Starity

Új klipet jelentetett meg Demi Lovato a Neon Lightshoz

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 12. 22:08 #1
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
A Neon Lightsnak már elkészült egy videóváltozata, de most Demi megosztotta velünk a világ körüli turnén felvett verziót is.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. május 12. 22:14 #2
- törölt felhasználó -    
Ez a koncertvideó is jól sikerült. smileeee.gif
2014. május 12. 22:20 #3
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3203
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Kicsit furcsa nekem az előadásmódja, olyan erőltetett. Meg mintha hangja se lenne. Szeretem ezt a dalt tőle, de maradok az első klipverziónál.
2014. május 12. 22:22 #4
Esztii. SellykeFan
Esztii. SellykeFan
Hozzászólás: 933
Csatolások: 17
Azonosító: 197399
Bár csak ott lehetnék a bécsi fellépésén.sad.gif
2014. május 12. 22:57 #5
- törölt felhasználó -    
Nem világ körüli turné, csak sima amerikai turné volt. És Bécsben koncert?! ohmy.gif Jó tudni. laugh.gif Szerintem felesleges a rajongókban ilyen hiú ábrándokat kelteni, mert még egy európai dátumot sem jelentettek meg, többször is elmondták, hogy a hónap végén fog kiderülni, hogy mely városokba látogat el.
Imádom a hangját, a mai fiatal előadók közül Ő az egyik olyan, aki élőben is zseniális, de sikerült pont azt a koncertet felvenniük, ahol gégegyulladással és influenzával küzdött, így most az utálkozóknak lesz lehetőségük rámondani, hogy nem tud énekelni. beer.gif Tény, hogy nem ez volt élete előadása hangilag. Remélem lesz egy kis ideje pihentetni mielőtt megindulna Európába. Az egyetlen ami nagyon irritál, hogy a háttérénekesei ilyen hangosan énekelnek... Nagyon bírom őket, mert cukik meg minden, de amikor színpadra kerülnek, elfelejtkeznek arról, hogy nem ők a műsor sztárjai... [Mondjuk most elnézem nekik, mert muszáj volt kisegíteniük. rolleyes.gif ]
2014. május 12. 23:43 #6
vamphanna
vamphanna
vámpircsaj ;)

StátuszMinden,ami vámpir es misztikum.:)
Hozzászólás: 2339
Csatolások: 1
Azonosító: 165036
Ez a video sokkal jobb mint az eredeti. heart.gif
Kar hogy messze lakok Ausztriatol igy az esely hogy el tudok menni a koncertre. sad.gif
2014. május 12. 23:47 #7
Emese2014
Emese2014
Hozzászólás: 896
Csatolások: 1109
Azonosító: 221725
Nekem tetszik. Nagyon jó hangja van Demi-nek.
2014. május 12. 23:54 #8
AndiSalvatore
AndiSalvatore
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Csatolások: 0
Azonosító: 223976
Nagyon vigyázz Demetria a hangodra mert nem lesz jó vége. sad.gif De még így is csodás volt, bárcsak egyszer láthatnám élőben heart.gif Amúgy meg nem díjátadókon fog fellépni hanem a New York-i és LA Priedokon.
2014. május 13. 07:35 #9
- törölt felhasználó -    
A dal így is ugyanaz a tökéletesség marad, és klipp pedig sokkal élettele telibb így, mert ugye van benne szó szerit élő jelent, egy koncertről és vagy valami természeteseb beüzése egy ilyen számhoz<3
2014. május 13. 08:09 #10
Nikrécia
Nikrécia
visszatérő vendég

StátuszTo escape criticism: do nothing, say nothing, be nothing.
Hozzászólás: 120
Azonosító: 224473
Na, ezt nevezem koncertnek. Egyszer jutnék el egy ilyenre, biztosan kitombolnám magam hónapokra. biggrin.gif
2014. május 13. 09:31 #11
- törölt felhasználó -    
Bárcsak ott lehettem volna a koncerten. Nekem ez jobban tetszett,mint az eredeti klipp!
2014. május 13. 11:56 #12
- törölt felhasználó -    
a szám erősen emlékeztet más számokra, de ha ettől eltekintünk a végeredmény, akkor is borzasztó. a koncertvideó úgy rossz, ahogy van. d.l. teljesen ki van merülve, ami nagyon látszik is rajta, hulla fáradt lehetett, ránézésre olyan, mint aki bármelyik pillanatban összeeshet a színpadon. a hangját ehhez mérten kell értékelni, gyenge, erőtlen és még sorolhatnám a negatív jelzőket de minek. kb. a videó 3/4-nél van egy ordítós rész, ami gondolom a katarzis helye akart lenni, de amint túl van rajta már sokkal felszabadultabb és mosolyog, tudja hogy már nem kell többet "énekelnie" és csak pár másodperc és távozhat a színpadról. ami engem nagyon meglepett, hogy egyesek még ezt az erőtlen vinnyogást is jónak találják. még mielőtt a rajongók nekem esnének; nem azért írtam ezt a pár sort, gondolatot, mert problémám van a hölggyel, sőt!... a jelenlegi tinisztárok közül még mindig ő az, akiben van valami plusz, ha a többihez (miley, bieber, selena..) hasonlítom. viszont ebben a videóben, klipben akármiben nagyon gyenge. nem tudom, hogy tudjátok ezt élvezni, ha én a rajongója lennék, akkor biztos izgulnék érte és szorítanék neki, hogy végig bírja csinálni rosszullét nélkül.
2014. május 13. 12:22 #13
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Nem értem, hogy mért pont olyan felvételt választottak, amiben ennyire erőtlen a hangja. Nem hiszem el, hogy nem volt jobb.
2014. május 13. 12:36 #14
- törölt felhasználó -    
Idézet (OceanSoul @ 2014.05.13. 11:56)
teljesen ki van merülve, ami nagyon látszik is rajta, hulla fáradt lehetett, ránézésre olyan, mint aki bármelyik pillanatban összeeshet a színpadon. a hangját ehhez mérten kell értékelni, gyenge, erőtlen és még sorolhatnám a negatív jelzőket de minek. kb. a videó 3/4-nél van egy ordítós rész, ami gondolom a katarzis helye akart lenni, de amint túl van rajta már sokkal felszabadultabb és mosolyog, tudja hogy már nem kell többet "énekelnie" és csak pár másodperc és távozhat a színpadról. ami engem nagyon meglepett, hogy egyesek még ezt az erőtlen vinnyogást is jónak találják. még mielőtt a rajongók nekem esnének; nem azért írtam ezt a pár sort, gondolatot, mert problémám van a hölggyel, sőt!... a jelenlegi tinisztárok közül még mindig ő az, akiben van valami plusz, ha a többihez (miley, bieber, selena..) hasonlítom. viszont ebben a videóben, klipben akármiben nagyon gyenge. nem tudom, hogy tudjátok ezt élvezni, ha én a rajongója lennék, akkor biztos izgulnék érte és szorítanék neki, hogy végig bírja csinálni rosszullét nélkül.

Hatalmas rajongóként sajnos egyet kell, hogy értsek. Muszáj lenne szánnia egy kis időt arra, hogy pihenteti a hangszálait, (és saját magát is) mert még rossz vége is lehet a dolognak. Borzasztó gyenge inmunredszere van (ma épp megint kiírta, hogy beteg), egyszerűen nincs olyan hónap, amikor ne szedne össze valamit, és ez a hangjára van a legnagyobb hatással. Pont ebből kifolyólag vették ki neki tavaly nyáron a manduláit, de nem hogy javult volna a helyzet, inkább romlott. Elhiszem, hogy egyetlen koncertet sem akar lemondani, mert nem akarja cserbenhagyni a rajongóit, de ez sem állapot, hogy így áll színpadra. Ha jól emlékszem, ezt az Izod Centerben vették fel, ahol a legsz*arabb állapotban volt, a koncert előtti Meet & Greeten még köszönésre sem futotta neki, annyira nem volt hangja. Szóval csak remélni tudom, hogy lesz egy kis esze, és leáll egy picit, hogy összetudja szedni magát.
PS: A Neon Lights után még két dal erejéig vissza kell térnie a színpadra. [Skyscraper és GYHAB] smileeee.gif

Idézet (ciel @ 2014.05.13. 12:22)
Nem értem, hogy mért pont olyan felvételt választottak, amiben ennyire erőtlen a hangja. Nem hiszem el, hogy nem volt jobb.

Mert a menedzser csapata ismét hozta a formáját, és bebizonyította, hogy náluk rosszabbat egy előadó nem foghat ki magának. laugh.gif
2014. május 13. 13:13 #15
Diuska12
Diuska12

Státusz" A mai lányok nagyon szépek, de egy vizes zsepi csúnyává teheti őket!xD"
Hozzászólás: 646
Azonosító: 203688
Nekem nagyon bejön... talán jobban is mint a videó klip!! <3 smileeee.gif
2014. május 13. 13:13 #16
FantasticGirl.
FantasticGirl.
visszatérő vendég
Hozzászólás: 355
Azonosító: 183249
Tényleg az látszik rajta leginkább hogy borzasztó fáradt.. az arcán is, meg a hangján is, tőle futná sokkal jobbra is, ha kipihenné magát.. de arra meg nincs ideje, annyit vállalt a nyakába. tényleg ráférne, mert hiába akar eleget tenni a rajongóinak, ha egyszerűen nem tud olyan előadást adni, amilyenre képes lenne, mert már szinte összeesik a fáradtságtól. Én nagyon szeretem Demit, bármit megadnék hogy láthassam élőben egyszer.. Pihenje ki magát, csak egy pár napot adjon magának, mert nagyon rossz vége lesz előbb vagy utóbb.. :/
2014. május 13. 14:01 #17
Lilly066
Lilly066
visszatérő vendég

StátuszWhat’s the secret? Just turn your can’ts into cans and your dreams into plans!
Hozzászólás: 116
Azonosító: 204896
Woow! Bécs<33 Imádom Demit!! És pont ebben az évben minden??? Ilyen szerencsét!! smileeee.gif
2014. május 13. 14:06 #18
- törölt felhasználó -    
Ez eszméletlen! Amint megjelent a dal aznap beleszerettem és az örök kedvencemmé vált! ♥ És ez a klip...w00t.gif
2014. május 13. 14:42 #19
- törölt felhasználó -    
Hihetetlen koncert. Belegondolni se merek mennyibe fájt a jegy, az első sorokba. Kár hogy pont azt a fellépést választották, ahol tök fáradt és beteg szegény Demi.
2014. május 13. 14:46 #20
- törölt felhasználó -    
Imádomm heart.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok