Starity

14 nyitva hagyott Disney-kérdés

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 14. 13:46 #21
- törölt felhasználó -    
érdekes ,majdnem mindegyiket láttam ,de még nem gondolkoztam el rajtuk.....
2014. május 14. 13:48 #22
Zaiyed
Zaiyed
új tag

StátuszDreamer
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 60
Csatolások: 0
Azonosító: 133769
XD Ezek a kérdések fájdalmasak... XD Azt nem kérdezzük meg hogy a NAV miért nem csapott le a törpékre?
2014. május 14. 14:02 #23
Kriisztii
Kriisztii
visszatérő vendég
Hozzászólás: 242
Csatolások: 43
Azonosító: 208954
Eddig ezek a kérdések fel sem merültek bennem, de most, hogy így összeszedték valóban elgondolkodtató. Igaz, hogy ezek mesék és nem kell, hogy minden tökéletes legyen. Ettől lesz igazán érdekes. smileeee.gif
2014. május 14. 14:05 #24
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
A kérdések nagy része tulajdonképpen elég egyértelmű (amolyan kérdésben/mesében a válasz), de akinek mégsem, az ebből a kommentből nyugodtan okosíthatja magát. biggrin.gif wink.gif

Hogyan tudott Pocahontas kommunikálni John Smith-szel?
"Hozzád szól a szél, érthető beszéd..." (x)
Egyébként nem csak John Smith, de Meeko és Flit is meglepődnek rajta, hogy tud angolul.

Hogyan lehetséges az, hogy a Toy Storyban egyes játékok tudtak beszélni, míg mások nem?
Mert azoknak nincsen szája, úgy meg elég macerás lenne, nem? rohog.gif

Aladdin egyik kívánsága az volt, hogy herceg legyen. Ehhez az kellett, hogy a Dzsini kreáljon neki egy királyságot. Mi lett vele és az ott élő emberekkel később?
Sosem teremtett neki királyságot, egyedül nagy bevonulót meg gazdag külsőt, az meg mind csak ámítás volt. Az emberek pedig - ha valódiak voltak - ott maradtak Agrabah-ban.

A Szörny RT-ben Boo eltűnik egy rövid időre, hogy Sulley-val és Mike-kal mulassa az idejét. Mit gondoltak a szülei, hová tűnt a kislányuk vagy senkinek nem tűnt fel a hiánya?
Már sajnos nem emlékszem pontosan a részletekre, de ez tűnik az egyetlen jogos kérdésnek. Bár így is van egy elméletem: mivel Mary/Boo elég fiatal, így a szülei valószínűleg elég korán lefektetik aludni (mondjuk 7-8 körül, de az is lehet, hogy hamarabb) és ha feltételezzük, hogy 6-kor kelnek, akkor is van kb. 10-11 órája randalírozni Mike-kal és Sulley-val.

Mi az oka annak, hogy Ursulát száműzték a királyi palotából és hogyan tudja festeni a körmeit a víz alatt? Csak mert nekünk nem ment...
Most komolyan az a kérdés, hogy egy tengeri BOSZORKÁNY hogyan képes festeni a körmeit a víz alatt? Egyébként teljesen pontosan nem derül ki, hogy miért lett száműzve, de azt tudjuk, hogy azért, mert a "testvérével együtt kegyetlen dolgokat hajtottak végre a királyságban". A korai történet szerint Triton testvére lett volna, aki megpróbálja megkaparintani a trónt - persze eredménytelenül -, és ezért száműzik. Így a száműzetés maradt az végső történetben is, csak az ok változott meg.

Miért nem tudja a Szörnyeteg használni az evőeszközöket? Elvégre korábban ő is ember volt, csak megátkozták, nem?
Ha jól emlékszem, akkor ő maga is mondd valamit arról, hogy már nagyon régen használta őket utoljára + ekkora mancsokkal valahogy nekem sem lenne kedvem villával meg késsel szórakozni...

Hogyan élte túl azokat az éveket Csipkerózsika, amikor aludt anélkül, hogy vizet vagy ételt juttatott volna a szervezetébe?
Na jó, ezen a kérdésen kiakadtam. Az eredeti verzióban valóban alszik 100 évig, de a Disney-féle 1959-es filmben meddig is aludt? Maximum egy napig, vagy addig se. Innentől kezdve eléggé elveszíti jelentéstartalmát a kérdés, hiszen bárkivel előfordul, hogy kimerültségében alszik vagy 12 órát.
Az eredeti történetben meg azért, mert egyfajta hibernált állapotba kerül, mivel elátkozták. A varázslat határairól meg már csak nem fogunk vitatkozni. _nevet.gif

Miért tűrte Hamupipőke a folyamatos megaláztatást, ahelyett, hogy lelépett volna?
Mivel alapból nem modern kor, ezért mégis hova a susnyásba ment volna szerencsétlen? Ráadásul hagyja ott az apja birtokát, házát, mindenét? Most komolyan... Egyébként meg azért nem tett ellene semmit, mert a mese szerint tiszta lelkű és szorgalmas, tehát nem található meg benne a gonoszság.

Mauglira egy elhagyatott kenuban találtak rá. A kérdés már csak az, hogy mégis hová tűntek a szülei és mi lett velük?
Már nagyon régen láttam bármelyik verziót is (sajnos), de a wikipédia alapján: a Disney-változatban megfulladnak, az eredetiben pedig egy tigris (azt nem tudom, hogy Sir-Kán-e) megöli őket.

Hófehérke törpéi szabadidejükben a közeli bányákban dolgoztak, de az ott felkutatott kincseket hova tették és mit csináltak velük?
Valószínűleg a saját megélhetésüket biztosították belőle. Gondolom nem a semmiből épült a kunyhó. biggrin.gif

Csak minket érdekel, hogy miféle barátság fűzte össze korábban Anitát Szörnyella De Frásszal?
Egy iskolába jártak.

Mégis hogy a csodában maradt tiszta és selymes Aranyhaj rőzséje, amikor folyamatosan a földet söpörte vele?
Mondjuk úgy, hogy a szobája is elég tiszta volt + naponta 20x megfésülte.

Hogyan élte túl Olaf a trolloknál tett látogatást, amikor ott mindenhol gőzgejzírek voltak?
És a gőzgejzír mióta jelenti azt, hogy az alaphőmérséklet meleg? A trollok ruháján is látszik, hogy kutyahideg van ott fent a hegyekben. rohog.gif

Ki volt az a rejtélyes pasi, akiért Megara eldobta a szabadságát és Hádész mellé szegődött?
Ez a Herkuleses TV sorozatból (szintén Disney) derül ki: Adonisz (Trákia hercege) volt az, aki miatt eladta a lelkét Hádésznak (így mentette meg az életét), de az ugyebár utána elhagyta egy másik nőért...

Bocsánat a regényért, de remélem legalább megmentettem pár embert attól, hogy egész nap ezeken gondolkozzon. biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: duracell, Pinky Lili, Szandi0820, Sally Sparrow, Beyla
2014. május 14. 14:06 #25
Dream-Amelia
Dream-Amelia
Muhahahaha

StátuszDream-Amelia még nem állította be a státuszát és nem is fogja
Hozzászólás: 1088
Csatolások: 132
Azonosító: 222966
Érdekes kérdések, bár szerintem néhány értelmetlen, mert mégiscsak mese az egész. wink.gif
2014. május 14. 14:14 #26
- törölt felhasználó -    
Jaj de én télleg kíváncsi vagyok
2014. május 14. 14:16 #27
Dream-Amelia
Dream-Amelia
Muhahahaha

StátuszDream-Amelia még nem állította be a státuszát és nem is fogja
Hozzászólás: 1088
Csatolások: 132
Azonosító: 222966
Lindsay019, most olvastam a hozzászólásod, köszi a valószínűleg jó válaszokat, már elkezdtem gondolkodni. biggrin.gif
2014. május 14. 14:16 #28
Sung-Ra
Sung-Ra
visszatérő vendég

StátuszKérlek kelts fel ebből a rémálomból,amit te valóságnak hívsz!
Hozzászólás: 316
Azonosító: 216809
Érdekes,bár néhány kérdés fölösleges vagy egyszerű logkiával megválaszolható smileeee.gif biggrin.gif
2014. május 14. 14:17 #29
Vivienne0
Vivienne0
visszatérő vendég
Hozzászólás: 159
Azonosító: 218793
Na ezeket én is kérdem.
2014. május 14. 14:17 #30
- törölt felhasználó -    
A kérdésekre a válaszok könnyűek mivel én a tesómmal folyton Disney meséket néztünk...
Először is:
Hogyan tudott Pocahontas kommunikálni John Smith-szel, amikor a férfi volt az első angolul beszélő ember, akivel találkozott?

Arra nem figyeltetek hogy Pocahontas kapott egy különleges képességet hogy megértse a nyelvét a pasasnak?

Mi az oka annak, hogy Ursulát száműzték a királyi palotából és hogyan tudja festeni a körmeit a víz alatt? Csak mert nekünk nem ment...

Azért volt kiűzve mert Triton ellensége volt és el akarta venni a királyságot tőle ezért volt az a terve hogy Ariellel szövetséget köt.
2014. május 14. 14:18 #31
- törölt felhasználó -    
És azért tud körmöt festeni Ursula mert hát mégis csak egy boszi nem?
2014. május 14. 14:18 #32
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Lindsay019 @ 2014.05.14. 14:05)
A kérdések nagy része tulajdonképpen elég egyértelmű (amolyan kérdésben/mesében a válasz), de akinek mégsem, az ebből a kommentből nyugodtan okosíthatja magát. biggrin.gif wink.gif
Bocsánat a regényért, de remélem legalább megmentettem pár embert attól, hogy egész nap ezeken gondolkozzon. biggrin.gif

meghajolo.gif Tudtam, hogy te előállsz majd a megoldásokkal. biggrin.gif Köszönjük! thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2014. május 14. 14:20 #33
Vick019
Vick019

StátuszSo if you wanna hurt me, baby just hurt me
Hozzászólás: 933
Csatolások: 849
Azonosító: 131506
Az örök titkok..smileeee.gif
2014. május 14. 14:20 #34
- törölt felhasználó -    
és mivel van varázsereje meg bájitalai meg tudja oldani!!
2014. május 14. 14:21 #35
Muffin00
Muffin00
DEADINSIDE

StátuszTHINK BEFORE YOU SPEAK.!
Hozzászólás: 1246
Csatolások: 5
Azonosító: 184856
de jó cikk lett *-* nem is figyeltem annyira ezeket a mesékben!smileeee.gif
2014. május 14. 14:22 #36
- törölt felhasználó -    
Miért tűrte Hamupipőke a folyamatos megaláztatást, ahelyett, hogy lelépett volna?

Mert az nem olyan egyszerű hogy csak úgy lelép hisz mindene ott volt!
2014. május 14. 14:22 #37
- törölt felhasználó -    
Mauglira egy elhagyatott kenuban találtak rá. A kérdés már csak az, hogy mégis hová tűntek a szülei és mi lett velük?

Komolyan mintha nem lennének felelőtlen szülők...
2014. május 14. 14:23 #38
- törölt felhasználó -    
Csak minket érdekel, hogy miféle barátság fűzte össze korábban Anitát Szörnyella De Frásszal?

Az hogy Anita Szörnyella De Frász asszisztense volt...
2014. május 14. 14:25 #39
- törölt felhasználó -    
Hogyan élte túl Olaf a trolloknál tett látogatást, amikor ott mindenhol gőzgejzírek voltak?

Ez egy mese!!
2014. május 14. 14:26 #40
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Jaksi József Tamás @ 2014.05.14. 14:17)
A kérdésekre a válaszok könnyűek mivel én a tesómmal folyton Disney meséket néztünk...
Először is: 
Hogyan tudott Pocahontas kommunikálni John Smith-szel, amikor a férfi volt az első angolul beszélő ember, akivel találkozott?
Arra nem figyeltetek hogy Pocahontas kapott egy különleges képességet hogy megértse a nyelvét a pasasnak?
Azért volt kiűzve mert Triton ellensége volt és el akarta venni a királyságot tőle ezért volt az a terve hogy Ariellel szövetséget köt.

Idézet (Jaksi József Tamás @ 2014.05.14. 14:18)
És azért tud körmöt festeni Ursula mert hát mégis csak egy boszi nem?

Idézet (Jaksi József Tamás @ 2014.05.14. 14:20)
és mivel van varázsereje meg bájitalai meg tudja oldani!!

Idézet (Jaksi József Tamás @ 2014.05.14. 14:22)
Mert az nem olyan egyszerű hogy csak úgy lelép hisz mindene ott volt!

Idézet (Jaksi József Tamás @ 2014.05.14. 14:22)
Komolyan mintha nem lennének felelőtlen szülők...

Idézet (Jaksi József Tamás @ 2014.05.14. 14:23)
Az hogy Anita Szörnyella De Frász asszisztense volt...

Idézet (Jaksi József Tamás @ 2014.05.14. 14:25)
Ez egy mese!!

Nehezedre esne mindezt egy kommentben megfogalmazni? 110.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla, Lindsay019
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!