Ismét villantott Lea Michele (18+)
2014. május 14. 17:42
Hát ez óriási nagyon nagyot villantott
D De azért nem volt rossz a ruhája színe de kicsit túl nyitott volt
Várom a 6. évadot
2014. május 14. 17:45
|
|
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline
|
Micsoda ez, hogy így népszerűsítette a Glee-t! Hát ez ahhoz NEM kell, mert a Glee és Lea anélkül is csodás és népszerű!
És ez nem villantás, ahogyan azt a többiek is mondják csak olyan szemszögből kapták le
2014. május 14. 17:45
|
|
Nikréciavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 224473 offline
|
Most tényleg... Ilyen ruha alá ti mit vennétek fel? Csak kérdem, mert tanácstalan vagyok, ahogyan olvastam néhány kommentet.
Egyébként nem nevezném villantásnak, bárki járhat így, ha a lesifotósok minden oldalról villognak. Az ilyenek elkerülhetetlenek egy sztárnál. Az már más, hogy mostanában csak ilyen cikkeket írnak róla, azt senki sem említi meg, hogy a Twitter oldalán Cory - nak üzent születésnapjára, vagy, hogy a 'Louder' című albuma mekkora siker és milyen jó számokkal teli és hogy a hónap vége felé megjelenik majd a könyve is. Vagy ha írnak is ilyeneket, nincs egyensúly. Többet cikkeznek a melléről, mint a tehetségéről...
Egyébként nem nevezném villantásnak, bárki járhat így, ha a lesifotósok minden oldalról villognak. Az ilyenek elkerülhetetlenek egy sztárnál. Az már más, hogy mostanában csak ilyen cikkeket írnak róla, azt senki sem említi meg, hogy a Twitter oldalán Cory - nak üzent születésnapjára, vagy, hogy a 'Louder' című albuma mekkora siker és milyen jó számokkal teli és hogy a hónap vége felé megjelenik majd a könyve is. Vagy ha írnak is ilyeneket, nincs egyensúly. Többet cikkeznek a melléről, mint a tehetségéről...
2014. május 14. 18:30
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
benne volt a pakliban, nagyon is. ha ilyen ruhát vennék fel, biztos vagyok benne, hogy velem is megtörténne...
2014. május 14. 19:24
Ilyen megesik, amúgy se valami, nagy villantás, csak ebből a szögből!
2014. május 14. 19:32
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Megesik az ilyen. Ahogy legjobb barátnőm bátyja mondja: "Megesik, hogy a csiga elesik".
Amúgy tényleg nem valami nagyon villantás. Volt már nagyobb is.
2014. május 14. 19:39
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
ez szerintem egyáltalán nem villantás.
amúgy is nagyon kivágott a felső, semmit nem lehetett volna alá venni, meg nem direkt mutogatja magát, szóval nem nagy cucc.
2014. május 14. 19:41
Szerintem kissé messze van a villantástól, viszont oldalnézetből tényleg úgy tűnik.
2014. május 14. 21:05
Őszintén? Unom már, hogy Lea-t mindenki porig alázza! Már miért akarna azzal magának üzletet csinálni, hogy meghalt Cory? Miért kell ilyen összeesküvés-elméleteket gyártani? Mert írt róla egy dalt? Vagy az is lehet hogy...kettőt..? Lea-nak páratlan hangja van, színésznőnek is tökéletes, a villantásokat kötve hinném hogy a rivaldafényért csinálja...ahogy azt az egyik kommentelő írta, a paparazzik mindenhol ott vannak, és minden rezdülését fotózzák az adott sztárnak. Azt is gusztustalannak találom, hogy a cikkben sajátos véleménykinyilvánítás van, ami ráadásul nagyon nem pozitív!
2014. május 14. 21:42
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Huhh, de nagy durranás, láttam a melle vonalát. És ha az egészet láttam volna, mi történt volna? Semmi!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: