Ez az ing tuti tetszik neki, mert sokszor volt már rajta:D
Gratulálok neki, mondjuk annyira nekem a Bad Romance nem nagy kedvenc. A régi dalai nekem valahogy nem tetszenek annyira mint a Born This Way vagy az Edge of Glory, viszont az Alejandro-t nagyon szeretem meg a Dance in the dark-ot is.
Most szerintem ő hullámvölgyben van, de ha találna magának jó managert meg jó csapatot maga mellé, jobban mennének a dolgai, nem csak a koncertek terén lenne ilyen sikeres. Szerintem lesz neki még nagy dobása, úgy érzem 2015-ben amikor felmegy az űrbe és elénekli az új kislemezt:D na arra vagyok kiváncsi leginkább.
Lady Gaga karrierje újabb mérföldkőhöz érkezett
2014. május 16. 15:41
2014. május 16. 17:29
Gratulálok. Ő tényleg megérdemli ezt, a tehetsége vitathatatlan, az biztos
2014. május 16. 17:34
|
|
e.maros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.29. Hozzászólás: 572 Csatolások: 4 Azonosító: 223452 offline
|
Sosem tartottam jó énekesnek, főleg nem egy sztárnak, csupán egy figyelemhiányos, ronda nő, akire már annyi sminket kentek, hogy elég lenne a fél országnak. Volt egy korszak, amikor vele volt tele minden, és most, hogy lekerült a sztárvilág tetejéről, nem bírja elviselni, hogy egyszerűen nem is tud visszakászálódni a csúcsra. Szomorú, de én így látom. Nagyon sajnálom ezt a nőt, egészen biztosan ráférne egy alapos agymosás és mellé egy pszihológus. Véleményim szerint a dalai csak csupán azért olyan, amilyen, mert manapság a stúdiók csodákra képesek. A dalai kifejezetten idegesítőek, és az én szememben még egy normális embernek sem tűnik, nem hogy egy sztárnak...
Ez az én véleményem, tehát nem kell felettem kritizálni a hozzászólásomat, ez kizárólag AZ ÉN véleményem.
Egyszóval: EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!
Ez az én véleményem, tehát nem kell felettem kritizálni a hozzászólásomat, ez kizárólag AZ ÉN véleményem.
Egyszóval: EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!
2014. május 16. 20:15
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Összehasonlítás képpen, 5 évbe telt neki, hogy egy dalból 10 milliót eladjon, míg a 80s és 90s évek előadói fél meg egy év alatt produkáltak 100 milliós eladásokat ...
2014. május 16. 20:54
Idézet (_ToTo_ @ 2014.05.16. 20:15)
Összehasonlítás képpen, 5 évbe telt neki, hogy egy dalból 10 milliót eladjon, míg a 80s és 90s évek előadói fél meg egy év alatt produkáltak 100 milliós eladásokat ...
felesleges és ostoba dolog összehasonlítani 2000-es évekbeli eladásokat a 80-as,90-es évek eladásaihoz. De azért legalább a matek megy még
2014. június 10. 00:51
Idézet (holembo @ 2014.05.16. 20:54)
felesleges és ostoba dolog összehasonlítani 2000-es évekbeli eladásokat a 80-as,90-es évek eladásaihoz. De azért legalább a matek megy még
csak azt nem értem minek kellett odaszúrni az a mondatot a végére
(és most hétör leszek figyeljétek meg egy mocskosbunkó, pedig Gagáról egy rossz szót sem írtam) xd
Magát a dalait nem tartom egyébként különlegesnek, olyan nem emelem fel a fejem ha benyomják valamelyik szuperrádión, de a sminkjei és a klipjei mindig felráznak.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.