A zenekar várva várt debütáló albuma június 27-től kapható, mely egy self-titled nagylemez lesz!
A teljes cikkhez kattints ide!
Júniusban érkezik a 5 Seconds of Summer debütáló albuma
2014. május 15. 11:07
Idézet (iannina @ 2014.05.15. 07:04)
Malna90 
2014. május 15. 13:33
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
Én nagyon vártam már, de aztán még Facebookon megláttam a Tracklistet, és ott nagyot csalódtam, hiszen nagyjából olyan dalokat kapunk, amelyek szerepeltek már EP-n, vagy már sokszor hallottuk őket
2014. május 15. 16:00
Én már nagyon várom hogy hallhassam az egész albumot.
2014. május 15. 17:50
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Örülök ennek a hírnek, mivel végre ők tényleg bandának minősülnek, nem csak feléneklik a dalokat hanem aktívan részt vesznek az egészbe. Bár még van mit csiszolni a tudásukon és előadásmódjukon, de én hiszem hogy erre képesek ezek a srácok. Csak így tovább!
2014. május 15. 20:18
|
|
livi6467111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 192136 offline
|
Úristen , legyen már JÚNIUS 27.-e. *O*
2014. május 17. 11:09
Először ellenszenves volt ez a banda, azt hittem, hogy ők is csak egy 1D copy a "többivel együtt". Aztán megtetszett a SLSP és a Heartbreak Girl. Ezt a két számot sokat hallgattam. Aztán megnéztem egy magyar feliratos interjút amin szarrá röhögtem magam, nincs rá jobb szó.
elkezdtem hallgatni a számaikat, és fokozatosan rájöttem, hogy egyáltalán bem tucat banda, és hozzájuk fogható idiótákat (pozitív értelemben) messze nem fogok találni... Most pedig már nagyon várom az új albumot, egyre szimpatikusabbak!
<3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

1 felhasználónak tetszik: