Debby Ryan: „Szívás Disney-sztárnak lenni”
2014. május 14. 18:27
|
|
Sel123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 215551 offline
|
Engem meghalad ez a nő! Már a Zack és Cody élete a fedélzeten-ben kipróbálhatta, hogy milyen is a Disney sztárság, gondolom 2 külön szerződés a Jessie és a Zack és Cody élete. Meg szerintem ennyire nem kéne fenn hordania az orrát, mert már a Zack és Cody óta megmutatta, hogy mindent csinál, csak nem színészkedik. Ja és se Selly se Miley se Bridget senki sem mondta ezen az idiótán kívül, hogy rossz a disney sztárság. Ja és Miley egy csomót ír a disney életről a könyvében, és azt írta, hogy sokat vállogatták és szereti. És most sem mondta azt,hogy rossza disney, csak, hogy kilépett.
2014. május 14. 19:29
De annak mégis örült, hogy a fenekét nyalták, nem?
2014. május 14. 21:49
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
ehhez inkább nem mondok semmit...elvégre ő akart disney sztár lenni, nem?
2014. május 15. 16:27
|
|
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline
|
Jók a képek
És senki se kényszerítette so...
2014. május 15. 20:44
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
szerintem nem vicces a Jessie én nem tudok rajta röhögni:D kapott érte pénzt senki se kérte h csinálja,utólag panaszkodni könnyű
persze ráragasztanak a disney sztárokra egy jó kislány kisfiú cédulát,de ezt nem feltétlenül úgy kell levetni mint pl Miley bár ő drasztikus eset:D kíváncsi vagyok h Debbyből mi..
2014. május 16. 12:48
|
|
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline
|
Ahw*-* szép képek
2014. május 16. 15:44
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Igaza van teljesen, de ha belegondolunk sokak innen indultak, így szinte ez nem választási lehetőség ha valaki ki akar emelkedni, mert egyértelmű, hogy a Disney-nél kell kezdenie!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: