"És persze megint a kutya a hibás, megint a kutyát kell elaltatni, menhelyre dugni. Pedig ő semmiről sem tehet, mivel ezt a nevelés kapta."
Ezzel teljesen egyet értek. Viszont azt hozzátenném, hogy kutyák között olyan ritka az ilyen, mint a fehér holló, a kutya hálás, a macska viszont úgy cselekszik, ahogy éppen kedve van. Ha mellette ugrált volna egy rigó, lehet, hogy sz*rt volna a gyerekre. És ezért nem bírom a macskákat. Számomra hálátlan kis dögök.
És, igen, lA-dONNA, még mindig azt mondom, hogy a macskák nem jobbak, mint a kutyák. Egy példa nem példa. Nézz rá a többi macskára! Döglenek a kanapén, nyávognak, ha odamész, szétkarmolják a fejed, ha elindulsz másmerre, utánad mennek, ha megállsz, elszaladnak, ha utánuk mész rád ugranak, és kitépik a hajad.
Amúgy szerintem már kicsit sok a macskákat magasztaló cikkekből. Más állatról nem lehet írni?
Macska mentette meg egy gyerek életét
2014. május 16. 16:11
Én mindig is féltem a kóbor kutyáktól.
Látszólag nem hiába.
Ebből történetből is az látszik,hogy a hűség az állatoknál kezdődik,s nem az embereknél.
Nagyon aranyos a cica,ahogy ráveti magát a kutyára.
Látszólag nem hiába.
Ebből történetből is az látszik,hogy a hűség az állatoknál kezdődik,s nem az embereknél.
Nagyon aranyos a cica,ahogy ráveti magát a kutyára.
2014. május 16. 16:14
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
én állatbarát vagyok, imádom a cicákat, kedvenc állataim, sokan semmire tartják őket, pedig ez igenis egy nagy badarság, nem egy ember köszönheti az életét a macskáknak meg egyszerűen..nyugalmat sugároznak, engem mindig megnyugtatnak, ellenben egy örökké mozgó kutyával.
viszont!én mindig is az ellen voltam, hogy elaltassák az adott állatot, ha megharapott valakit. akkor inkább csak zárják be vagy találjanak ki valami mást, de sosem bírtam, mikor a szomszédaink összevissza mérgezik egymás állatait, legfőképp kutyáit és macskáit (az én cicumat is így tették el láb alól..), mikor ők maguk a hibások azért, ha egy kutya jobban megvadul a kelleténél és esetleg emberre támad! ha nem lenne annyi felelőtlen. semmirekellő szívtelen magát 'állatgazdának' tartó egyén szerintem ilyen esetek egészen egyszerűen nem történnének meg! nálunk itt a megyében rengeteg de rengeteg kóbor van, akiket sokszor vertek is, mielőtt kidobtak mert látszik, hogy félnek az élőlényektől és szép lassan megvadulnak, mert ugye összetalálkoznak más emberekkel/állatokkal, akiknek az utukban állnak és megtanulnak túlélni és megvédeni magukat és néha olyanokra támadnak, akire épp nem kéne, de nem az állat a hibás, hanem a (volt) gazdája és kész! ha megfelelően és szeretettel nevelnék a gazdáik az állatokat normális körülmények között, biztonságban, az udvaron elzárva az utcától, megoldás lehetne, persze így is előfordulhatnának elvétve ilyen esetek. nem mintha félteném az emberek, én az állatokat többre tartom, a jószágok sokkal sokszor emberibbek, az emberek pedig állatokká válnak most megint a kutyust is elteszik láb alól, a tartója hanyagsága miatt.
viszont!én mindig is az ellen voltam, hogy elaltassák az adott állatot, ha megharapott valakit. akkor inkább csak zárják be vagy találjanak ki valami mást, de sosem bírtam, mikor a szomszédaink összevissza mérgezik egymás állatait, legfőképp kutyáit és macskáit (az én cicumat is így tették el láb alól..), mikor ők maguk a hibások azért, ha egy kutya jobban megvadul a kelleténél és esetleg emberre támad! ha nem lenne annyi felelőtlen. semmirekellő szívtelen magát 'állatgazdának' tartó egyén szerintem ilyen esetek egészen egyszerűen nem történnének meg! nálunk itt a megyében rengeteg de rengeteg kóbor van, akiket sokszor vertek is, mielőtt kidobtak mert látszik, hogy félnek az élőlényektől és szép lassan megvadulnak, mert ugye összetalálkoznak más emberekkel/állatokkal, akiknek az utukban állnak és megtanulnak túlélni és megvédeni magukat és néha olyanokra támadnak, akire épp nem kéne, de nem az állat a hibás, hanem a (volt) gazdája és kész! ha megfelelően és szeretettel nevelnék a gazdáik az állatokat normális körülmények között, biztonságban, az udvaron elzárva az utcától, megoldás lehetne, persze így is előfordulhatnának elvétve ilyen esetek. nem mintha félteném az emberek, én az állatokat többre tartom, a jószágok sokkal sokszor emberibbek, az emberek pedig állatokká válnak most megint a kutyust is elteszik láb alól, a tartója hanyagsága miatt.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. május 16. 16:15
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
jajj dde cuki
2014. május 16. 16:21
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Tudtam hogy a cicák is képesek valamire
2014. május 16. 16:24
Idézet (cs.vera45 @ 2014.05.16. 16:05)
"És persze megint a kutya a hibás, megint a kutyát kell elaltatni, menhelyre dugni. Pedig ő semmiről sem tehet, mivel ezt a nevelés kapta."
Ezzel teljesen egyet értek. Viszont azt hozzátenném, hogy kutyák között olyan ritka az ilyen, mint a fehér holló, a kutya hálás, a macska viszont úgy cselekszik, ahogy éppen kedve van. Ha mellette ugrált volna egy rigó, lehet, hogy sz*rt volna a gyerekre. És ezért nem bírom a macskákat. Számomra hálátlan kis dögök.
És, igen, lA-dONNA, még mindig azt mondom, hogy a macskák nem jobbak, mint a kutyák. Egy példa nem példa. Nézz rá a többi macskára! Döglenek a kanapén, nyávognak, ha odamész, szétkarmolják a fejed, ha elindulsz másmerre, utánad mennek, ha megállsz, elszaladnak, ha utánuk mész rád ugranak, és kitépik a hajad.
Amúgy szerintem már kicsit sok a macskákat magasztaló cikkekből. Más állatról nem lehet írni?
Nem szokásom reagálni mások jelentéktelen kommentjére, de a te monológod mellet nem tudok elmenni szó nélkül. Annyira látszik, hogy nem ismered a macskákat, nagyon ritka az, amelyik agresszív és megtámadja az embert. Sokkal nyugisabb állat, mint a kutya, hidd el tapasztalatból tudom, volt már macskám. A kutyáknál viszont általában várható az ilyen viselkedés, engem többször is harapott meg kutya, csak azért, mert meg akartam simogatni vagy azért, mert mélyen a szemébe méreszeltem nézni. Amúgy meg ha azzal van bajod, hogy az oldalon macskákról szóló cikkek jelennek meg, akkor egyszerűen nem kell elolvasni őket. #Fucklogic
2014. május 16. 16:26
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Szerintem ez nagyon szép és tiszteletre méltó volt az érintett macsektól
Ritka az ilyesmi, a cicák általában akkor csinálnak valamit, ha úgy tartja kedvük, de ezek szerint Tara nagyon szeretheti a gazdijait
Kazuo
2014. május 16. 16:28
|
|
brigitta133visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.02. Hozzászólás: 113 Csatolások: 11 Azonosító: 222126 offline
|
Szerencsére nem sérült meg annyira a kisgyerek,bátor kis cica.
2014. május 16. 16:33
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Bátor egy cica, az biztos
Viszont azért sajnálom, hogy a kutyát elaltatták.
2014. május 16. 16:46
|
omrayfanni2003visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 241 Csatolások: 33 Azonosító: 216630 offline
|
Ez DURVA.
2014. május 16. 16:47
|
omrayfanni2003visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 241 Csatolások: 33 Azonosító: 216630 offline
|
Ez ad okot hogy jobban szeressek egy macskát mint egy kutyát.
2014. május 16. 16:48
És még az emberek azt mondják a cicák semmirekellők....
Szegény kisfiú nagyon megijedhetett...
((
2014. május 16. 16:49
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Szegény kisfiú nagyon sajnálom,de annak örülök,hogy a macska megmentette.
2014. május 16. 16:51
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Sajnálom a kisgyereket, ez rossz emlékként marad benne egy életre. A kutyát is sajnálom, mert nem az ő hibája, hogy a gazdája egy....inkább nem írom le mi. A macska bátor volt, jó tudni, hogy a macskák is képesek ilyen tettekre. És szerintem fölösleges azon vitázni, hogy melyik a jobb kutya? vagy macska? Szerintem mindkettő tud hűséges lenni a gazdijához. Én inkább kutya-párti vagyok, de a macskákat sem utálom. Mindkettő ugyanolyan kedves lehet a gazdijának! <3
Lucky5
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.