Megkezdődött a Star Wars VII. részének forgatása - közölte pénteken a film produkciós cége, a Bad Robot Twitter-üzenetben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Forgatják a Star Wars hetedik részét
2014. május 16. 17:08
2014. május 16. 17:12
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Annyira, de annyira várom már.
Különösen örülök annak, hogy Han visszatér.
De azért remélem, hogy nem leszek csalódott, mert nem is tudom, mit fogok csinálni, ha kapunk egy Baljós árnyak 2-t.
2014. május 16. 17:39
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
már nagyon váárom
2014. május 16. 18:00
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Kíváncsi vagyok rá
2014. május 16. 20:12
nem is tudom, kicsit furcsa szerintem mert már ó rég volt az előző
2014. május 16. 22:06
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Még mindig kételyeim vannak a folytatással kapcsolatban, és úgy gondolom, hogy ez egy olyan legendának számító sci-fi filmsorozat amihez nem lenne szabad nyúlni. Olyan, mintha a Mona Lisát festegetnéd. Egyedül az a biztató, hogy JJ Abrams lesz a rendező, de még így sem vagyok biztos a kudarcban.
2014. május 16. 23:07
|
|
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline
|
Beyla-val értek egyet.
Gondoljatok bele, már miáta legendának számító, tökéletes, mindenki által ismert filmsorozat a Star Wars. Most meg fogják és teljesen felesleges folytatást csapnak hozzá. Ennél jobban már csak a Vámpírnaplók 5. évadjának a fináléján akadtam ki
Gondoljatok bele, már miáta legendának számító, tökéletes, mindenki által ismert filmsorozat a Star Wars. Most meg fogják és teljesen felesleges folytatást csapnak hozzá. Ennél jobban már csak a Vámpírnaplók 5. évadjának a fináléján akadtam ki
2014. május 16. 23:50
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (SupernaturalFan @ 2014.05.16. 23:07)
Beyla-val értek egyet.
Mivel eredetileg is kilenc részesre tervezte Lucas a Star Wars-t, ezért nem felesleges folytatás, hanem végleges befejezés inkább. Bár az tényleg igaz, hogy az eredeti trilógiával nem veszi fel a versenyt minõségben.
2014. május 17. 08:56
|
|
evipontötvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 199233 offline
|
A régi Star Wars-részeket imádom, havonta megnéztem őket. Nagyon remélem, hogy nem lesz bukás belőle, mert nem ér annyi, hogy elrontsák a Star Wars hírnevét, csak mert a Disney nekiáll új részeket csinálni...
2014. május 17. 13:03
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Hát ez már biztos nem lesz olyan, jó, hacsak nem fektetnek bele annyi energiát, lelkesedést, és valóságszerűvé törekvést, mint az első háromba. Eleve a második három se volt jó, és ne értsetek félre, hajrá Skywalkerek, de miről akar még szóln a történet? Luke jedi-mester lesz? (Lehet, hogy ez már kiderült, és csak én nem hallottam róla - ettől függetlenül kíváncsi vagyok rá)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: