Cher Lloyd: „Meg szerettem volna mutatni a sebezhető oldalamat”
2014. május 13. 18:59
Juj már annyira nem szeretem Chert úgyhogy no comment
2014. május 13. 19:08
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Na ez a fotósorozat telitalálat, igaz, egy kicsit túl tökéletes (sok a PS, ha már mindenképp bele akarok kötni valamibe), de nagyon szuper. Az interjú is sikerült, tartalmas, aranyos.
2014. május 13. 19:12
Nagyon nagy példaképem Cher Lloyd ezért is gondolom azt,hogy egy nagyon kedves és aranyos lány! Valamint ezek a képek nagyon szépek lettek róla.
2014. május 13. 21:42
A legszebb a virágos ruhában! Olyan szép. És a cikk is jó.
2014. május 13. 23:06
Korábban nem nagyon szimpatizáltam vele, a konkrét okot nem tudnám megmondani, de annyira ellenszenvesnek tűnt, és a dalaival sem lopta be magát a szívembe. Aztán kijött a Sirens, és teljesen megnyert magának. Ezért kicsit utána néztem, és teljesen megváltozott róla a véleményem: egy nagyon aranyos, szimpatikus csajszinak tűnik. A magazinhoz készült képeken pedig gyönyörű - bár a PS szerintem is kicsit sok lett - jó döntés volt a részéről, hogy ombre hajra váltott.
2014. május 14. 19:42
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Nagyon jó képek lettek,és az interjú is jó lett.
2014. augusztus 30. 13:30
Jó interjú és fantasztikus képek!..
Nekem a 7-8 kép tetszik! Cher és az én stílusom nagyon egyezik.
Imádom!..♥
!
Nekem a 7-8 kép tetszik! Cher és az én stílusom nagyon egyezik.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: