Selena dalt ír Justin Bieberről?
2014. május 17. 20:11
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Ha így fel tudja dolgozni a Justinnal való időszakot, akkor örülök neki..biztos jó dal lesz, ha lesz..
2014. május 17. 20:27
Hát ez nagyon szép mit ne mondjak...nem kedvelem Justint,de biztos nem lenne odáig a dalért,ami valószínűleg feminista témájú lenne...
2014. május 17. 20:57
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Én szerintem ez nem rossz ötlet.Kiváncsi lennék a dalra!
2014. május 17. 21:30
|
|
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline
|
Lehet, hogy segítene, de más magírni a dalt saját magának, segítségképpen, és más eladni és ország-világ előtt elénekelni, ezzel megszégyenítve az illetékes személyeket - már ha tudjuk, kiről van szó. Márpedig itt pontosan tudnánk. Nem hiszem, hogy csak és kizárólag Justin hibázott volna (hozzátenném, nem vagyok rajongó).
Egyébként bírom Taylor dalait, de a körülményekért annyira nem vagyok oda. Ettől függetlenül mindketten az csinálnak, amit akarnak, ez csak egy (eléggé általános) vélemény.
Egyébként bírom Taylor dalait, de a körülményekért annyira nem vagyok oda. Ettől függetlenül mindketten az csinálnak, amit akarnak, ez csak egy (eléggé általános) vélemény.
2014. május 17. 21:46
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
nem olyan rossz ötlet, kíváncsi vagyok mi sülne ki belőle
2014. május 18. 07:09
|
|
Selenafan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 211131 offline
|
Remélem, hogy ha dalt ír Sell a kapcsolatairól, akkor majd jobb lesz neki,és akár még új szerelem is várható lesz majd... Amugy meg nem értem, hogy miért nem lehetne együtt mondjuk egy civil emberrel ahelyett, hogy csak sztárokkal randizgasson...
2014. május 18. 08:23
remélem selena nem megy vissza hozzá és talál egy olyan férfit aki tiszta szívéből szereti
2014. május 18. 08:38
Hát Taylor számait imádom remélem Selenáé is jó lesz ha meg írja
2014. május 18. 09:53
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
Ez undoritó nagyon "jó" példát mutat neki
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: