Csúnya sminkbakit követett el a színésznő, aki a The Normal Heart vetítésén vett részt New Yorkban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lisztes képpel jelent meg a premieren Angelina Jolie
2014. május 13. 14:13
2014. május 13. 14:20
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Előfordul...
2014. május 13. 14:24
jó hát nem olyan gáz, kicsit olyan mintha egy tál kokóba nyomta volna a fejét. hát de mit kennek a fejére amúgy, mintha mész lenne vagy én nemtudom... (?)
2014. május 13. 14:26
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
Ez naygon durva... és senki sem szólt eki!
2014. május 13. 14:34
Mindenből cikket kell már csinálni..?! Nem nagy dolog szerintem, így is szép.
2014. május 13. 14:49
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Ezt a bakit inkább a sminkese követte el, nem Angie.
De tetszik az utolsó mondat vége "egy fekete, pánt nélküli, térdig érő ruhát viselt (ami remekül kiemeli a fehér port az arcán)".
D
2014. május 13. 14:49
Én is úgy gondolom, hogy a megvilágítás, illetve a vakuk miatt látható az arca olyannak, amilyennek, hiszen Angelina tuti észrevette volna, ha indulás előtt belenéz a tükörbe, illetve Brad szólt volna Neki.
2014. május 13. 14:57
Kizárt, hogy nem vette volna észre.. Én is úgy gondolom, hogy csak a fényviszonyok meg kitudja lehet vki feldobta egy kis photoshoppal.
2014. május 13. 14:59
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
"Lisztes képpel" -> az lisztes arccal helyesen
Egyébként ez photoshopnak tűnik nekem.
Egyébként ez photoshopnak tűnik nekem.
2014. május 13. 14:59
|
|
Harmlessinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 225928 offline
|
Annyira nem vészes. Főleg hogy Angelina Jolieról van szól. Szerintem senki sem fogja megkövezni, amiért szörnyű a sminkese.
2014. május 13. 15:18
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Uhh durva de biztosan nem szándékos és az még durvább hogy ilyenkor senki sem szól neki legalább annyit h "HEY bazdmeg lisztes a pofád!"(bocs a csúnya szóért) Ez sztem durvább...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: