Starity

Készül az új Nightwish-album

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 18. 08:25 #21
- törölt felhasználó -    
én elhatároztam, hogy nem hallgatom meg az új albumot. Imádom a NIghtwish-t, de ennek a nőnek olyan irritáló hangja van. És igen, én is remélem, hogy 3 éven belül eltakarodik az együttesből. A Bless the child operásrészét pedig ne erőltesse, ahogy a Slaying the dreamernél se. Az arcomat szétkapartam majdnem, borzasztó volt hallani.
2014. május 18. 12:30 #22
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1283
Csatolások: 0
Azonosító: 164095
Ipmaskmancick: Ledobják a padlóla? De nagyon dulván?
2014. május 18. 12:33 #23
JBT1
JBT1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 379
Csatolások: 44
Azonosító: 199487
" Neki a ReVamp az első". Ahhoz képest mióta az Nwben van semmit sem foglalkozik vele. Az albumnak pedig adok 1 esélyt.
2014. május 18. 14:49 #24
bucii
bucii

Státusz~ Élvezd az élet minden egyes percét - hisz egyszer élünk ;))
Hozzászólás: 1038
Csatolások: 9
Azonosító: 171514
meghallgatom majd ha tettszik, de biztos nem lesz már a kedvenceim között..
2014. május 18. 15:31 #25
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Idézet (TarjaNightwish @ 2014.05.17. 18:20)
Egy szóval sem mondtam,hogy Floor rossz,csak kicsit visszavehetne magából,mert a vonaglása irritáló - annak ellenére,hogy a hangja atom(de még mindig úgy gondolom,hogy nem NW-be illő személyiség) biggrin.gif

jó, mondjuk ezzel én is egyet kell értsek (a vonaglásra utaló résszel), tényleg furcsa unsure.gif
2014. május 19. 21:38 #26
- törölt felhasználó -    
Floor hangjával valóban nincs probléma. Viszont ahogy előttem már jó páran megfogalmaztátok a stílusával nem is kis gond van (gondolok itt az erotikus vonaglásaira stb.). Persze normális, hogy Flooritának a ReVamp az első, hisz alapítótagja az együttesnek. Na de kérdem én, akkor mit keres a Nightwishben. Akárki akármit mond egy ideje már a NW van a szimfónikus metált játszó bandák élén (bár ha így folytatják akkor a Within Temptation könnyen megelőzheti őket, mert ott igazi, hosszú évek óta tartó összetartás és együtt zenélés van). Ilyen szinten miért engedik meg maguknak, hogy egy olyan énekesnő vegyen részt a turnékon, énekelje a dalaikat, akinek teljesen másodlagos a NW? Jó hosszan, de kifejtettem egyetértésem a független női énekessel kapcsolatban, akit remélem nemsokára Floor helyén láthatunk az együttesben.

Az albumról pedig annyit, hogy meg fogom hallgatni, hisz a NW-ban jó zene téren még nem csalódtam smileeee.gif
2014. május 20. 11:35 #27
draculina
draculina
visszatérő vendég
Hozzászólás: 123
Azonosító: 171800
valahol olvastam, hogy Floor finnországba fog költözni, és hogy még a nyelvet is tanulja. ha ez így van, gyanítom hogy nem a NW-t tekinti másodiknak. szerintem inkább beáldozza a revampot, csak hogy maradhasson a NW-be, hiszen ahogy mondta, az álma vált valóra azzal, hogy Tuomas bevette.
de ha egyszerre csinálja is mindkettőt, miért ne tehetné? Marconak meg Emppunak is van másik bandája, Tuomas szólózik, Jukkának is biztos vannak más elfoglaltságai. akkor miért pont az énekesnőnek ne lehetne?
ráadásul vele nincs az a gond, hogy otthon várná egy tucat gyerek, nem is olyan kényes, mint Tarja volt, bírja az alkeszt meg a bagófüstöt is. ő biztos nem fog nyavalyogni, hogy semmi nem jó neki.
arról nem is beszélve, hogy esetleg ha bármilyen inzultus is történne vele bármelyik országba, (gondolok itt anno a Tarja-tapizásra, vagy Anette fújj-olására) simán lerúgja a kötekedők fejét biggrin.gif
2014. május 20. 14:20 #28
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Idézet (draculina @ 2014.05.20. 11:35)
valahol olvastam, hogy Floor finnországba fog költözni, és hogy még a nyelvet is tanulja. ha ez így van, gyanítom hogy nem a NW-t tekinti másodiknak. szerintem inkább beáldozza a revampot, csak hogy maradhasson a NW-be, hiszen ahogy mondta, az álma vált valóra azzal, hogy Tuomas bevette. 
de ha egyszerre csinálja is mindkettőt, miért ne tehetné? Marconak meg Emppunak is van másik bandája, Tuomas szólózik, Jukkának is biztos vannak más elfoglaltságai. akkor miért pont az énekesnőnek ne lehetne? 
ráadásul vele nincs az a gond, hogy otthon várná egy tucat gyerek, nem is olyan kényes, mint Tarja volt, bírja az alkeszt meg a bagófüstöt is. ő biztos nem fog nyavalyogni, hogy semmi nem jó neki. 
arról nem is beszélve, hogy esetleg ha bármilyen inzultus is történne vele bármelyik országba, (gondolok itt anno a Tarja-tapizásra, vagy Anette fújj-olására) simán lerúgja a kötekedők fejét  biggrin.gif

Nos az igaz,hogy Flooritá már tanulja a nyelvet,azt meg nem tom,hogy szándékozik e Suomiba költözni(remélem nem biggrin.gif ).A ReVamp pedig az ő felelőssége,mert ő alapitotta,igy az lenne a normális,ha azzal törődne többet - ezzel most nem azt akarom mondani,hogy kevesebbet kéne a NW-vel,de sokkal jobb lenne,ha NEM neki kéne foglakozni az egésszel,hanem egymásik énekesnőnek!De azon még mindig nemtudok eligazodni,hogy miért kell folyton Tarját támadni és sértegetni,amikor a NW Floorral nem fogja ugyanazt a szintet teljesiteni mint vele.Az meg Floor problémája,hogy alkoholizál,mint egy ló,meg cigizik,de ez most kit érdekel!? ettől senki sem lesz menőbb,még Floor Jansen sem!
2014. május 20. 14:41 #29
draculina
draculina
visszatérő vendég
Hozzászólás: 123
Azonosító: 171800
hát a Stratovariust is Tolkki alapította, aztán mégis ő lépett le (mondjuk azóta kaksi is kb az egész Strato úgy ahogy van)
Tarját meg nem állt szándékomban sértegetni, szeretem őt, csak megjegyeztem, h anno felugrottak hozzá a színpadra h letapizzák, aztán majdnem infarktust kapott. és ezt is azért mondtam, h Floor biztos lerugdosná hasonló helyzetben az illetőt.
na mindegy, nekem most jelenleg nincs bajom Floorral (a vonaglását kivéve). aztán majd meglátjuk Tuomas istenség, őfelsége mit gondol. meg kell szokni, hogy ő ilyen. kirúgdossa azt, aki nem 100 %-ig van benne a csapatban.
2014. május 20. 15:00 #30
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Megeszem a kalapom ha van olyan ember aki eltud menni Tuomas agyn,szerintem ő sem tudja,hogy mit akar,de remélem Floornak is gyorsan kimondja a Bye Bye-t! biggrin.gif
2014. május 20. 16:28 #31
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Idézet (drfan @ 2014.05.18. 12:30)
lpmaskmancick: Ledobják a padlóla? De nagyon dulván?

Szóvicc akart ez lenni, csak sokaknak nem esett le, mivel a floor ugye angolul padlót jelent. rohog.gif
Tehát palódjámszen. laugh.gif
2014. május 27. 17:03 #32
Hachiii
Hachiii
visszatérő vendég

StátuszQui prior est tempore, potior est iure.
Hozzászólás: 330
Azonosító: 171199
Én már eleve Anette kidobásának a körülményeit is furcsálltam, fel is idegesített, de a Shine jó album lett, szóval már nem parázok rá. Megmondom őszintén én már elképzeltem hogy Anette marad a végéig, kidobnak még jó sok albumot és minden happy lesz. Tény ami tény, eszméletlen hangja van Floornak, de nem illik a Nightwish-hoz. Nem jól tudja előadni a Tarjára és Nettie-re írt dalokat. Lehet, hogy amiket Tuomas már az ő hangjára ír jók lesznek, de már nem várom úgy ezt az albumot, mint mondjuk az Imaginaerum-ot. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem kiborított hogy a DVD-n a Floor előadásában lévő dalok vannak, amikor az egész album Anette hangjára épül. Neki kellene a DVD-n lenni, tudtak volna jó minőségű felvételeket is belevágni. Amúgy egy esélyt adok az új korongnak, de csak abban reménykedem amiben ti is, hogy hamar vége lesz ennek a korszaknak. biggrin.gif
2014. június 06. 22:18 #33
Falling Awake
Falling Awake
visszatérő vendég

StátuszNormal is not the norm, it's just a uniform..
Hozzászólás: 180
Csatolások: 25
Azonosító: 155291
kíváncsiságból még talán meghallgatom..de a Wish már halott..:/
2014. július 05. 22:30 #34
- törölt felhasználó -    
Sok sikert nekik smileeee.gif)
Bár számomra a Tarjás korszak volt a best 4ever de azért Floor Jansent is kezdem megszeretni. Háátha smileeee.gif Nagyon kiváncsian várom.
1 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish
2014. július 05. 22:38 #35
- törölt felhasználó -    
Kifejezetten remélem, hogy az új albummal kimásznak legalább egy kicsit abból a gödörből amibe az Anette-s korszakkal kerültek. Mert amit akkor Nightwishnek csúfoltak az kész vicc volt. Jó mondjuk azokból is szeretek párat, de jótékonyan hat, ha letakarom olyankor az előadó nevét rohog.gif Persze senki nem tudja visszaadni Tarjat sem hangzásban sem a színpadon, de így legalább jobb a színpadkép beer.gif
1 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok