Rocksztárok évkönyvfotói
2014. május 13. 18:30
Idézet (XxHeatherxX @ 2014.05.13. 17:04)
kissangela2003 írta
Nagyon csunyák még most is!
lehúzott gatyás, alapozós, SWAG-es, drogozó...
Nagyon csunyák még most is!
lehúzott gatyás, alapozós, SWAG-es, drogozó...
Ne haragudj, de most jót nevettem
2014. május 13. 19:30
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Axl, Slash, Izzy, Jim, Mick <33
Amúgy Axl-t rögtön felismertem, nagyon cuki volt
<3
Amúgy Axl-t rögtön felismertem, nagyon cuki volt
2014. május 13. 21:54
Vááá!* -* Kurt nagyon cuki volt. ^^ A példaképem nemcsak jó énekes, de ari is. Axl Rose-t is egyből felismertem
Slashnakár akkor is jól állt ez a haj!
Nagyszerű cikk lett!
2014. május 13. 23:13
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2014.05.13. 16:10)
Ja, csak ebben a világban elsősorban a zene minősége számít, és a zenészek képességei. Nem Axl hajának három tincse miatt szeretjük a Guns-t, nem Mick arca miatt veszünk Stones cd-ket, nem Tommy sminkje miatt állat a Mötley és kit érdekel Steven szája, ha az Aerosmith több, mint négy évtized alatt bandák százára volt hatással?
Elárulom, ezeken csak a pózerek és a laikusok akadnak fenn. Majd felnősz egyszer.
Hagyjad, a mai generáció szemében a kinézet fontosabb helyet kap, mint a tehetség. Minél szebb vagy jóképűbb valaki, annál jobban eladhatóbb, és így keltik fel a gyerekek érdeklődését annyira, hogy aztán belehallgatnak a dalaikba is. Hát nem tudom, amikor az én zenei ízlésem fejlődött és alakulgatott, akkor még az internetünk olyan lassú volt, hogy inkább be sem kapcsoltuk a gépet, ezért a tatám régi bakelit lemezeit hallgattam, és csak évekkel később (miután teljesen belecsavarodtam egy együttes vagy énekes zenéjébe, ha lehet így mondani) kezdetem el utánanézni, hogy hogy is néznek ki azok az emberek, akik ilyen jó zenét tudnak csinálni. Egyébként itt személyes kedvencem Jim. Sosem gondoltam volna, hogy ezt mondom róla, de olyan kis cuki.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. május 14. 09:36
|
|
IQninja99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.17. Hozzászólás: 883 Csatolások: 50 Azonosító: 200354 offline
|
Juj,mindenki nagyon aranyos volt.Legtöbbjükről nem most látom először ezeket a képeket,de mindig megmosolyogtatnak
Jon-ból sosem néztem volna ki hogy olyan jó pasi lesz belőle mint amilyen a 30-as éveiben volt.A Guns tagok is egytől-egyig édesek voltak,Axl olyan elégedett arccal néz
Kurt pedig egyszerűen csak imádnivaló.Mint egy kisangyal
2014. május 20. 20:47
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Jó cikk lett
most nézem, Kurt a fiatal kori képén tisztára olyan, mint az egyik osztálytársam (mármint olyan lenne, ha az az osztálytársam nem zselézné a haját. Hiába, ezek a mai fiatalok...
)
2014. május 24. 11:19
|
|
Kiss Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 177006 offline
|
Kurt Coban és Jim Morrison akkor és "most" is helyesek voltak...Egyet kell értenem az előttem szólókkal, jó lett ez a cikk
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.