Minden évben kiosztanak három díjat az Eurovízió döntője előtt – a Marcel Bezençon-díjat, a legjobb előadó díját, illetve a legeredetibb hangszerelésű dal kap díjazást. Háromból kettőt idén a The Common Linnets, azaz Hollandia kapott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eurovízió 2014: a hollandoké a legjobb és legeredetibb dal
2014. május 12. 20:29
Én ezzel nem értek egyet, nekem nem voltak kedvenceim a hollandok.
2014. május 12. 20:29
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Nekem nem igazán tetszik ez a dal, valahogy túlságosan semmilyen. Bár lehet, hogy én vagyok egy kicsit túlpörögve mostanában, és nem igazán viselem el a lassú számokat.
2014. május 12. 20:32
Andrást szívesebben láttam volna a top 3-ban, de ez a verseny már nem a dalokról szól, hanem az országok közti kapcsolatokról, és például a lengyelek, akik ráadásul a "legjobb barátaink" nem adtak pontot...
Csak reménykedni tudok, hogy egyszer M.o nyerhet...
Egyszer eljön az én időm
Csak reménykedni tudok, hogy egyszer M.o nyerhet...
Egyszer eljön az én időm
2014. május 12. 20:34
|
|
Adri01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 206299 offline
|
Nem értek egyet. Valahogy semmi nem fogott meg ebben a dalban. Számomra unalmas és meglepő,hogy 2. helyezést ért el a páros. Viszont a svéd dal nagyon tetszett <3
2014. május 12. 20:45
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
örülök nekik,hogy megnyertek két díjat a háromból!Megérdemelték.Nekem nagyon bejött a dal.pedig utálom az olyan dalokat amik country vagy countryval tüzdelt.De ez levett a lábamról.
2014. május 12. 21:01
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
nekem ez a dal volt az,amelyiknél mind a 3 adásban el kellett kapcsolnom annyira untam,nyomasztott nekem nagyon nem tetszett.Helyettük a döntő bejuthatott volna Moldova vagy Litvánia is akár
2014. május 12. 21:01
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Lehet bennem van a hiba, és nekem van sz*r ízlésem, de nekem ez volt a kedvencem, és pont az egyszerűsége miatt, akár a dalt nézzük, akár a színpad képet. Felüdülés volt a sok giccses dal és előadásmód között (mert az eurovízió egyre inkább az ilyenekre hajaz) őket meghallgatni és látni. Valamint a svéd dal volt ami nagyon tetszett még.
2014. május 12. 22:09
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Nagyon szép ez a dal:) Szerintem nekik kellett volna nyerniük, de hát manapság két különböző nemű ember szereplése a színpadon már nem fut.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

1 felhasználónak tetszik: