Hmm...komolyan meglep néha, hogy miket képesek az emberek itt összehozni. Nem az lep meg, hogy hogy egy újabb Katyt lejárató cikket olvasok, nem ezt már kb. megszoktam. (ami azért eléggé unalmas) Ez a meglepő számomra: "Ehhez pedig most csatlakozik Katy azon tette is, mellyel sokak szerint utánozta az extravagáns énekesnőt
" Először is, jót nevettem ezen a "tette" kifejezésen, komolyan mintha kirabolt volna egy üzletet, kissé túlzónak érzem ezt a szót, de ám legyen, mondjuk, hogy a cikk írója nincs teljesen tisztába a jelentéssel. DE az, hogy ha valamelyik sztár -nem csak Katy, bár mostanába csak róla látok ilyen cikkeket, na vajon miért?- csinál valami olyat, ami tőle nem megszokott, akkor jönnek a Gaga fanok és "húúúú ezt Gagától lopta, mert csak Ő csinálhat ilyeneket, és Ő talált ki minden feltűnő, "extravagás" dolgot!!!" Könyörgöm...azért mert Gagáról az embereknek ez a "stílus" jut eszébe, attól nem kell más sztárokra is ezt a jelzőt aggatni, ha egyszer is valami feltűnő dolgot tesz (konkrétan ebben a videóvan mondjuk nem tudom, mi olyan hűű de feltűnő) Ha azok a Gaga fanok, akik ezeket a cikkeket megírják, valóban rajongók lennének, akkor elfogadnák, hogy Gaga ez által (is!) vált híressé, és ez rendben is van így. Mikor volt Gagának a turnén feltűnt videóhoz kicsit is HASONLÓ videója? Gondoljátok ezekkel a cikkekkel bármin is változtattok? Lehet, hogy néhány naiv Katy rajongóval sikerült ezeket elhitetni, de ők valószínűleg pár hét/hónap múlva maguktól is abbahagyták volna Katy nyomonkövetését. De azoknál a Katy rajongóknál, akik nem hiszik el ezeket -az egyébként teljesen abszurd- cikkeket, annyi értek el, hogy megútáljuk a Gagafanokat. (Persze, csak a magam nevében beszélhetek) Egyre jobban effelé hajlok...lehet hogy pont ez a célotok -bár tényleg fogalmam sincs, miért- veregessétek vállon magatokat!