14 nyitva hagyott Disney-kérdés
2014. május 18. 22:09
|
|
AvrilandTaylorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225459 offline
|
én ezeken a kérdéseken sohasem gondolkodtam el..Nekem úgy jó ahogy van ezért szeretem a Disney-t:D
2014. május 19. 12:48
|
|
Tyriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 168017 offline
|
A Pocahontasban úgy van, hogy John Smith megkérdezi, hogy hívják, és pont akkor hallhatjuk, hogy "hozzád szól a szél, érthető beszéd", tehát ahogy írta is vki, a szellemek segítettek neki.
2014. május 19. 17:23
|
|
barbiecka01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 214952 offline
|
Az élet nagy kérdései..
2014. május 19. 18:44
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Én mindegyikre tudom a választ : Ezek mesék és a mesékben sok a kitaláció, itt bármi lehetséges !
2014. május 19. 18:59
|
|
Vircsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 189270 offline
|
Elgondolkodtató, de mindegyikre van logikus válasz. Néhányat meg is tudok magyarázni.Pl: Szerintem a Szörny Rt.- ben amikor napokig náluk volt a csajszi, az az embereknél csak egy éjszaka lehetett, és mivel a szülők aludtak, nem vették észre, hogy Boo nincs is ott.
2014. május 20. 19:38
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Vannak ilyen balesetek...Egyébként, ezek engem is érdekelnének. Jó kis cikk lett, elgondoltatott az élet nagy dolgairól. Példának okáért: Körömfestés a víz alatt...
MIT?
MIT?
2014. június 03. 15:56
|
Laura19980826új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 208730 offline
|
A meséknek ez a lényege..
2014. június 05. 20:33
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Nagyon jó cikk lett. Viszont a legtöbbjére az a válasz, hogy "azért, mert ez egy mese"
2014. június 24. 17:30
Nos jó cikk lett és vannak kérdések melyek elgondolkodtatóak,de valamennyire tudom a választ...
Meghát ezek kitalált történet alapján csinált mesék....
Csipkerózsika hogy bírta annyi éven át élelem és víz nélkül? Gondolom a varázslat úy működött mint a hibernálás a sci-fi filmekben, amikor lefayaztják az embereket...úgymond "leáll a szervezet.." De hát ez varázslat vol így bármi lehetséges..
Meghát ezek kitalált történet alapján csinált mesék....
Csipkerózsika hogy bírta annyi éven át élelem és víz nélkül? Gondolom a varázslat úy működött mint a hibernálás a sci-fi filmekben, amikor lefayaztják az embereket...úgymond "leáll a szervezet.." De hát ez varázslat vol így bármi lehetséges..
2014. augusztus 01. 18:01
Csipkerózsika, ha jól emlékszem, nem sokáig aludt... Az egyik jótündér kiszabadította a herceget, aki megölte a fogvatartóját, Demónát, majd felébresztette Aurorát. A Disney eltért az eredeti 100-éves-álom-történettől. Kövezzetek meg, ha rosszul rémlik.
Illetve gondolom Hamupipőke azért tűrt, mert a nagynénje tartotta el, és nem tudott volna megélni, senkije nem volt hármójukon kívül.
A többi viszont tényleg elgondolkodtató...
Illetve gondolom Hamupipőke azért tűrt, mert a nagynénje tartotta el, és nem tudott volna megélni, senkije nem volt hármójukon kívül.
A többi viszont tényleg elgondolkodtató...
2014. szeptember 08. 10:06
|
elyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 198961 offline
|
- Pocahontas na jogos (tardis meg a fordító
)...
- Aladdin attól, hogy rangot kap még nem kell, hogy igazi földje legyen, mármint sose mentünk el oda, nem is biztos, hogy létezett.
- A szörnyeteg elszokott az asztaltól, meg az evőeszköztől, meg nem is állt az kéz... izé mancsra elsőre gondolom.
- Csipkerózsika max egy napot aludt itt, nem 100 évet különben a hercegnek csak a dédunokája mentette volna meg
- Mert hova ment volna Hamupipőke, árva lány, se pénze se semmije, a mostohája a gyámja, élni meg hát jó esetben beszegődik valahova cselédnek, ugyanott van, rosszabb esetben meg, nem részletezem a nyomorultakat kb. ismeri mindenki...
- Szörnyella meg Anita hát, ez nekem nem volt kérdéses (bár lehet, hogy bele keverem a filmet) de amolyan egyetemi ismerős/és-vagy/főnök keverék nekem az ő kapcsolatuk
- Varázshaj. egyéb kérdés?
- Olaf na ez tényleg jogos.
- Aladdin attól, hogy rangot kap még nem kell, hogy igazi földje legyen, mármint sose mentünk el oda, nem is biztos, hogy létezett.
- A szörnyeteg elszokott az asztaltól, meg az evőeszköztől, meg nem is állt az kéz... izé mancsra elsőre gondolom.
- Csipkerózsika max egy napot aludt itt, nem 100 évet különben a hercegnek csak a dédunokája mentette volna meg
- Mert hova ment volna Hamupipőke, árva lány, se pénze se semmije, a mostohája a gyámja, élni meg hát jó esetben beszegődik valahova cselédnek, ugyanott van, rosszabb esetben meg, nem részletezem a nyomorultakat kb. ismeri mindenki...
- Szörnyella meg Anita hát, ez nekem nem volt kérdéses (bár lehet, hogy bele keverem a filmet) de amolyan egyetemi ismerős/és-vagy/főnök keverék nekem az ő kapcsolatuk
- Varázshaj. egyéb kérdés?
- Olaf na ez tényleg jogos.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: