Demi Lovato éppen tegnap tette közzé a Neon Lightshoz készült koncertverziót, ma pedig megint meglepte a rajongóit, ám most az In Case című dalhoz készült stúdióverziós kisfilmet töltötte fel a legnagyobb videómegosztó portálra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb videót tett közzé Demi Lovato
2014. május 13. 21:55
Ahhoz képest, hogy a bejelentésben azt mondta, hogy akusztikus változatot kapunk (az első gondolatom egy gitáros verzió volt), ahelyett megkaptuk a dal eredeti verzióját, ráadásul a kisfilm sem új, már legalább egy éve felkerült a netre egy rajongó által, csupán annyi a változás, hogy most HD minőségben élvezhetjük. Szóval számomra egy kicsit csalódás, ettől függetlenül a dal továbbra is az egyik kedvencem, tavaly egy elég nehéz időszakomban sokat segített a hallgatása. A RDC klipje pedig nem hiszem, hogy ebben a hónapban érkezik, mert még le sem forgatták.
2014. május 13. 22:14
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Én is meglepődtem amikor ezt a felvételt láttam, hiszen ez még a DemiBOOK-al jött be, azzal a táblagépes alkalmazással. Másra számítottam, nem pont ugyan erre a felvételre, de ettől függetlenül csodálatos lett.
2014. május 13. 22:50
Idézet (Elody @ 2014.05.13. 22:40)
unatkozik a kiscsaj, de nagyon. t-n fogy a pénz vagy nincs mindig a középpontban? ja, de.
A pénzügyi gondjai miatt egy percig se aggódj, csak a 6 brazil koncertjével 667 millió forintot keresett.
2014. május 14. 08:09
Nem ismerem annyira Demit (rajongók kíméljetek:D) de ez nagyon jó lett. Tetszik a klipp és a dal:D csak így tovább Demi:D
2014. május 14. 11:51
Demi<3 imádom minden dalát, és ez sem lett kivétel, bár általában a pörgős és mozgékony dalokért vagyok oda, valahogy ennek is megvan az a hulláámhossza ,hogy ahh<3
2014. május 14. 14:21
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Nekem nem igazán tetszik...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: