A HIMYM testvérsorozatának pilotját gyengének találták a CBS vezetői, így elutasították a komplett projektet.
A teljes cikkhez kattints ide!
A CBS-nek nem kell az Így jártam apátokkal
2014. május 14. 17:02
2014. május 14. 17:08
Nessa összeállításában még úgy volt, hogy berendelik. Mondjuk a HIMYM magasra tette a lécet, úgyhogy valószínű, hogy azt a színvonalat nem üti meg.
2014. május 14. 18:01
|
|
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline
|
hát, szerintem nem hogy a CBS-nek, SENKINEK sem kellett volna!!!
Egy ilyen ikonikus, és történelmi sorozatot egy ilyen szarral utánozni?? Jesszus Isten! Jusson az összes tesó-pokolra!!
Egy ilyen ikonikus, és történelmi sorozatot egy ilyen szarral utánozni?? Jesszus Isten! Jusson az összes tesó-pokolra!!
2014. május 14. 18:09
|
|
pekii97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 152279 offline
|
Örülök, mivel biztos, hogy a HIMYM nyomába se ért volna, és egy gyenge utánzat pedig senkinek sem kell.. csak elrontotta volna az összképet. A két pasi meg egy kicsiről pedig csak annyit, hogy már Charlie távozása után be kellett volna fejezni -.-
2014. május 14. 19:12
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Felesleges lett volna, főleg mivel már az eredetinek is szenvedés volt már az utolsó 2 évada. A Két pasi meg egy kicsiért sem kár, szánalmasan gyenge és erőltetett lett Sheen távozása után.
2014. május 14. 19:21
|
|
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline
|
Nem csodálozok. Csak próbálták valamivel helyetesíteni a HYMYM-t, pedig az annyira ferge - mostfigyelj - teges volt, hogy nem lehet űberleni
Két pasi meg egy kicsiért sem kát, Asthon Kucherrel már nagyon béna.
Két pasi meg egy kicsiért sem kát, Asthon Kucherrel már nagyon béna.
2014. május 14. 19:31
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nem csodálkozom a döntésen. Túlságosan erőltetettnek és műnek hatott az ötlet.
2014. május 14. 19:36
SupernaturalFan...meg majdnem mindenki aki elöttem kommentelt egyet értek. Persze kell egy új sorozat amiből pénz lesz,de Barney fajta hülyeséget és Liliyék családszeretét meg Ted sóvárágást egy csapatba nem igazán lehet űberelni.
Erre tényleg jó példa a két pasi meg egy kicsi,szeretem Asthont,de az a sorozat is csak addig volt vicces amigy Charlie játszott benne
Erre tényleg jó példa a két pasi meg egy kicsi,szeretem Asthont,de az a sorozat is csak addig volt vicces amigy Charlie játszott benne
2014. május 14. 19:48
|
|
Mikurinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 222796 offline
|
Imádtam a HIMYM sorozatot, és tényleg nagyon magasra tette a lécet. Őszintén szólva, örültem neki, hogy lesz egy HIMYD sorozat is, még ha nem is lesz ugyanolyan jó mint az elődje. Sőt, lehetetlen, hogy elérje azt a szintet. De ki tudja, a remény hal meg utoljára.. A két pasi meg.. Nos, Charlie kb olyan szereplő volt, mint a HIMYM-ben Barney, nélküle közelről sem ugyanolyan jó a sorozat. Tényleg ideje befejezni.
2014. május 14. 19:58
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Számomra speciel az Így jártam anyátokkal is eléggé gyenge szitkom volt. Sosem értettem, hogy az emberek mit zabálnak benne. Egyrészről nagyon unalmas volt minden áldott alkalommal Ted szerelmi életéről hallani, pluszban volt benne egy beképzelt nőkurogató b*nkó (Barney - őt imádta mindenki, de a való életben elviselni sem lehetne), két iszonyatosan ostoba felelőtlen szülő (Marshall és Lily) és egy r*banc, aki mindenkivel összefekszik (Robin), valamint a sztori is eléggé klisés, sablonos és valami borzasztó béna volt. Nos, ha az anyasorozatot vesszük alapul, akkor nem is csodálom, hogy a CBS visszautasította és törölte az egész projektet a listájáról. Tök felesleges lenne még egyszer ugyanazt a béna szériát eljátszatni más szereplőkkel, hisz az anyasorozatot is sokan csak Barney miatt nézték. Gondoltam, hogy ennek nem lesz jövője. Ha adnak is neki esélyt, akkor max 2-3 évadot él meg, de lehet, hogy még annyit sem.
2014. május 14. 20:11
Nekem is ugyanaz a véleményem mint az előző hozzászólónak. Az Így jártam anyátoknál nem lesz jobb
2014. május 14. 21:52
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Nem kéne erőltetni ami nem megy. A CBS két legnagyobb sorozata, az Így jártam anyátokkal és az Agymenők egyediek, és egyetlenek. Nem érdemes belőlük más változatot készíteni, az eredetiben megformáltak már mindent, és kiboncoltak minden szálat, hogy az utánzat már tényleg csak egy baromi gyenge spinoff lenne, amit csak unalomból néznének.
Számomra amíg az Agymenőknek nincs vége, addig happy van
Számomra amíg az Agymenőknek nincs vége, addig happy van
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: