Pont ez a lényeg bennük: mindegyik mese, mit kell ezeken filózni? Mért a magyar népmesékben hogy tudják a királyfiak mindig megölni a sárkányokat? A sárkánynak csak rá kéne fújnia és máris halott királyfi lenne...
A Szörny Rt-shez fűzném hozzá: azért nem tűnt fel a gyerek szüleinek, mert éjszaka volt??? És ki az a hülye szülő, aki 2 másodpercenként ránéz a gyerekére éjszaka????!!!
14 nyitva hagyott Disney-kérdés
2014. május 16. 20:57
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
Treasure-E.F.Xx ennyi
2014. május 17. 16:53
tényleg, ezeknek a kérdéseknek a válaszukra kiváncsi vagyok.
2014. május 17. 21:53
|
|
SteveRogersWifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 225895 offline
|
Ezekre a kérdésekre nem valószínű hogy valaha is választ kapunk
2014. május 18. 11:42
Miért tűrte Hamupipőke a folyamatos megaláztatást, ahelyett, hogy lelépett volna?
Nem értem, hogy mostanában miért lett divat ez a lépj le, ha nem tetszik a rendszer. Mert az egy dolog, hogy elszökik, de hogyan tartaná el magát, sőt még rosszab helyzetbe is kerülne mint előtte volt. Erre gondolom senki nem gondolt... Ezen a kérdésen kicsit fennakadt a szemem.
Nem értem, hogy mostanában miért lett divat ez a lépj le, ha nem tetszik a rendszer. Mert az egy dolog, hogy elszökik, de hogyan tartaná el magát, sőt még rosszab helyzetbe is kerülne mint előtte volt. Erre gondolom senki nem gondolt... Ezen a kérdésen kicsit fennakadt a szemem.
2014. május 18. 13:59
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Csipkerózsika a Disney mesébe nem aludt túl sokáig. Hamupipőkének nem lett volna hova mennie. Szörnyella Anita főnöke elméletitleg... onnan az ismertség. A Szörny a nagy mancsa miatt nem tudott normálisan enni, mert alig tudta megfogni az evőeszközt. A Pocahontasban az indiánok közeli kapcsolatban voltak a szellemekkel akik segítettek Pocahontasnak megérteni amit mond John (de amúgy ez egy kommunikációs kérdés, ami azért mert mese, nem lett kiélezve) de amúgy jó cikk és jó kérdések
2014. május 18. 14:01
|
reniszosziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 210109 offline
|
Ilyen idióta cikket! Ezek mesék és gyerekeknek készültek. A gyerekek csak élvezik és nem azon gondolkodnak, hogy mi miért van, mivel gyerekek! Arról mikor lesz cikk, hogy Justin Bieber és Májli miért viselkednek ilyen alpárian és gusztustalanul?
2014. május 18. 16:20
|
|
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline
|
Én még sosem gondolkodtam ezeken a kérdéseken, valószínűleg mert gyerekként nem igazán érdekelt
Így később viszont sok furcsaságot észrevesz az ember
2014. május 18. 16:21
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
maugli szüleit sirkán öli meg.. urszula körömlakján vannak fenn akadva mikor sminkelve van mindenki..-.- no comment.. szörny rt.. csak náluk mennek a napok a "valos világban" az északa.. aranyhaj haja varázshaj.. a hét törpe zsákba szedi őket de mutatják is még az elején a mesének.. aladin nak nem kreáltak királyságot csak hercegi ruhát kapott, hamupipőke nem volt hova mennie nem volt senkije se csipke rózsika varázslat miatt bírta ki mindennélkül, toy stori- nem mutatnak mindenjátékot csak a főszereplőket.. szépség és szörnyeteg elvarázsolták ne foglalkozott az evőeszközökkel tehát elfelejtette h kell használni.szörnyella a fönöke volt alánynak onnan ismerték egymást de ki tesz fel ennyire bugyuta kérdéseket már csak h akik megnézik a meséket egyből a válaszokat is tudják hiszen egyértelmű atyaisten... elfáradtam elolvasni ezeket... -.-
2014. május 18. 16:45
Igazából nem figyelgettem az apró részleteket, de most így tényleg elég furcsa
2014. május 18. 17:36
|
|
bastilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 224482 offline
|
Vannak,akik még a meséket is túl komolyan veszik és kommentelnek róla...
Calm down, ezek az alkotások azért vannak hogy kikapcsoljon kicsit az agy. Nem kell mindent túlgondolni.
Calm down, ezek az alkotások azért vannak hogy kikapcsoljon kicsit az agy. Nem kell mindent túlgondolni.
2014. május 18. 19:49
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
hoh na pont ezek a kérdések azok ami az alapja a filmnek vagy nem?? DE ezért nevezik MESÉNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. május 18. 20:44
|
|
Kitti7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 211120 offline
|
A mese lényege, hogy nem tudhatjuk minden kérdésere a választ.(: És nem az apróságokkal kell törődni, pl. hogy hogyan lehet valakinek kifestve a körme a víz alatt(: De ilyen kérdések ettől függetlenül szerintem rengeteg emberben merülnek fel.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: