Jaj hogy oda ne rohanjak meg vissza!
Nagyon nagy dolgok kell csinálnia: bemegy a fotózás, kisminkelik vagy megtanul pár sort a filmbe!
Halljátok erre nem lenne mindenki képes!
Nem szidni akarom de most nincs igaza!
És a képek szépek lettek grat!
Debby Ryan: „Szívás Disney-sztárnak lenni”
2014. május 12. 17:39
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Biztos, hogy tudta, mire vállalkozik és amúgy sem értem a problémáját. Nem fogott senki sem pisztolyt a fejéhez, amikor aláírta a szerződést. Egy gyerekcsatornánál sok mindenre nem lehet számítani.
2014. május 12. 17:54
Jogtalanul háborog szerintem, hiszen ezt vállalta. Egyébként az egész "Dizni" szánalom, meg az összes ilyen csatorna, de főként a Dizni. Az indiai srácra I ♥ America feliratú pólót adnak, a kb. 10 éves fekete kislány folyton a rabszolgaságot emlegeti, akkor megállás nélkül megy Kanada lejáratása. Szánalmas. Politizálnak ezerrel, és azt ültetik a gyerekek agyába, hogy Amerika a legjobb hely, ahol mindent szabad, stb. Gusztustalannak tartom az egészet, főként azt, hogy az ő politikai és vallási nézeteikkel fertőzik meg a fiatal generációt, akik emiatt lesznek majd előítéletes felnőttek. Gratulálok!
U.i.: Elnézést, hogy kicsit elkanyarodtam a témától, de ezt le kellett írnom.
U.i.: Elnézést, hogy kicsit elkanyarodtam a témától, de ezt le kellett írnom.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. május 12. 17:56
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Az,biztosan borzasztó megterhelő tud lenni az a néhány millió,amit a sorozatokkal keres. Szegény.
2014. május 12. 17:56
Nem volt rákényszerítve arra, hogy Disney-sztár legyen. A Jessietől hányingerem van, pedig nem is szoktam nézni. Régebben is csak reggel hallgattam készülődés közben, de nagyon idegesített.
Valamit pedig nem értek... Egy piros csésze hogy szítana vitát? Gondolom ez egy példa volt, de akkor sem értem.
Valamit pedig nem értek... Egy piros csésze hogy szítana vitát? Gondolom ez egy példa volt, de akkor sem értem.
2014. május 12. 18:05
Megértem őt.Volt egy idő amikor nagyon szerettem volna Disney sztár lenni.De aztán rájöttem,hogy mindig csak körülöttem forogna a média(pl.:megfogta XY kezét így lehet,hogy járnak).aztán meg csak ha hallják a neved mindig csak egy kép fog előttük megjelenni.
2014. május 12. 18:12
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
A kepek nagyon tetszenek
2014. május 12. 18:18
|
|
domika666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 137666 offline
|
Valóban! A baj a Disney sztárjaival nemmás csak az, hogy nagyon mű személyiségek. Az alakításuk. Viszont abban hiszek, hogy mondjuk egy másik csatornától, például a CW-től, ami sokkal minőségibb sorozatokat mutat be nekünk, ha odakerülnének a Disney csillagok akkor sokkal többet kitudnának hozni magukból. De egyébként én szeretem a Disneyt csak a sztárok nincsenek jól.
2014. május 12. 18:30
|
|
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline
|
Jók a képek
de nagyon igaza van a Disney sztároknak mindig megkötik a kezüket :/
2014. május 12. 18:30
Debby nekem "regebben" se,most se,es a jovoben sem lesz soha szimpatikus.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.