Starity

Bizarr videóval szórakoztatja rajongóit Katy Perry

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 13. 21:00 #41
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Mindenki úgy csinál, mintha Lady Gaga sz*rta volna a spanyol viaszt. Pedig ez nem így történt. Mint mindenhol, úgy látszik a sztár világban is válság van, és manapság már minden létező híresség, énekesnő -vagy akár ki legyen- a másiktól vesz el dolgokat. Ez van, már nehéz idők vannak/jönnek a hírességeknél is. És ezt az egyediséget, még a kis szörny anyuka (?) sem tudja hozni. Had ne soroljam fel mennyi mindent lopott Madonnától, de azok senkit sem érdekelnek, hiszen ő egy igazi MŰVÉSZ és ISTENNŐ. Még régen, a kezdetekben ""egyedi"" volt, de aztán egyre jobban elfajzott, ahogy mindenki. Az előző albumja egy nagy rakás gőzölgő kakaónak se lenne jó, és sajnos ez így igaz Katy-re is. Az új albumjával sem vagyok túlságosan megelégedve.
Egyébként szerintem nem attól lesz valaki művész/művésznő, hogy hús ruhában, egy tojásban (vagy mi volt az) érkezik egy díjátadóra, vagy a koncertjein olyan nagy dolgokat csinál. Szerintem a zenétől valakit hívhatunk művésznek (de nagyon gyengén), viszont ebbe Gaga kisasszony nem tartozik bele, mert ugyan olyan unalmas, tuc tuc, semleges dalokat ír, mint minden átlagos kis felkapott híresség. pardon.gif

Egyébként nem értem, hogy az embereknek mi a baja ezzel a videóval. Szerintem semmi olyan durvát nem csinál benne, amitől már is máglyára kéne őt dobni. Azt viszont meg kell hagyni, hogy a zene alatta jóra sikeredett. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820
2014. május 13. 21:10 #42
punigundel
punigundel

Státusz"It's kind of fun, to do the impossible"
Hozzászólás: 807
Csatolások: 31
Azonosító: 213404
Nem egészen értem, miért kell ebből ekkora "botrányt" csinálni! Ez tényleg nem Katy stílusa, de nem egészen értem, hogy jön ide Gaga! Vki elmagyarázná? biggrin.gif
2014. május 13. 21:35 #43
- törölt felhasználó -    
Mert aztan Madonna olyan szent fazek,nem? Mindig azzal jonnek,hogy Gaga nyult Madonnatol (oke,lehet),de azt senki nem veszi eszre,hogy Madonna annak idejen mennyi mindent "lopott" mas eloadoktol?
Azt nem persze. Mindegy,Katy klipje bizarr,de szerintem folosleges ez a cicaharc.
2014. május 13. 21:39 #44
ESZSB_fan
ESZSB_fan
visszatérő vendég

StátuszNem akkor veszítesz,ha legyőznek,hanem akkor,ha feladod!!
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 175
Csatolások: 10
Azonosító: 222525
Katy te jobb vagy ennél!
2014. május 13. 21:43 #45
- törölt felhasználó -    
Szeretem Katy-t,de ez valami borzalom...
2014. május 13. 22:03 #46
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Szerintem ez jó lett, a zene is alatta rohadt jó biggrin.gif
2014. május 13. 22:08 #47
Emese2014
Emese2014
Hozzászólás: 896
Csatolások: 1109
Azonosító: 221725
Nekem tetszik smileeee.gif
2014. május 13. 22:15 #48
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Csatolások: 0
Azonosító: 130532
Ez a nő annyira szánalmas... Az egész turnéja Gaga turnéiból és Britney Vegas-i showjából lett összelopva. Semmi eredetiség nincs benne.
2014. május 13. 22:18 #49
- törölt felhasználó -    
SZ@R smileeee.gif koppintja gagát ,és ezzel kapaszkodik fel ez a rib@nc ,de a little monstersek mindig át fognak látni a szitán COPY KATY szóval jobb ha vigyázol ;3 Lehet most te vagy a csúcson ,de gyorsan vissza nyal a fagyi ;3
http://imagerz.com/QBZOWUtvAwMDUlwbRAVQ
2014. május 13. 22:21 #50
- törölt felhasználó -    
Idézet (GleeRolika @ 2014.05.13. 22:18)
SZ@R smileeee.gif koppintja gagát ,és ezzel kapaszkodik fel ez a rib@nc ,de a little monstersek mindig át fognak látni a szitán COPY KATY szóval jobb ha vigyázol ;3 Lehet most te vagy a csúcson ,de gyorsan vissza nyal a fagyi ;3 
http://imagerz.com/QBZOWUtvAwMDUlwbRAVQ

Tudod, nem az a baj, hogy van véleményed, hanem az, hogy nem tudod kulturált formában előadni, sőt semmilyen formában biggrin.gif és ez az igazi gáz nem az ami Katy és Gaga közt folyik nekik ez csak pénz, te meg megrekedsz ezen a szinten.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Glamster, Szandi0820
2014. május 13. 23:02 #51
Blaze13
Blaze13
visszatérő vendég

StátuszNem bírom a tudatlan embereket.!!!! Peace and Gaga!:)
Hozzászólás: 282
Azonosító: 158846
Ez a nő mindig Gagát utánozzta. Nincsen neki semmilyen stílusa sem. Csak sajnos az a baj, hogy a zenéje is egy nagy 0 mégis az emberek vevők rá pedig élőben nincs is hangja. szánalmas
2014. május 13. 23:36 #52
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Szeretem Gagát, de az, hogy a rajongók és a média úgy viselkednek, mintha ő sz*rta volna a spanyolviaszt és mindenki csak őt másolná, nem tetszik. Egyszer láttam egy képet tumblin, aminél Xtina azért volt beoltva, mert ugyanolyan árnyalatú vörös rúzst (!!!) használt, mint Gaga az egyik klipjében (sajnos nem viccelek). Mintha azt az árnyalatú rúzst Gaga találta volna fel. rolleyes.gif
Egyébként ez a twitteres üzengetés gyerekes. Legyen annyi mersze, hogy a képébe mondja.
2014. május 14. 07:54 #53
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Kár, hogy köze nincs a kisfilmnek az album hangulatához! Beállítja úgy mintha valami hatalmas electro parti lenne, közben csak melankolikus számok vannak az albumon!
Lehet védeni Katy-t, hogy őt most "divat cikizni", csak ne pont azok írják, akiknél a legnagyobb divat gaga besározásában merül ki.
Katy feltűnően másol egy az egyben, és persze, hogy ez már szemet szúr. Gaga is másol, de legalább nem egy személy/fantázia lény teljes stílusát. A Googlbe, meg minden egyes ismert személy neve után ha oda írod a "copies"szócskát, akkor garantáltan kihoz 500 ILYEN képet. Tehát Akkora nagy dolgot ezzel nem mutatunk!
Szóval lehet támadni Gagát, hogy plágium királynő, de ott válik röhejessé, hogy egy olyan személy védelmében teszitek, akit szintén megkoronázhatnánk ezzel a címmel.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2014. május 14. 09:46 #54
Doory
Doory
visszatérő vendég
Hozzászólás: 224
Csatolások: 174
Azonosító: 160874
Hmm...komolyan meglep néha, hogy miket képesek az emberek itt összehozni. Nem az lep meg, hogy hogy egy újabb Katyt lejárató cikket olvasok, nem ezt már kb. megszoktam. (ami azért eléggé unalmas) Ez a meglepő számomra: "Ehhez pedig most csatlakozik Katy azon tette is, mellyel sokak szerint utánozta az extravagáns énekesnőt
" Először is, jót nevettem ezen a "tette" kifejezésen, komolyan mintha kirabolt volna egy üzletet, kissé túlzónak érzem ezt a szót, de ám legyen, mondjuk, hogy a cikk írója nincs teljesen tisztába a jelentéssel. DE az, hogy ha valamelyik sztár -nem csak Katy, bár mostanába csak róla látok ilyen cikkeket, na vajon miért?- csinál valami olyat, ami tőle nem megszokott, akkor jönnek a Gaga fanok és "húúúú ezt Gagától lopta, mert csak Ő csinálhat ilyeneket, és Ő talált ki minden feltűnő, "extravagás" dolgot!!!" Könyörgöm...azért mert Gagáról az embereknek ez a "stílus" jut eszébe, attól nem kell más sztárokra is ezt a jelzőt aggatni, ha egyszer is valami feltűnő dolgot tesz (konkrétan ebben a videóvan mondjuk nem tudom, mi olyan hűű de feltűnő) Ha azok a Gaga fanok, akik ezeket a cikkeket megírják, valóban rajongók lennének, akkor elfogadnák, hogy Gaga ez által (is!) vált híressé, és ez rendben is van így. Mikor volt Gagának a turnén feltűnt videóhoz kicsit is HASONLÓ videója? Gondoljátok ezekkel a cikkekkel bármin is változtattok? Lehet, hogy néhány naiv Katy rajongóval sikerült ezeket elhitetni, de ők valószínűleg pár hét/hónap múlva maguktól is abbahagyták volna Katy nyomonkövetését. De azoknál a Katy rajongóknál, akik nem hiszik el ezeket -az egyébként teljesen abszurd- cikkeket, annyi értek el, hogy megútáljuk a Gagafanokat. (Persze, csak a magam nevében beszélhetek) Egyre jobban effelé hajlok...lehet hogy pont ez a célotok -bár tényleg fogalmam sincs, miért- veregessétek vállon magatokat! wink.gif
2014. május 14. 13:56 #55
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Doory:
"Mikor volt Gagának a turnén feltűnt videóhoz kicsit is HASONLÓ videója?"

OMG ne kérdezz hülyeséget!!! A Monster Ball turnéján az egyik interlude kb egy az egyben ugyanez! http://www.youtube.com/watch?v=Ryu7dV3I5D0 (0:44)

Plusz azt se mondd, hogy véletlen, hogy Gaga Born This Way Ball turnéján egy robot lovon vonult be, most meg Katy csinálja ugyanezt. Egy-két ruhára stb rá lehet fogni, hogy véletlen, de ezek a dolgok olyan egyértelműen Gaga névjegyei, hogy ha szerinted nem koppintás, amit Perry művel, akkor vagy vak vagy, vagy hazudsz.
Plusz ha már az MTV-nek, Billboard-nak stb is feltűnt, hogy gyanúsan ugyanazok az elemek, akkor nehogy megpróbáld megmagyarázni, hogy csak a Katy-t utáló Gagafanok találják ki. Aki kinyitja a szemét, az látja.

sewenteen:

Vicces, hogy a linkelt google keresésen a "katy perry copies" címszó alatt szinte csak Gaga van. XD Még az újság is megírta http://media.tumblr.com/tumblr_lm1i8iEqjZ1qh5d94.jpg

Ennyit Perry-ről...
2014. május 14. 14:40 #56
- törölt felhasználó -    
Szeretem Katy-t de ez a videó nem tetszik....pardon.gif
2014. május 14. 15:53 #57
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Candy_attack @ 2014.05.14. 13:56)
Doory:
"Mikor volt Gagának a turnén feltűnt videóhoz kicsit is HASONLÓ videója?"
OMG ne kérdezz hülyeséget!!! A Monster Ball turnéján az egyik interlude kb egy az egyben ugyanez! http://www.youtube.com/watch?v=Ryu7dV3I5D0 (0:44)
Plusz azt se mondd, hogy véletlen, hogy Gaga Born This Way Ball turnéján egy robot lovon vonult be, most meg Katy csinálja ugyanezt. Egy-két ruhára stb rá lehet fogni, hogy véletlen, de ezek a dolgok olyan egyértelműen Gaga névjegyei, hogy ha szerinted nem koppintás, amit Perry művel, akkor vagy vak vagy, vagy hazudsz. 
Plusz ha már az MTV-nek, Billboard-nak stb is feltűnt, hogy gyanúsan ugyanazok az elemek, akkor nehogy megpróbáld megmagyarázni, hogy csak a Katy-t utáló Gagafanok találják ki. Aki kinyitja a szemét, az látja.
sewenteen:
Vicces, hogy a linkelt google keresésen a "katy perry copies" címszó alatt szinte csak Gaga van. XD Még az újság is megírta http://media.tumblr.com/tumblr_lm1i8iEqjZ1qh5d94.jpg
Ennyit Perry-ről...

Gaga is ugyanúgy összelopkodta az imidzsét, a klipjeit és a dalait. Effektíve nem érdekelne, mert tény Katy sem maga az eredetiség, ez igaz, de olyan rohadtul szánalmas az, hogy úgy van előadva missz gatya, mintha neki mindenki ruhája, minden megmozdulása a csöpp kis agyából pattant volna ki. Talán még igazat is adnék nektek, litlömonsztereknek, hogyha gatyuska maga lenne a megtestesült egyediség. De így kábé sz*rral dobálóztok, mert hőn szeretett idolotok ugyanazon a szinten van, mint Perry. 110.gif
3 felhasználónak tetszik: hayley4, Szandi0820, baisée
2014. május 14. 16:13 #58
mialamia
mialamia
visszatérő vendég

Státusz♥Ariana,Demi,Ellie♥ 1D♥ ONO♥ The Vamps
Hozzászólás: 132
Azonosító: 167883
Én ezt az egész videó a koncert előtt/ közben dolgot először Miley-nál, majd Deminél aztán most Gagánál és Katy-nél láttam.. biggrin.gif Úgyhogy nem kell izélni, hogy ki kit utánoz, 2014-ben biztos ez lesz a divat a turnén biggrin.gif
2014. május 14. 16:21 #59
- törölt felhasználó -    
Bírom Katy-t wink.gif
2014. május 14. 17:05 #60
- törölt felhasználó -    
Idézet (mialamia @ 2014.05.14. 16:13)
Én ezt az egész videó a koncert előtt/ közben dolgot először Miley-nál, majd Deminél aztán most Gagánál és Katy-nél láttam.. biggrin.gif Úgyhogy nem kell izélni, hogy ki kit utánoz, 2014-ben biztos ez lesz a divat a turnén biggrin.gif

Nem azon vannak felháborodva, hogy a koncert előtt/alatt levetítésre kerül egy kisfilm, mert ez szinte minden nagyobb koncerten alap dolog. smileeee.gif Hanem azon, hogy szerintük Katy videójának tartalma hasonlít Gagáéhoz. Vagy valami ilyesmi, mert már nem nagyon tudom nyomon követni, hogy Katyt épp milyen lopással/másolással vádolják meg. rohog.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok