Készül az új Nightwish-album
2014. május 18. 08:25
én elhatároztam, hogy nem hallgatom meg az új albumot. Imádom a NIghtwish-t, de ennek a nőnek olyan irritáló hangja van. És igen, én is remélem, hogy 3 éven belül eltakarodik az együttesből. A Bless the child operásrészét pedig ne erőltesse, ahogy a Slaying the dreamernél se. Az arcomat szétkapartam majdnem, borzasztó volt hallani.
2014. május 18. 15:31
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Idézet (TarjaNightwish @ 2014.05.17. 18:20)
Egy szóval sem mondtam,hogy Floor rossz,csak kicsit visszavehetne magából,mert a vonaglása irritáló - annak ellenére,hogy a hangja atom(de még mindig úgy gondolom,hogy nem NW-be illő személyiség) 
jó, mondjuk ezzel én is egyet kell értsek (a vonaglásra utaló résszel), tényleg furcsa
2014. május 19. 21:38
Floor hangjával valóban nincs probléma. Viszont ahogy előttem már jó páran megfogalmaztátok a stílusával nem is kis gond van (gondolok itt az erotikus vonaglásaira stb.). Persze normális, hogy Flooritának a ReVamp az első, hisz alapítótagja az együttesnek. Na de kérdem én, akkor mit keres a Nightwishben. Akárki akármit mond egy ideje már a NW van a szimfónikus metált játszó bandák élén (bár ha így folytatják akkor a Within Temptation könnyen megelőzheti őket, mert ott igazi, hosszú évek óta tartó összetartás és együtt zenélés van). Ilyen szinten miért engedik meg maguknak, hogy egy olyan énekesnő vegyen részt a turnékon, énekelje a dalaikat, akinek teljesen másodlagos a NW? Jó hosszan, de kifejtettem egyetértésem a független női énekessel kapcsolatban, akit remélem nemsokára Floor helyén láthatunk az együttesben.
Az albumról pedig annyit, hogy meg fogom hallgatni, hisz a NW-ban jó zene téren még nem csalódtam
Az albumról pedig annyit, hogy meg fogom hallgatni, hisz a NW-ban jó zene téren még nem csalódtam
2014. május 20. 11:35
|
|
draculinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline
|
valahol olvastam, hogy Floor finnországba fog költözni, és hogy még a nyelvet is tanulja. ha ez így van, gyanítom hogy nem a NW-t tekinti másodiknak. szerintem inkább beáldozza a revampot, csak hogy maradhasson a NW-be, hiszen ahogy mondta, az álma vált valóra azzal, hogy Tuomas bevette.
de ha egyszerre csinálja is mindkettőt, miért ne tehetné? Marconak meg Emppunak is van másik bandája, Tuomas szólózik, Jukkának is biztos vannak más elfoglaltságai. akkor miért pont az énekesnőnek ne lehetne?
ráadásul vele nincs az a gond, hogy otthon várná egy tucat gyerek, nem is olyan kényes, mint Tarja volt, bírja az alkeszt meg a bagófüstöt is. ő biztos nem fog nyavalyogni, hogy semmi nem jó neki.
arról nem is beszélve, hogy esetleg ha bármilyen inzultus is történne vele bármelyik országba, (gondolok itt anno a Tarja-tapizásra, vagy Anette fújj-olására) simán lerúgja a kötekedők fejét
de ha egyszerre csinálja is mindkettőt, miért ne tehetné? Marconak meg Emppunak is van másik bandája, Tuomas szólózik, Jukkának is biztos vannak más elfoglaltságai. akkor miért pont az énekesnőnek ne lehetne?
ráadásul vele nincs az a gond, hogy otthon várná egy tucat gyerek, nem is olyan kényes, mint Tarja volt, bírja az alkeszt meg a bagófüstöt is. ő biztos nem fog nyavalyogni, hogy semmi nem jó neki.
arról nem is beszélve, hogy esetleg ha bármilyen inzultus is történne vele bármelyik országba, (gondolok itt anno a Tarja-tapizásra, vagy Anette fújj-olására) simán lerúgja a kötekedők fejét
2014. május 20. 14:20
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Idézet (draculina @ 2014.05.20. 11:35)
valahol olvastam, hogy Floor finnországba fog költözni, és hogy még a nyelvet is tanulja. ha ez így van, gyanítom hogy nem a NW-t tekinti másodiknak. szerintem inkább beáldozza a revampot, csak hogy maradhasson a NW-be, hiszen ahogy mondta, az álma vált valóra azzal, hogy Tuomas bevette.
Nos az igaz,hogy Flooritá már tanulja a nyelvet,azt meg nem tom,hogy szándékozik e Suomiba költözni(remélem nem
2014. május 20. 14:41
|
|
draculinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline
|
hát a Stratovariust is Tolkki alapította, aztán mégis ő lépett le (mondjuk azóta kaksi is kb az egész Strato úgy ahogy van)
Tarját meg nem állt szándékomban sértegetni, szeretem őt, csak megjegyeztem, h anno felugrottak hozzá a színpadra h letapizzák, aztán majdnem infarktust kapott. és ezt is azért mondtam, h Floor biztos lerugdosná hasonló helyzetben az illetőt.
na mindegy, nekem most jelenleg nincs bajom Floorral (a vonaglását kivéve). aztán majd meglátjuk Tuomas istenség, őfelsége mit gondol. meg kell szokni, hogy ő ilyen. kirúgdossa azt, aki nem 100 %-ig van benne a csapatban.
Tarját meg nem állt szándékomban sértegetni, szeretem őt, csak megjegyeztem, h anno felugrottak hozzá a színpadra h letapizzák, aztán majdnem infarktust kapott. és ezt is azért mondtam, h Floor biztos lerugdosná hasonló helyzetben az illetőt.
na mindegy, nekem most jelenleg nincs bajom Floorral (a vonaglását kivéve). aztán majd meglátjuk Tuomas istenség, őfelsége mit gondol. meg kell szokni, hogy ő ilyen. kirúgdossa azt, aki nem 100 %-ig van benne a csapatban.
2014. május 20. 15:00
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Megeszem a kalapom ha van olyan ember aki eltud menni Tuomas agyn,szerintem ő sem tudja,hogy mit akar,de remélem Floornak is gyorsan kimondja a Bye Bye-t!
2014. május 20. 16:28
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Idézet (drfan @ 2014.05.18. 12:30)
lpmaskmancick: Ledobják a padlóla? De nagyon dulván?
Szóvicc akart ez lenni, csak sokaknak nem esett le, mivel a floor ugye angolul padlót jelent.
Tehát palódjámszen.
2014. május 27. 17:03
|
|
Hachiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 171199 offline
|
Én már eleve Anette kidobásának a körülményeit is furcsálltam, fel is idegesített, de a Shine jó album lett, szóval már nem parázok rá. Megmondom őszintén én már elképzeltem hogy Anette marad a végéig, kidobnak még jó sok albumot és minden happy lesz. Tény ami tény, eszméletlen hangja van Floornak, de nem illik a Nightwish-hoz. Nem jól tudja előadni a Tarjára és Nettie-re írt dalokat. Lehet, hogy amiket Tuomas már az ő hangjára ír jók lesznek, de már nem várom úgy ezt az albumot, mint mondjuk az Imaginaerum-ot. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem kiborított hogy a DVD-n a Floor előadásában lévő dalok vannak, amikor az egész album Anette hangjára épül. Neki kellene a DVD-n lenni, tudtak volna jó minőségű felvételeket is belevágni. Amúgy egy esélyt adok az új korongnak, de csak abban reménykedem amiben ti is, hogy hamar vége lesz ennek a korszaknak.
2014. június 06. 22:18
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
kíváncsiságból még talán meghallgatom..de a Wish már halott..:/
2014. július 05. 22:30
Sok sikert nekik
)
Bár számomra a Tarjás korszak volt a best 4ever de azért Floor Jansent is kezdem megszeretni. Háátha
Nagyon kiváncsian várom.
Bár számomra a Tarjás korszak volt a best 4ever de azért Floor Jansent is kezdem megszeretni. Háátha
1 felhasználónak tetszik:
TarjaNightwish
2014. július 05. 22:38
Kifejezetten remélem, hogy az új albummal kimásznak legalább egy kicsit abból a gödörből amibe az Anette-s korszakkal kerültek. Mert amit akkor Nightwishnek csúfoltak az kész vicc volt. Jó mondjuk azokból is szeretek párat, de jótékonyan hat, ha letakarom olyankor az előadó nevét
Persze senki nem tudja visszaadni Tarjat sem hangzásban sem a színpadon, de így legalább jobb a színpadkép
1 felhasználónak tetszik:
TarjaNightwish
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.