A Neon Lightsnak már elkészült egy videóváltozata, de most Demi megosztotta velünk a világ körüli turnén felvett verziót is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új klipet jelentetett meg Demi Lovato a Neon Lightshoz
2014. május 12. 22:22
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Bár csak ott lehetnék a bécsi fellépésén.
2014. május 12. 22:57
Nem világ körüli turné, csak sima amerikai turné volt. És Bécsben koncert?!
Jó tudni.
Szerintem felesleges a rajongókban ilyen hiú ábrándokat kelteni, mert még egy európai dátumot sem jelentettek meg, többször is elmondták, hogy a hónap végén fog kiderülni, hogy mely városokba látogat el.
Imádom a hangját, a mai fiatal előadók közül Ő az egyik olyan, aki élőben is zseniális, de sikerült pont azt a koncertet felvenniük, ahol gégegyulladással és influenzával küzdött, így most az utálkozóknak lesz lehetőségük rámondani, hogy nem tud énekelni.
Tény, hogy nem ez volt élete előadása hangilag. Remélem lesz egy kis ideje pihentetni mielőtt megindulna Európába. Az egyetlen ami nagyon irritál, hogy a háttérénekesei ilyen hangosan énekelnek... Nagyon bírom őket, mert cukik meg minden, de amikor színpadra kerülnek, elfelejtkeznek arról, hogy nem ők a műsor sztárjai... [Mondjuk most elnézem nekik, mert muszáj volt kisegíteniük.
]
Imádom a hangját, a mai fiatal előadók közül Ő az egyik olyan, aki élőben is zseniális, de sikerült pont azt a koncertet felvenniük, ahol gégegyulladással és influenzával küzdött, így most az utálkozóknak lesz lehetőségük rámondani, hogy nem tud énekelni.
2014. május 12. 23:54
|
|
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline
|
Nagyon vigyázz Demetria a hangodra mert nem lesz jó vége.
De még így is csodás volt, bárcsak egyszer láthatnám élőben
Amúgy meg nem díjátadókon fog fellépni hanem a New York-i és LA Priedokon.
2014. május 13. 07:35
A dal így is ugyanaz a tökéletesség marad, és klipp pedig sokkal élettele telibb így, mert ugye van benne szó szerit élő jelent, egy koncertről és vagy valami természeteseb beüzése egy ilyen számhoz<3
2014. május 13. 09:31
Bárcsak ott lehettem volna a koncerten. Nekem ez jobban tetszett,mint az eredeti klipp!
2014. május 13. 11:56
a szám erősen emlékeztet más számokra, de ha ettől eltekintünk a végeredmény, akkor is borzasztó. a koncertvideó úgy rossz, ahogy van. d.l. teljesen ki van merülve, ami nagyon látszik is rajta, hulla fáradt lehetett, ránézésre olyan, mint aki bármelyik pillanatban összeeshet a színpadon. a hangját ehhez mérten kell értékelni, gyenge, erőtlen és még sorolhatnám a negatív jelzőket de minek. kb. a videó 3/4-nél van egy ordítós rész, ami gondolom a katarzis helye akart lenni, de amint túl van rajta már sokkal felszabadultabb és mosolyog, tudja hogy már nem kell többet "énekelnie" és csak pár másodperc és távozhat a színpadról. ami engem nagyon meglepett, hogy egyesek még ezt az erőtlen vinnyogást is jónak találják. még mielőtt a rajongók nekem esnének; nem azért írtam ezt a pár sort, gondolatot, mert problémám van a hölggyel, sőt!... a jelenlegi tinisztárok közül még mindig ő az, akiben van valami plusz, ha a többihez (miley, bieber, selena..) hasonlítom. viszont ebben a videóben, klipben akármiben nagyon gyenge. nem tudom, hogy tudjátok ezt élvezni, ha én a rajongója lennék, akkor biztos izgulnék érte és szorítanék neki, hogy végig bírja csinálni rosszullét nélkül.
2014. május 13. 12:36
Idézet (OceanSoul @ 2014.05.13. 11:56)
teljesen ki van merülve, ami nagyon látszik is rajta, hulla fáradt lehetett, ránézésre olyan, mint aki bármelyik pillanatban összeeshet a színpadon. a hangját ehhez mérten kell értékelni, gyenge, erőtlen és még sorolhatnám a negatív jelzőket de minek. kb. a videó 3/4-nél van egy ordítós rész, ami gondolom a katarzis helye akart lenni, de amint túl van rajta már sokkal felszabadultabb és mosolyog, tudja hogy már nem kell többet "énekelnie" és csak pár másodperc és távozhat a színpadról. ami engem nagyon meglepett, hogy egyesek még ezt az erőtlen vinnyogást is jónak találják. még mielőtt a rajongók nekem esnének; nem azért írtam ezt a pár sort, gondolatot, mert problémám van a hölggyel, sőt!... a jelenlegi tinisztárok közül még mindig ő az, akiben van valami plusz, ha a többihez (miley, bieber, selena..) hasonlítom. viszont ebben a videóben, klipben akármiben nagyon gyenge. nem tudom, hogy tudjátok ezt élvezni, ha én a rajongója lennék, akkor biztos izgulnék érte és szorítanék neki, hogy végig bírja csinálni rosszullét nélkül.
Hatalmas rajongóként sajnos egyet kell, hogy értsek. Muszáj lenne szánnia egy kis időt arra, hogy pihenteti a hangszálait, (és saját magát is) mert még rossz vége is lehet a dolognak. Borzasztó gyenge inmunredszere van (ma épp megint kiírta, hogy beteg), egyszerűen nincs olyan hónap, amikor ne szedne össze valamit, és ez a hangjára van a legnagyobb hatással. Pont ebből kifolyólag vették ki neki tavaly nyáron a manduláit, de nem hogy javult volna a helyzet, inkább romlott. Elhiszem, hogy egyetlen koncertet sem akar lemondani, mert nem akarja cserbenhagyni a rajongóit, de ez sem állapot, hogy így áll színpadra. Ha jól emlékszem, ezt az Izod Centerben vették fel, ahol a legsz*arabb állapotban volt, a koncert előtti Meet & Greeten még köszönésre sem futotta neki, annyira nem volt hangja. Szóval csak remélni tudom, hogy lesz egy kis esze, és leáll egy picit, hogy összetudja szedni magát.
PS: A Neon Lights után még két dal erejéig vissza kell térnie a színpadra. [Skyscraper és GYHAB]
Idézet (ciel @ 2014.05.13. 12:22)
Nem értem, hogy mért pont olyan felvételt választottak, amiben ennyire erőtlen a hangja. Nem hiszem el, hogy nem volt jobb.
Mert a menedzser csapata ismét hozta a formáját, és bebizonyította, hogy náluk rosszabbat egy előadó nem foghat ki magának.
2014. május 13. 13:13
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
Tényleg az látszik rajta leginkább hogy borzasztó fáradt.. az arcán is, meg a hangján is, tőle futná sokkal jobbra is, ha kipihenné magát.. de arra meg nincs ideje, annyit vállalt a nyakába. tényleg ráférne, mert hiába akar eleget tenni a rajongóinak, ha egyszerűen nem tud olyan előadást adni, amilyenre képes lenne, mert már szinte összeesik a fáradtságtól. Én nagyon szeretem Demit, bármit megadnék hogy láthassam élőben egyszer.. Pihenje ki magát, csak egy pár napot adjon magának, mert nagyon rossz vége lesz előbb vagy utóbb.. :/
2014. május 13. 14:06
Ez eszméletlen! Amint megjelent a dal aznap beleszerettem és az örök kedvencemmé vált! ♥ És ez a klip...
2014. május 13. 14:42
Hihetetlen koncert. Belegondolni se merek mennyibe fájt a jegy, az első sorokba. Kár hogy pont azt a fellépést választották, ahol tök fáradt és beteg szegény Demi.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: