Starity

Lilu: „Semmi sem lehet fontosabb gyermekeinknél”

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 14. 15:06 #1
- törölt felhasználó -    
Lilu kisfia, Dávid születése óta tudja, baj esetén a Madarász utcai Gyermekkórház orvosaira és nővéreire mindig számíthat.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. május 14. 15:26 #2
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Én dolgozok gyermekklinikákon (bár a Madarász utcai szerintem nem oktató kórház), de a cikkben említett intézményhez nem tudok hozzáfűzni semmilyen tapasztalatot sem, mivel nem is dolgoztam még ott és beteges sem igen voltam gyermekkoromban. Ám a véleményem ezzel kapcsolatban az, hogy ez egy kib*szott reklám. Úgy tudom, hogy a Madarász utcai klinika jelenleg a Heim Pállal van összekötve, ott meg dolgozóként sem sok pozitívat tapasztaltam az alkalmazottakkal kapcsolatban. Pár hete pont arról panaszkodott az egyik orvos, hogy az éjszakai ügyeletre milyen hülyeségekkel vitték be a gyerekeiket a szülők. Persze, mindenki nagyon aggódik, ha a sajátjáról van szó, de azért egy kis vágással csak nem viszem be éjszaka kettőkor a gyereket a sürgősségi akutra. A dolgozók azért vannak ott, hogy a gyereknek jobb legyen. Akármilyen fáradtak vagyunk, akármilyen nyűgünk és bajunk van, az a természetes, hogy megpróbálunk segíteni. Elvégre gyerekekről van szó, és szomorú az, hogy ezt egyáltalán ki kell emelni, hisz akkor nem mindenkinek természetes. Az orvosnak és a nővéreknek is egyaránt kötelességük ellátni a beteget, hogyha megjelenik az ügyeleten. Ez nem csak a Madarász utcai klinikán van így, hanem mindegyiken amelyek keretén belül gyermeksérülésekkel/gyermekbetegekkel foglalkoznak. (felnőtt ellátásnál is ez lenne az eljárás, de hát tudunk amit tudunk). Nem kérdőjelezem meg a szóban forgó intézmény alkalmazottainak munka teljesítményét, de azért elég erősen érezni a nyilatkozaton, hogy Lilunak odatoltak egy kis zsetont, hogy így fényezze. Nincs mit tagadni, nagyon sz*r a magyar egészségügy nem csak a betegek, hanem a dolgozók részéről is. Gyermekosztályokon azért nem olyan rossz a helyzet, ám barokkos túlzásnak tartom azt amit Lilu mondott.
2014. május 14. 15:47 #3
- törölt felhasználó -    
ez a kijelentés jól hangzik,vannak emberek akik komolyan elgonodlkozthatnak rajta
2014. május 14. 15:54 #4
kissangela2003
kissangela2003
Queen of Sarcasm

StátuszFangirling is not a hobby. It is a life style.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2075
Csatolások: 0
Azonosító: 225173
Egyett értek Liluval
2014. május 14. 17:13 #5
- törölt felhasználó -    
Igaza van neki 100%-ig
2014. május 14. 20:44 #6
Norix6
Norix6

StátuszNem vagyok flegma sem bunkó, egyszerűen csak nincs kedvem hozzád.....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1174
Csatolások: 0
Azonosító: 220435
Igaza van szerintem neki teljes mértékben!
2014. május 15. 16:22 #7
Selz
Selz
leighade™

Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4450
Csatolások: 137778
Azonosító: 155975
Teljesen igaza van!
2014. május 16. 18:58 #8
yoda11