Aurelio nyerte a VV hatodik szériáját
2014. május 12. 16:19
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Örülök, hogy hármójuk közül ő nyert! Vikit utálom, Zsófikát meg nem nézem semmibe. Aureliot meg amúgy is bírtam!
2014. május 12. 16:33
Nagyon örülök neki hogy ő nyert. Neki szurkoltam. Imádom
Gratulálok Au <3
2014. május 12. 16:41
Nagyon örülök neki hogy ő nyert. Neki szurkoltam. Imádom. Gratulálok! <3
2014. május 12. 16:54
|
|
Delenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 366 Csatolások: 0 Azonosító: 175326 offline
|
Úristen!! O.O Ez a műsor évről évre egyre a sznvonalon alul teljesít! Pont ez a nyafka ,,férfinek" nevezett egyed nyerte meg?! Nem sajnálom tőle a pénzt,csak azt hogy ilyen alakokra van igény!
2014. május 12. 17:10
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Ilyen embereknek kell pénzt adni a zsebébe,szánalmas de tudtam hogy ö fog nyerni hiszen a fiatalok rá szavaztak vagy meg volt játszva ez is.
Én egy részt sem láttam csak annyit mutatták a reklám időben hogy lehetett tudni.
Én egy részt sem láttam csak annyit mutatták a reklám időben hogy lehetett tudni.
2014. május 12. 17:54
nagyon örültem annak, hogy ő nyerte meg
mindvégig neki szurkoltam! ;)hatalmas arc ez a srác
2014. május 12. 18:07
|
|
Duka2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.25. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 215857 offline
|
Azért jobban örültem volna ha Zsófika nyeri meg,de legalább nem az a nagy pofájú Viki és csak 3. lett!!Ennek i örülök,bár kb. egyszer láttam,és szerintem nagy marhaság az egész!!
:/
2014. május 12. 18:25
|
|
Harmlessinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 225928 offline
|
Nekem édes mindegy hogy ki nyeri meg, vagy hogy kik vannak benne, az én véleményemen nem változtat. Szörnyű látni, hogy merre halad a világ! Főműsor időben adnak egy ilyen szennyt, amiben nincs más, csak cigizés, káromkodás és egyéb trágárságok, amik szerintem nagyon nem valóak példának! A naiv tinilányok többsége "ultra menőnek" találja a sok hülyeséget amit a tv-ben adnak nap mint nap, percről percre. Nekem ne mondja meg senki, hogy normális ha valaki hisztirohamot kap, amiért megetettek vele egy falat tortát, vagy, hogy minden nap kiborul valami jelentéktelen dolog miatt, amiknek többsége a normál emberek füle mellett úgy suhan el mint egy versenyautó. Túlzok, ha azt mondom hogy láttam belőle össz-vissz 2 részt. Bőven elég volt. Szánalmas, hogy Magyarország legnézettebb csatornája ilyen szemetet ki ad a kezéből.
(Mielőtt bárki elkezdene ócsárolni a személyes véleményem miatt, gondolkodjon el egy kicsit ezeken a dolgokon!)
(Mielőtt bárki elkezdene ócsárolni a személyes véleményem miatt, gondolkodjon el egy kicsit ezeken a dolgokon!)
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2014. május 12. 18:46
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Erre lehetett számítani igen,hogy Ő fogja megnyerni.
2014. május 12. 18:49
|
|
Vivien_Borsosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 225987 offline
|
Harmlessin. Erre csak annyit tudok mondani, hogy nem kényszerít rá senki téged és senki mást arra, hogy ezt nézd
Ha valaki, 16-17 éven felüli nézi, saját felelősség, e korhatár alatt pedig már a szülő felelőssége, hogy engedi-e a gyerekének, hogy nézze, avagy nem. Maradjunk annyiban, hogy nem ez az egy szenny műsor megy a TV-ben, jóformán egy adót sem tudsz mondani (ismeretterjesztőkön kívül), ahol ne a "szemét" kategóriába tartozna az, amit leadnak.
Már az elején lehetett tudni, hogy Au fog nyerni, meg is érdemelte, végig imádtam a show alatt
Már az elején lehetett tudni, hogy Au fog nyerni, meg is érdemelte, végig imádtam a show alatt
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. május 12. 19:45
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Harmlessin @ 2014.05.12. 18:25)
Nekem édes mindegy hogy ki nyeri meg, vagy hogy kik vannak benne, az én véleményemen nem változtat. Szörnyű látni, hogy merre halad a világ! Főműsor időben adnak egy ilyen szennyt, amiben nincs más, csak cigizés, káromkodás és egyéb trágárságok, amik szerintem nagyon nem valóak példának! A naiv tinilányok többsége "ultra menőnek" találja a sok hülyeséget amit a tv-ben adnak nap mint nap, percről percre. Nekem ne mondja meg senki, hogy normális ha valaki hisztirohamot kap, amiért megetettek vele egy falat tortát, vagy, hogy minden nap kiborul valami jelentéktelen dolog miatt, amiknek többsége a normál emberek füle mellett úgy suhan el mint egy versenyautó. Túlzok, ha azt mondom hogy láttam belőle össz-vissz 2 részt. Bőven elég volt. Szánalmas, hogy Magyarország legnézettebb csatornája ilyen szemetet ki ad a kezéből.
2014. május 12. 20:04
|
|
Selena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 134188 offline
|
örülök h ő nyert:)))<3
2014. május 12. 20:16
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Harmlessin írta:
Dettóó!!!
Dettóó!!!
2014. május 12. 20:17
|
|
MrsLeadervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 224492 offline
|
engem egyáltalán nem érdekel ki nyerte meg, egy részt sem néztem meg, de ilyen hülyeségekre elbaszni a pénzt..milyen idiótaságot találnak még ki az emberek butítására? o.O nagyon nagy szám h megnyerte..a semmire meggazdagodott...sírni a villába mikor fél évig arany élete van bent, meg van mindene: nem értem az ilyen embereket..xd
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.