akik mögött nincs tudás, már ami a színészetet illeti.
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2014. május 18. 19:57
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
Ki az aki ilyet elfogadna?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.