Megjelent az első karakterfotó a 2016-ban érkező Batman vs Superman című filmhez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így néz ki Ben Affleck Batmanként
2014. május 13. 22:48
2014. május 14. 00:06
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Nem igazán fogtak meg engem a Batman filmek, de otthon tuti megnézem.
2014. május 14. 07:11
Nem nagyon szeretem Batmant de azthiszem EZT megfogom nézni.
2014. május 14. 10:00
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
CHRISTIAN BALE A LEGJOBB BATMAN!!!
2014. május 14. 10:39
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Olyan kis aranyos, mint egy töltött galamb.
Kíváncsian várom a többi képet, mondjuk jöhetne valami kevésbé sötétebb, amin az arca is látszik. Persze még cirka két év, mire kijön a film, úgyhogy gondolom várhatok egy ideig.
2014. május 14. 10:44
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Nincs bajom Bennel, de Val Kilmert és Christian Bale-t nehezen fogja überelni. Egyéni vélemény, de szerintem az előbbi két úriember volt a legjobb Batman.
Különben Daredevilt, egy másik szuperhőst már eljátszott, és elképzelhető hogy vele azonosítják majd sokan miközben nézik majd a filmet. Mindegy, azért tuti megnézem.
2014. május 14. 10:44
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Én egy közelebbire lennék kíváncsi az arcáról. Mert amennyi most látszik belőle, az alapján még elég fura látvány.
De akkor is várós film.
2014. május 14. 11:45
Nincs bajom, Bennel,de azt soha nem értettem, hogy miért nem játszatná végig ugyanaz a színész a Batmant,aztán ha meghal jön a következő de így értelmetlen
2014. május 14. 13:09
|
|
adrikah1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 222464 offline
|
Jól nézki batmanlént!
2014. május 14. 14:20
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Nem lesz rossz ^^
2014. május 14. 15:06
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Már tegnap láttam a képet Twitteren, és kicsit engem is zavart, hogy nem csak mini, de alig látni belőle valamit. Nekem az a sejtésem és a véleményem, hogy Ben meg fog tudni birkózni ezzel a feladattal. Bale valóban pazar volt Batmanként, de kicsit unom már, hogy az is az egekig van magasztalva. Azért nem maradt tátva a szám az alakításától annyira, hogy minden öt percben ezt mondogassam. Bale jó színész és a Batman filmektől alkotott ezerszer jobbat is, csak azokat nem ismeritek tőle. Majd,ha esetlegesen kijön a film és Affleck tényleg sz*r volt benne, akkor lehet fikázni. De addig is miért előítélkeztek egy olyan filmről, aminek a forgatásába még csak most kezdtetek bele? Azt meg már meg sem kérdezem, hogy hogyan tudtok egy színészi alakítást értékelni úgy, hogy az adott alkotást nem is láttátok...
2014. május 14. 20:07
Szerintem Affleckel vissza lehet adni Batman-nek azt az "üzletember, aki esténként írtja a gonoszt" képet, ami Bale esetében annyira nem jött át nekem, de ez csak az én véleményem.
Egyébként én már unom, hogy minden évben kitalálnak valami blockbustert és a vége nem lesz más, mint egy egyszer vagy soha meg nem nézett középszerű, de feltúrbozott film, én legalább is nem a renderelésekért ülök be egy moziba.
Egyébként én már unom, hogy minden évben kitalálnak valami blockbustert és a vége nem lesz más, mint egy egyszer vagy soha meg nem nézett középszerű, de feltúrbozott film, én legalább is nem a renderelésekért ülök be egy moziba.
2014. május 14. 20:07
Már nem is Batman, hanem tesztoszteron bomba. A Sötét Lovag a legkedvesebb filmem, Batman pedig a kedvenc szuperhősöm, és félreértés ne essék Ben Afflecket is imádom, de ez így nekem nem jön be
Christian Bale az egyetlen és igazi Batman, nála jobban szerintem senki nem alakította eddig őt, de meglátjuk. Azért kíváncsi vagyok hogy csinálják meg.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: