23,4 millió ember nézi az Agymenőket
2014. május 12. 15:03
|
mezeskremesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 225962 offline
|
imádom ezt a sorozatot ^^ <3
2014. május 12. 17:49
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
én is nagyon szeretem a sorit! <3
2014. május 12. 18:21
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
áhhh nagyon imádoooom*wwwwww* annyira király hogy ötvözik a tudományt a humorral*----* a Sherlock után ez a 2. kedvenc sorozatom*---*
2014. május 12. 20:23
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Van egy olyan érzésem, hogy nyáron neki fogok ugrani ennek a sorozatnak -egy-két részt már láttam belőle és azok kifejezetten szórakoztatóak voltak.
2014. május 12. 20:33
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Őszintén szólva, a több mint húsz éves életutam alatt talán az Agymenők az a szitkom, amiért rajongok. Effektíve szeretem a komikus sorozatokat, ahol ugye a poén a lényeg, de a többségüktől már a hajamat téptem. Ilyen volt az Így jártam anyátokkal, amit az első öt rész után meguntam, de ezt darálhatom orrba-szájba, unhatatlan. Párom mondta nemrég, hogy ehhez a sorozathoz intelligencia kell, és totálisan igaza van. Nem agybutító dizni sorozat, hanem azért a televízió nézőnek mutatnak egy-két ördöngösséget a fizikával kapcsolatosan. Világ életemben hadilábon álltam eme reál tárggyal, sőt kettesnél jobbat középiskolában soha sem produkáltam, de ahogyan elkezdtem nézni ezt a sorozatot, rájöttem, hogy egy baromira érdekes tudomány. Nem mindegy, hogy hogyan tálalják. Megértem, hogy ennyien nézik, mert baromi klassz. A karakterek nagyon jól ki vannak találva és a színészek játéka sem smafu. Számomra übereli a legtöbb szitkomot, a legjobb amit valaha láttam.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2014. május 12. 21:02
|
|
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline
|
Hát én imádom. Teljesen oda vagyok tőlük. Vicces, aranyos és nem az a típusú amitől falra mászok. Meg is érdemlik. A színészek fantasztikusak a történet zseniális!
2014. május 13. 19:42
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
A rajzok nagyon jók, imádom a karaktereket, az összes szinészt is benne, a poénjaikat, megunhatatlanul jók
nem véletlenül ilyen sok ember szokta nézni
D
2014. május 14. 20:11
Az aztán jó sok néző! Jól játszák el a színészek a sorozatot!
2014. május 31. 19:17
hát én most kezdtem el nézni, de már nagyon tetszik
D nem csodálkozom hogy sokan nézik
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.