Justin Timberlake elárulta, hogy a pop hajdani királya közös dalt akart felvenni vele, több mint egy évtizeddel ezelőtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Michael Jackson duettezni akart Timberlake-kel
2014. május 13. 10:33
Justin egy pancser vagy,nem érdekelt volna bármilyen banda is lett volna mellettem ha a Pop Királya kér meg egy duettre azonnal igen mondtam volna,meg sem fordult volna a fejemben a nem válasz. Justin milyen hülye volt később úgy is kivált a csapatból akkor minek játszotta hogy ő nélkülük nem,meg amúgy is Michael-el egy színpadon álltak az N'sync-el,az nem volt elég.
És ez az új duett meg nem olyan mint amit akkor készíthettek volna, Michael nagyszerű ötleteivel.
És ez az új duett meg nem olyan mint amit akkor készíthettek volna, Michael nagyszerű ötleteivel.
2014. május 13. 10:48
Justin nagyon is imádla, de nem is tudom ,hogyan mondhatál neme, valakinak aki akkor és még most is hatalams alakja a pop szakmának, ajj gonodlom vagy remélme mostanra már máshogy gonodlod,mert egy közös szám Michaelel,már akkor fellendíthette volna a karriredet
2014. május 13. 14:56
Hogy őszinte legyek, szerintem mindenki jobban járt, hogy JT szóló karrierbe kezdett. Jackson meg a pop királya volt, így nem csoda, hogy felfedezte Timberlake-et, akit a pop hercegének tartanak
Prince of pop ♥♥
2014. május 13. 15:17
Nem lett volna a kedvenc számom, sőt lehet, hogy megse hallgattam volna.
2014. május 14. 17:37
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Justin rossz döntést hozott hiszen a pop királyáról beszelünk és én az ő helyében nem mondtam volna nemet neki.
Érdekes hogy most mesélt Justin erről és az is furcsa nekem hogy nem ment bele a duettbe a együttese nélkül de azért elgondolkodott a szóló karrieren.
Akkor nem értem miért is nem ment bele én nem hiszek Justinak!!
És az is elég szomorú hogy csak a halála után értékelnek egy olyan nagyszerű embert mint Michael Jackson!!
Érdekes hogy most mesélt Justin erről és az is furcsa nekem hogy nem ment bele a duettbe a együttese nélkül de azért elgondolkodott a szóló karrieren.
Akkor nem értem miért is nem ment bele én nem hiszek Justinak!!
És az is elég szomorú hogy csak a halála után értékelnek egy olyan nagyszerű embert mint Michael Jackson!!
2014. július 04. 18:15
|
|
Bori2001MJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 218525 offline
|
Ha annyira akart volna vele duettet énekelni akkor megtette volna.... de nem tette.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: