Macska mentette meg egy gyerek életét
2014. május 16. 15:26
The most badass cat ever! Én nem néztem volna ki egy cicából sem ezt, de jó tudni, hogy ők is tudják foggal, körömmel védeni a gazdájukat, ha szükség van rá, és persze ha nem túl lusták hozzá.
2014. május 16. 15:35
De aranyos, szeretetreméltó macska. Még sosem láttam ehhez fogható megható videót, csak hallottam ilyesmi történetet egy kutya oldalán. Hihetetlen, hogy az állatok mennyire igaz társak tudnak lenni. ♥
2014. május 16. 15:39
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Macska az ember legjobb barátja, bezzeg engem a cicák mégis elhagynak
2014. május 16. 15:43
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Okos cica :3 De azért szegény kutyát sajnálom
Biztos nem a saját hibájából lett olyan agresszív...
2014. május 16. 15:47
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Bátor cicus!
Viszont egy kérdés nem hagy nyugodni: honnan kerültek oda azok a kamerák????
2014. május 16. 15:47
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Rubi123 @ 2014.05.16. 15:28)
az anyja is kedves, hogy otthagyja a gyereket a földön :/
Azért hagyta ott a gyerekét, mert miután meglátta, hogy milyen csúnya sérüléseket szerzett, meg akart győződni arról, hogy a kutya nem-e fog visszajönni. Amíg ki nem jött a rendőrség, addig szemmel tartotta az ebet, nehogy átjöjjön az ő területükre.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. május 16. 15:55
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
És persze megint a kutya a hibás, megint a kutyát kell elaltatni, menhelyre dugni. Pedig ő semmiről sem tehet, mivel ezt a nevelés kapta.
Mindig is utáltam a macskákat de mostanában kissé megkedveltem őket, többek között a sok Starity cikknek is köszönhetően. Bátor kis macska volt:)
Mindig is utáltam a macskákat de mostanában kissé megkedveltem őket, többek között a sok Starity cikknek is köszönhetően. Bátor kis macska volt:)
2014. május 16. 16:00
Stay Strong Bogi mondjuk ez igaz, mert olyan a kutya, mint a gazdája, és nem a kutya tehet róla, hogy a gazdája így nevelte. Szerintem jobb lett volna, ha más gazdához, jó kezekbe került volna a kutya...
2014. május 16. 16:01
|
|
myneee20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209426 offline
|
4 órája osztottam meg én is a vidit facen
nem semmi cicuska! Ezért rettegek azoktól a kutyáktól amiket ki engednek... :/ nem mindegyik kutya kedves, aranyos és nem bánt ha oda jön hozzám...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.