14 nyitva hagyott Disney-kérdés
2014. május 14. 19:56
A mese az mese, és mint olyan nem kell mögé látni, mégha esetleg lenne is mögöttes tartalom.
2014. május 14. 20:16
|
|
norsk engel95% anxiety 5% girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.10. Hozzászólás: 1905 Csatolások: 0 Azonosító: 203513 offline
|
Én ezekre soha nem is gondoltam.
2014. május 14. 20:30
Ezek a kérdések már bennem is felmerültek korábban...
2014. május 14. 20:40
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
A mese az MESE. Kicsit erőltetett szerintem ez a cikk, már bocsánat. Megnézel egy filmet, amiben hableányok, boszorkányok, stb. szerepelnek, és azon akadsz fenn, hogy festi a körmét a banya? Miért nem inkább a varázserején? Az olyan hétköznapi, mindenkinekvan dolog, de a víz alatti pedikűr meg annyira hihetetlen? Szóval nem értem a logikát, emberek. Egyébként üzenem a "tudatlanoknak", Maugli szüleit kinyírta Sir Kán - azért egy Nobel-díjas író legismertebb könyvét illene elolvasni, nem csak a dizniből kulturálódni. Hamupipőke meg azért tűrte a folyamatos megaláztatást, mert a történet korában nem volt szokás csak úgy "lelépni", pláne, ha az ember egy hajadon leány, nulla vagyonnal.
2014. május 14. 21:48
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Csipkerózsika: kómában volt.
Hamupipőke: rabszolga, ráadásul rokoni kapcsolat révén, így nem "léphetett le".
Maugli: nem bírták felnevelni, kipaterolták.
Szörnyella: a főnöke volt Anitának, kénytelen volt bevágódni.
A többiről fogalmam sincs
Hamupipőke: rabszolga, ráadásul rokoni kapcsolat révén, így nem "léphetett le".
Maugli: nem bírták felnevelni, kipaterolták.
Szörnyella: a főnöke volt Anitának, kénytelen volt bevágódni.
A többiről fogalmam sincs
2014. május 14. 22:11
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Csipkerózsikán már én is sokat gondolkoztam:D amúgy én sosem szerettem a Disney-t annyira, úgyhogy az kis túlzás, hogy mindannyian imádjuk...
Diary, egyetértek!:/
Diary, egyetértek!:/
2014. május 14. 22:18
|
eleanorjcaldervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 204298 offline
|
érdekes cikk lett. nekem tetszik, sokan elgondolkodtam
2014. május 14. 23:06
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
1. Aki erre nem tudja a választ, nem nézte elég figyelmesen a mesét. Az már más kérdés, hogy a többi indián hogyan kommunikált John Smith-szel.
2. Melyik nem beszélt?
3. Az enyészeté lettek.
4. Hogy a szülők mit csináltak, arról nem tudhatunk, hiszen őket nem vette a kamera.
5. Úgy ahogy a szemére is felkeni a szemhéjpúdert.
6. Nagy mancs, kis kanál.
7. Az átkoknak is van apró betűs része, ez egy kíméletesebb átok-féle volt, mely megóvta őt fizikailag.
8. Abban az időben egy lány egyedül? Az utcán? Az éhhalál és egyéb nyalánkságok helyett én is a takarítást választanám.
9. Baleset, halál.
10. Aki látta a Fedőneve: Pipőt, tudja a választ.
11. Igen.
12. Varázshaj. Varázs tisztaság.
13. Ezt a mesét még nem láttam sajnos, így a fantasztikus okfejtésem is elmarad.
14. Ki volt az a rejtélyes nő, akinek ilyen baromi sok haja van? Megkérdezném tőle, milyen hajkondicionálót használ.
2. Melyik nem beszélt?
3. Az enyészeté lettek.
4. Hogy a szülők mit csináltak, arról nem tudhatunk, hiszen őket nem vette a kamera.
5. Úgy ahogy a szemére is felkeni a szemhéjpúdert.
6. Nagy mancs, kis kanál.
7. Az átkoknak is van apró betűs része, ez egy kíméletesebb átok-féle volt, mely megóvta őt fizikailag.
8. Abban az időben egy lány egyedül? Az utcán? Az éhhalál és egyéb nyalánkságok helyett én is a takarítást választanám.
9. Baleset, halál.
10. Aki látta a Fedőneve: Pipőt, tudja a választ.
11. Igen.
12. Varázshaj. Varázs tisztaság.
13. Ezt a mesét még nem láttam sajnos, így a fantasztikus okfejtésem is elmarad.
14. Ki volt az a rejtélyes nő, akinek ilyen baromi sok haja van? Megkérdezném tőle, milyen hajkondicionálót használ.
2014. május 15. 08:17
Ezek jó kérdések! Egyébként arra még kíváncsi vagyok,hogy Csipkerózsika,valamint a királyság és a herceg miért nem öregedtek meg száz év alatt?
2014. május 15. 08:42
nahát...erre nagyon kíváncsi vagyok!!! kérdezzük a Disney-t...de sztem ezek a titkok így jók,hogy nem lettek felfedve
2014. május 15. 15:56
Tetszik a cikk. Most én is elgondolkoztam a kérdéseken, pedig imádom a Disney meséket, de ezek eddig fel sem tűntek.
2014. május 15. 16:21
Hát...ezek csak idióta dizni filmek, nem kell benne logikát, vagy ilyesmit keresni!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: