Megjelent a néhai énekes és Timberlake közös dalához, a Love Never Felt So Goodhoz készült kisfilm.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Michael Jackson, Timberlake- Love Never Felt So Good
2014. május 15. 13:18
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2014. május 15. 14:17
Nekem nagyon teccik<3és Justinból nem nézem ki, hogy Jackson halálából keresen pénzt
2014. május 15. 14:36
nem tetszik a videó, szerintem nincs benne semmi fantázia.
2014. május 15. 14:43
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
nagyon jó dal lett,nem tudom mennyit változtattak az eredetileg annó MJ által felvett demón,de szerintem sikerült megőrizni MJ sajátos zenei stílusát JT pedig a legjobb választás szerintem MJ mellé ha valaki lehet MJ utódja az csak is JT lehet
2014. május 15. 15:59
|
|
Lalisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 226049 offline
|
Szerintem eleve fantasztikus dal lett - Jacko részeivel, de így, hogy Timberlake is közreműködött benne még jobb! Valahol azt olvastam, hogy az egész közreműködés és videoklip arra ment ki, hogy JT megmutassa, hogy ő Michael utódja, de szerintem inkább a tiszteletét szerette volna kifejezni a pop királya iránt
House Of Wax
2014. május 15. 16:37
|
|
Pinkparadisevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.26. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 223242 offline
|
1 szó:szuuuper *-*
2014. május 15. 16:40
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Nem hinném, hogy Justin rászorul Michael nevére csak azért, hogy ismertebb legyen. Justin egy ismert és elismert nagyon tehetséges énekes. Szerintem kevés olyan ember van aki ne tudná ki az a Justin Timberlake.
A zene és a klip is iszonyat jó lett, az egész videó alatt egy dolgot éreztem: tiszteletet Michael iránt, mert ez tényleg csak erről szólt. Le a kalappal
A zene és a klip is iszonyat jó lett, az egész videó alatt egy dolgot éreztem: tiszteletet Michael iránt, mert ez tényleg csak erről szólt. Le a kalappal
SmileyZ
2014. május 15. 16:51
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Nem tudom hányszor kéne azt elmondani hogy Michael NEM JACKO!!! Szerintem elég csak megnézni ezt a videót ahhoz, hogy ne hívjuk végre már így:
http://www.youtube.com/watch?v=qczWYy6sxDo
Egyébként, csak hogy a cikkhez is hozzászóljak, jó ötletnek tartom hogy Timberlake hatására az érte rajongók is megismerik Michaelt
Hisz az Ő zenéje semmihez sem fogható, és pótolhatatlan veszteség! Büszke vagyok, amiért Michael a példaképem.
http://www.youtube.com/watch?v=qczWYy6sxDo
Egyébként, csak hogy a cikkhez is hozzászóljak, jó ötletnek tartom hogy Timberlake hatására az érte rajongók is megismerik Michaelt
2014. május 15. 18:08
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Irtó jó lett a zene..és a klipp...nem is tudom....tökéletes..ahogy a táncmozdulatait megjelenítik,és az egész ahogy van,,, áhh, nem tudok mit mondani....ha ezt Michael látná, 100%, hogy tetszene neki
2014. május 15. 22:59
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Annyira elcsépelt, hogy a rajongók éneklik a szöveget a videóban, meg közben táncolnak. Ez már lejárt szerintem. A bevágott képkockák Jacksonról tetszenek, meg persze a sok mosolygós kép.
2014. május 16. 16:43
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Na most kérem szépen.. végre vettem a fáradtságot, és meghallgattam ezt a bizonyos új számot...
Szerintem nagyon elcseszték...nem tetszik. Persze ez az én vélemények, ha valakinek nem tetszik ne olvassa tovább...
Az eredeti dal szerintem milliószor jobb volt, mert abban CSAK Michael énekelt, és adta át magát a dalnak valamint, ahhoz klip nem készült ugyan, de az ember érti a lényegét...
Na most, ha Timberlake úgy döntött, hogy hozzányúl, akkor tegye. De ha egy jóból borzalmasat csinál, az már katasztrófa
Ráadásul kicsit sem hasonlítanak ezek a számok már Michael stílusára
persze, nagyon szeretem, de ezeket az új számokat már inkább be sem kapcsolom, mert nem bírom elviselni igazából..legelőször ugyan még csak-csak meghallgatom, de amúgy nem..
...és már ideje lenne békén hagyni szegény Michael-t mert odaátról már biztos elege van, nem csak abból, hogy az Ő zenéjéből próbálnak megélni, de a családjának kritikus pillanataiból is...
Szerintem nagyon elcseszték...nem tetszik. Persze ez az én vélemények, ha valakinek nem tetszik ne olvassa tovább...
Az eredeti dal szerintem milliószor jobb volt, mert abban CSAK Michael énekelt, és adta át magát a dalnak valamint, ahhoz klip nem készült ugyan, de az ember érti a lényegét...
Na most, ha Timberlake úgy döntött, hogy hozzányúl, akkor tegye. De ha egy jóból borzalmasat csinál, az már katasztrófa
Ráadásul kicsit sem hasonlítanak ezek a számok már Michael stílusára
...és már ideje lenne békén hagyni szegény Michael-t mert odaátról már biztos elege van, nem csak abból, hogy az Ő zenéjéből próbálnak megélni, de a családjának kritikus pillanataiból is...
2014. május 17. 16:28
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Szomorú vagyok mert Jacksont nem lehet utánozni ő túl egyedi hiába próbálkoznak az mégsem ugyan az sajnálom hogy nem tudott szerepelni a klipen Justin jó benne csodálatosak lehetek volna Jacksonal együtt.
A legjobb táncosokat szedték össze de ez még mindig kevés hiány érzetem van ha a klipet nézem.
A szám jó Jackson hangja ummm imádom jó hallani!!!
A legjobb táncosokat szedték össze de ez még mindig kevés hiány érzetem van ha a klipet nézem.
A szám jó Jackson hangja ummm imádom jó hallani!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.