Solange Knowles nekitámadt Jay-Z-nek
2014. május 13. 14:54
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Annyira vicces, hogy senki nem tud semmit az előzményekről, de már mennek az ostoba találgatások. Jesszus.
Ja és azt tegyük hozzá, hogy:
1. Solo már nem ma kezdte az ÉNEKESI pályát, neki nem kell balhét csinálnia, hogy a rivaldafénybe kerüljön. Csak a zenéje nem minden körben divatos.
2. Jay-t hozzá sem lehet hasonlítani a többi csürhéhez, akik eladják ma magukat a zenei világban. Piros pont neki, hogy hagyta, hogy Solange "kibontakozzon" és nem fajult el a helyzet.
3. Beyoncé egy úrinő. Tehát ennek tudatában ne taglaljuk tovább, hogy miért nem avatkozott közbe.
Amúgy nagyon érdekel a sztori, mert Solo nem ilyen, hogy csak úgy az embernek ugrana. Valahogy ez jött le róla eddig.
Ja és azt tegyük hozzá, hogy:
1. Solo már nem ma kezdte az ÉNEKESI pályát, neki nem kell balhét csinálnia, hogy a rivaldafénybe kerüljön. Csak a zenéje nem minden körben divatos.
2. Jay-t hozzá sem lehet hasonlítani a többi csürhéhez, akik eladják ma magukat a zenei világban. Piros pont neki, hogy hagyta, hogy Solange "kibontakozzon" és nem fajult el a helyzet.
3. Beyoncé egy úrinő. Tehát ennek tudatában ne taglaljuk tovább, hogy miért nem avatkozott közbe.
Amúgy nagyon érdekel a sztori, mert Solo nem ilyen, hogy csak úgy az embernek ugrana. Valahogy ez jött le róla eddig.
2014. május 13. 18:12
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Beyoncénak nagyon jó türelme van más nem nézte volna ilyen nyugodtan a történteket hiszen a gyermeke apjáról beszélünk aki a férje.
Solange nagyon kicsi lett a szememben neki menni a sógorának ez azért durva tőle rugdosódik meg minden.
Remélem nagyon szégyenli magát ha meglátja ezt a borzasztóan megalázó videót.
Amit csak magának köszönhet.
Jay-z le a kalappal előtted én a helyében behúztam volna neki!!
Solange nagyon kicsi lett a szememben neki menni a sógorának ez azért durva tőle rugdosódik meg minden.
Remélem nagyon szégyenli magát ha meglátja ezt a borzasztóan megalázó videót.
Amit csak magának köszönhet.
Jay-z le a kalappal előtted én a helyében behúztam volna neki!!
2014. május 13. 18:49
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Jay-Z helyében nem tudtam volna tartani magamat ilyen jól... Mondjuk nem illik nőknek behúzni, de úgy tűnik, hogy ő jó türelemmel lett megáldva. Azért az érdekelne, hogy mi volt a vita tárgya, mi váltotta ki ezt Solange-ból.
2014. május 14. 09:03
|
|
tunde881023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 211605 offline
|
Az egy dolog hogy Solange több mint tíz éve énekel ( én is énekelek gyerek koromtól a fürdőben) kiadott két albumot de nem ért el vele nagyobb sikereket ezért hajt még mindig énekesi babérokra. Olyan meg nincs az amerikai zeneiparban hogy távol Jayztől! Jayz az egyik legbefolyásosabb producer a keze akárhova elér! Ja és miért ne lehetne találgatni, ha érdekel a téma elvégre ezért is van a fórum.
2014. május 14. 09:52
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (tunde881023 @ 2014.05.14. 09:03)
Az egy dolog hogy Solange több mint tíz éve énekel ( én is énekelek gyerek koromtól a fürdőben) kiadott két albumot de nem ért el vele nagyobb sikereket ezért hajt még mindig énekesi babérokra. Olyan meg nincs az amerikai zeneiparban hogy távol Jayztől! Jayz az egyik legbefolyásosabb producer a keze akárhova elér! Ja és miért ne lehetne találgatni, ha érdekel a téma elvégre ezért is van a fórum.
Azért remélem, hogy ezt a Jay-Z-s dolgot te sem gondolod komolyan
Solange True EP-je (ami ugye a legutóbbi) más kiadónál, teljesen más zenei stílusban jelent meg és nagyjából az egészet ketten csinálták Dev Hynesszal. Aztán a Saint Heron válogatás album pedig a SAJÁT kiadójánál.
Értem, hogy mire gondolsz Jay-Z-vel kapcsolatban, és tényleg nagyágyú, de azért ne csináljunk már úgy, mintha nem lehetne Amerikában tőle függetlenül zenei karriert csinálni. Egy dolog, hogy tényleg sokat dob, ha valakit ő támogat, viszont valaki meg nem kér ebből és nem szándékozik mainstream körökben - Jay-Z körökben ismert és sikeres lenni, hanem járja a saját útját és megtalálja a saját közönségét anélkül, hogy eladná magát, csak hogy ez a közönség minél szélesebb legyen. Solange ahogy egyre inkább távolodott a standardtől, amire számítottak tőle - egyre sikeresebb lett. Nem Beyoncé sikeres, nem Jay-Z sikeres, de nem is akar az lenni. Sokkal több emberhez eljut már a zenéje, és inspirálódnak a stílusa által anélkül, hogy tényleg próbálkozna betörni a mainstreambe. Még Beyoncé is vesz tőle ötleteket. A dalait (meg másokét is
Bocs a regényért, utálok hozzászólásokat elemezgetni, de ez nagyon szúrta a szemem.
2014. május 14. 12:06
|
|
tunde881023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 211605 offline
|
janet7 mi már nagyon elkanyarodtunk a fő témától. Vajon mi volt az oka, hogy Solange így viselkedett a sógorával? Még mindig kitartok a véleményem mellett, miért ne állhatna fenn az a lehetőség, hogy például Beyonce testvére új albumot készül piacra dobni, más stílusban mint ami eddig tőle megszokott. Honnan lehet tudni? Attól, hogy nem harangozták be, talán most készül valami nagyobb dobásra. Tételezzük fel, hogy adott egy slágergyanús szerzemény amit neki szántak, de valamilyen oknál fogva Jayz elhappolta előle és Rita Oránál landolt. Ez csak egy alternatíva, de megtörténhetett vagy valami ehhez hasonló dolog nemde? Aztán lehet, hogy csak annyi történt, hogy Solange kicsit többet ivott a kelleténél és az alkohol kihozta belőle erőszakos énjét
Egyátalán nincs problémám azzal, hogy ha valaki nem ért egyet a véleményemmel, szeretek vitázni intelligens keretek között természetesen. Sok mindenben egyet is értek veled, de ez a babér dolog... Valaki érhet el sikereket attól függetlenül, hogy nem a babérokra hajt. Azt is szokták mondani, hogy babérokat arat. Végül is ez szubjektív, kinek mit jelent a "babér" Én jelen esetben olyan szabású elismerésekre gondoltam mint a Grammy stb. az énekesi pályán belül. Hidd el, hogy rengeteg aljas és simlis húzás jellemzi ezt az iparágat is, így én soha nem mondom azt, hogy ennek vagy ennek nem volt köze ehhez vagy ahhoz. Mert nem tudhatjuk. Egy percig nem állítottam, hogy Jayztől függetlenül más nem építhet fel karriert, de a sógornője hozzá képest elég kis pont.
2014. május 14. 12:34
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (tunde881023 @ 2014.05.14. 12:06)
Tételezzük fel, hogy adott egy slágergyanús szerzemény amit neki szántak, de valamilyen oknál fogva Jayz elhappolta előle és Rita Oránál landolt.
Nem akarok veszekedni tényleg, meg mindentudót játszani, de elég egy kicsit ismerni Solange karrierjét ahhoz, hogy ez fel se merüljön. Ő ír dalt másoknak, nincs szüksége mások dalára, pláne nem slágergyanú miatt. Ő nem az az előadó. Még az igazi stílusa kialakulása előtt sem volt az.
Nem tudjuk mi történt, ezért nem is akarok találgatni és úgy gondolom, hogy nem a mi dolgunk. Egy valami van viszont, amit biztosan kizárok, és az a karrier dolog. Nem azért dolgozott éveken át azon, hogy függetlenedjen és a saját lábára álljon, függetlenül minden elvárástól, hogy aztán Jay-Z-től kunyeráljon slágergyanús dalokat (megjegyzem sosem volt egy Jay-Z-s értelemben slágergyanús dala sem) és nekimenjen, amiért veszélyezteti azt a fajta hírnevet, amire igazából sosem volt szüksége. Köze nincsen Jay-Z-hez zeneileg. Egy dolog, hogy egy család lettek, de csupán ezért rögtön azonosítani őket zeneileg, belekeverni Solange Jay-Z-től jelenleg (évek óta) teljesen független karrierjét egyszerűen nem jogos. Egy random más stílusban tevékenykedő, más körökben mozgó, más producerekkel dolgozó előadónál senkinek nem jutnak eszébe pont Jay-Z, mert azért ANNYIRA műfajtól függetlenül nem központi figura, de csak mert Solange történetesen Beyoncé húga, már rögtön ez a sztori.
Solange kis pont, igen. Ő nem üzletember, nem divatguru (bár a stílusa alapján lassan afelé tart), nem nagyágyú, ő egészen más körökben mozog - de tudatosan.
Én befejeztem, mert tényleg elkanyarodtunk a témától és nem akartam okoskodni, de ismerem annyira Solo munkásságát, hogy bátran ki merjem ezeket jelenteni.
A verekedésnek nem csak két oka lehet - ahogy mondtad, hanem végtelen. Szószerint végtelen. Mivel nem csak hogy nem voltunk ott és nem tudjuk miről van szó, de nem is ismerjük őket, ezért én is fölöslegesnek érzem a találgatást, de nem lep meg, semmi új, az emberek mindig okosabbak a másiknál, ha ismeretlen híresemberek magánéletéről van szó (ezt nem ellened).
2014. május 14. 13:23
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Tulajdonképpen akármi is volt az oka, azaz ő magándolguk. Engem speciel hidegen hagy, hogy egy xy csaj miért ment neki az zn sógorának. Valahogy egyik sem kedvencem, így nem is tudok háttérinfókat, mert ahogyan látom egyes tagok úgy csinálnak, mintha Beyoncé mellett álltak és látták volna a két kis szemükkel, hogy mi történt. Az emberek nem tökéletesek, konfliktusok mindig voltak, most is vannak és mindig is lesznek. Elég primitív lehet szegény kiscsaj, ha egy rendezvényen nekiáll csinálni a fesztivált. Ha valakivel van valami problémám, pláne, ha híres vagyok, akkor otthon a négy fal között rendezem le és beszélem meg az illetővel a problémáimat. Vagy ez már a felnőtt embereknél sem szokás? Igazából tök mindegy. Felvétel alapján nekem elég kamunak tűnik az egész, és olyan, mintha a kamerának produkálták volna magukat. Gondolom, kellett egy kis mini-botrány, hogy ők se maradjanak ki a jóból.
2014. június 04. 19:04
Egyetértek Beylával.
Nem érdekel. Biztos csak megint ivott a hülyéje!
Már elnézést a lenéző hangnemért.
Nem érdekel. Biztos csak megint ivott a hülyéje!
Már elnézést a lenéző hangnemért.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: