Lássuk, ki miben jelent meg az idei Cannes-i Filmfesztiválon, mely május 14-én vette kezdetét!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ruhamustra: Cannes-i Filmfesztivál — 1-2. nap
2014. május 15. 22:28
2014. május 15. 22:39
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Blake gyönyörű
2014. május 15. 22:51
Nálam Cate és Nicole magasan viszi a primet. Mindketten gyönyörűek voltak, emelett meg kell emlitenem Zoe fehér ruháját. Bár azt már megszokhattuk, hogy nem (gyakran) szokott hibázni.
Julianne Moore viszont nagyon nem tetszett, mintha pár kilót rá is dobna. Blake meg... eleve kiráz tőle a hideg, rettenetesen unszimpatikus, pedig régebben, még a Gossip Girl-ben, úgy emlékszem kedveltem is. Az első ruha tényleg szép, de a második...Nekem abszolút nem jön be, talán a dereka miatt?
Julianne Moore viszont nagyon nem tetszett, mintha pár kilót rá is dobna. Blake meg... eleve kiráz tőle a hideg, rettenetesen unszimpatikus, pedig régebben, még a Gossip Girl-ben, úgy emlékszem kedveltem is. Az első ruha tényleg szép, de a második...Nekem abszolút nem jön be, talán a dereka miatt?
2014. május 15. 23:24
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Cate gyönyörű, az utolsó förtelem xD
2014. május 16. 00:11
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Blake, Zoe első ruhája és Nicole ruhái nagyon tetszenek.
Elena Lenina ruhái viszont förtelmesek, a bazi nagy tiara és a karácsonyfadíszek pedig csak hab a tortán. Kész borzadály...
Elena Lenina ruhái viszont förtelmesek, a bazi nagy tiara és a karácsonyfadíszek pedig csak hab a tortán. Kész borzadály...
2014. május 16. 06:54
Nicole-é a legszebb és a legrondább Elena Lenina-é.
2014. május 16. 07:23
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Nicole Kidman ♥♥
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: