A 21 éves énekesnő egy percig sem tétlenkedik az idei évben. Nemrég kiderült, hogy közreműködik a brit fiúbanda következő kislemezében, és Christina Perrivel is közös munkába kezdenek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christina Perri és a The Vamp is Demi Lovatóval dolgozik
2014. május 16. 18:55
2014. május 16. 19:01
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
wow tuti jó lesz a vamps-es szám
2014. május 16. 19:28
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Kíváncsi vagyok,mi sül ki ezekből.
2014. május 16. 19:35
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Most kíváncsi lettem, de rossz biztos nem lesz!
2014. május 16. 19:47
Nem nagyon hallgatom a The Vamps-et, viszont egy Christina & Demi duettet szívesen meghallgatnék
2014. május 16. 19:59
A Blue és a Tokio Hotel óta nem nagyon csipázom az ilyen fiúbandákat, mert a mai tinilánykák nem azért rajonganak értük, mert hűűű de tehetségesek, hanem a cuki pofikájuk miatt. Viszont körülbelül 2 hete letöltöttem a srácok albumát, ami egész korrekt lett, vannak rajta jó számok, szóval kíváncsian várom a végeredményt, főleg úgy, hogy a daluk eredeti verzióját alapjáraton imádom, Demi közreműködésével pedig csak még jobb lehet.
A premier pedig pont névnapomkor lesz, tökéletes ajándék.
2014. május 16. 20:05
nem is tudom,Demi téged imádlak ,de a Vamps nem tűnik a algjobb választásnak
2014. május 16. 20:06
|
|
Nikréciavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 224473 offline
|
Mostanában kezdtem el hallgatni a The Vamps zenéjét és egészen jók, Christina számait is nagyon szeretem, tehát mindkét hírnek örülök. Bár Demi bárkivel duettezhet, imádni fogom biztosan.
2014. május 16. 21:45
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
uhh vároom Demi és The Vamps számáát:)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: