Szerdán korán reggel a szupersztár a kedvenc közösségi oldalán, az Instagramon négy olyan fotót töltött fel, amelyen a húgával látható.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Beyoncé-Solange dráma folytatódik
2014. május 15. 18:24
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
"Kitudódott Solange haragjának oka. Állítólag először Jay Z kérte számon a sógornőt: Solange két brooklyni haverja ugyanis Jay Z-re hivatkozva akart bejutni a Met gálát követő after partira. Ekkor értesítették Beyoncé biztonsági őrét, miszerint akadt egy kis probléma. Jay Z állítólag mindössze annyit mondott Solange-nak a liftben, hogy senki ne hivatkozzon az ő nevére.
A kissé ittas Solange erre rögtön visszavágott és azt kezdte el kiabálni, hogy Jay Z pedig ugyan mi a csodáért nem képes hazamenni a feleségével, miért kell neki egyedül elmennie Rihanna after partijára. Solange még tovább feszítette a húrt, kiabált, majd ütni-vágni, később rúgni kezdte Jay Z-t. A többit pedig már tudjuk.
A kissé ittas Solange erre rögtön visszavágott és azt kezdte el kiabálni, hogy Jay Z pedig ugyan mi a csodáért nem képes hazamenni a feleségével, miért kell neki egyedül elmennie Rihanna after partijára. Solange még tovább feszítette a húrt, kiabált, majd ütni-vágni, később rúgni kezdte Jay Z-t. A többit pedig már tudjuk.
2014. május 15. 18:32
|
|
Csak Audreyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.07. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 225653 offline
|
Hát én ezt nem értem pedig érdekelne
2014. május 15. 18:44
|
|
laura23plvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 353 Csatolások: 32 Azonosító: 224602 offline
|
kiváncsi lennék mi volt ennek az oka!!!!!!!!!!!de ha kirugták azt aki a videót feltöltötte akkor lehet hogy ez valami nagy dolog!!!!!!!!és ha beyonce ilyen nyugodt volt a verekedés közben meg most is és hirtelen ilyen nagy béke lett és a testvére minden vele készült fotót törölt egy kivételével ami szintén furcs hogy eggyet nem lehet hogy az egésznek valami célzása van de nem tudom kiváncsi lennék a többire!!!!!!!!!!!!!!
2014. május 15. 18:54
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Na várjunk, tehát már az is konfliktusra, meg dráma folytatásra utal, hogy Bee posztol néhány közös képet?
Mert szerintem ennél egyértelműbb "minden rendben van köztünk" üzenetet elég nehezen lehetne találni. Főleg, hogy Solo is posztolt kiskori közös képet a Facebookon.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy eleve a "Beyoncé-Solange dráma" egy kreált dolog, ha esetleg valakinek feltűnt volna Jay-Z megtámadásán kívül semmi nem történt a házuk táján (nyilvánosan), de persze ezt már tovább kell fejleszteni és elméleteket gyártani arról, hogy összevesztek.
Az Instagram dologról nem tudok mit mondani, szoktam nézegetni Solo Instáját, de nem szoktam megjegyezni, hogy hol, mennyi Beyoncés kép található rajta. Mindenesetre, ha tényleg törölte őket, az valószínűleg hirtelen mérgében lehetett, különben miért posztolgatna most közös fotókat mindkettő?
Egyébként meg imádják egymást, ölni tudnának egymásért és rohadt közel állnak egymáshoz, elég egyértelmű volt, hogy ha volt is köztük valami konfliktus (HA), nem fog sokáig tartani.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy eleve a "Beyoncé-Solange dráma" egy kreált dolog, ha esetleg valakinek feltűnt volna Jay-Z megtámadásán kívül semmi nem történt a házuk táján (nyilvánosan), de persze ezt már tovább kell fejleszteni és elméleteket gyártani arról, hogy összevesztek.
Az Instagram dologról nem tudok mit mondani, szoktam nézegetni Solo Instáját, de nem szoktam megjegyezni, hogy hol, mennyi Beyoncés kép található rajta. Mindenesetre, ha tényleg törölte őket, az valószínűleg hirtelen mérgében lehetett, különben miért posztolgatna most közös fotókat mindkettő?
Egyébként meg imádják egymást, ölni tudnának egymásért és rohadt közel állnak egymáshoz, elég egyértelmű volt, hogy ha volt is köztük valami konfliktus (HA), nem fog sokáig tartani.
2014. május 15. 20:19
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Sajnálom Beyoncét de viszont nem tartozik magyarázattal senkinek sem,a húga a hibás és bee pofája ég miatta.
Remélem hogy kibékülnek mert én azt láttam a hosszú éveken át hogy ők tényleg szeretik
egymást.
A fotók meghatóak és egy jó testvéri kapcsolatról árulkodnak.
Solange talán irigykedik Beyóncéra hiszen ő egy szupersztár akit mindenki szeret és a húga csak a hátérbe szorul és mindenki csak bee miatt ismeri az arcát.
Remélem hogy kibékülnek mert én azt láttam a hosszú éveken át hogy ők tényleg szeretik
egymást.
A fotók meghatóak és egy jó testvéri kapcsolatról árulkodnak.
Solange talán irigykedik Beyóncéra hiszen ő egy szupersztár akit mindenki szeret és a húga csak a hátérbe szorul és mindenki csak bee miatt ismeri az arcát.
2014. május 15. 20:39
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Emiatt miért kell vkit kirúgni? WTF?
2014. május 16. 07:34
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Ez az egész família egy nagy képmutatás. Főleg az univerzum királynője és a kedves férje. Fognak itt még kiderülni szép dolgok is. A kishugi jó arc lehet (a valamelyik napi kirohanása után
), valószínűleg csak elege lett abból, hogy ezek ketten a világmindenség közepének hiszik magukat.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: