Aurelio nyerte a VV hatodik szériáját
2014. május 12. 11:09
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Zsófira szavaztam, mert nem akartam, hogy Au nyerje meg a játékot. Sajnálatos, hogy egy ilyen magamutogató helikopterező vadállat nyerte meg. Azt állította be, hogy ő olyan rossz helyről jött, holott ez nem így volt. Rohadt jó élete volt/van. Mindene megvolt/van és beállította mindenkinek, hogy mintha egy csöves lenne. Az is. Fúúú annyira utálom.
1 felhasználónak tetszik:
Tom44
2014. május 12. 11:10
MEGCSINÁLTA!
Végre valamilyen műsorban valahára az én kedvencem nyert. Ezt nem hiszem el.
Egyébként szerintem megérdemelten győzött! Inkább ő, mint az állandóan kényes, TÚL cuki Zsófika...
2014. május 12. 11:25
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Hát gratula neki
2014. május 12. 12:20
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Eszem és a szívem szerint Zsófinak adtam volna,főleg amilyen körülményekben él illetve villa lakók közül ő volt a legértelmesebb ember.
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2014. május 12. 12:45
|
|
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline
|
Nem lepett meg hogy Aurelio nyert mert ő volt a legszínesebb egyéniség és minden nap csinált valami " érdekeset " viszont az meglepett hogy Zsófika lett a második, sőt hogy egyáltalán benne volt a legjobb háromban. Gratula Aurelionak
2014. május 12. 13:09
De rég hallottam már a Való Világról... (hála a jó égnek)
Nekem mindegyikük unszimpatikus, primitív kis népi cserepes edény (k-cs-g). Amúgy szerintem ez a 6. szériát már eléggé kevesen nézték, az osztálytársaimtól sem hallottam semmit, meg úgy senkitől. Remélem úgy van, ahogy gondolom, hátha nem lesz 7. széria. Már nagyon unalmas.
Nekem mindegyikük unszimpatikus, primitív kis népi cserepes edény (k-cs-g). Amúgy szerintem ez a 6. szériát már eléggé kevesen nézték, az osztálytársaimtól sem hallottam semmit, meg úgy senkitől. Remélem úgy van, ahogy gondolom, hátha nem lesz 7. széria. Már nagyon unalmas.
2014. május 12. 13:53
Köszönöm istenem! (mért beszélek magamhoz?) Többet nincs egy ideig reklám, idegesítő tirpákok ect...
emeljük poharunkat! Nem bánnám, ha több nem lenne..
2014. május 12. 13:56
|
|
LilaSzamócaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.03. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 223650 offline
|
Gratulálok annak aki nézi. Ez a televíziózás legalja.
2014. május 12. 14:14
|
|
maite1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 148 Csatolások: 1 Azonosító: 144059 offline
|
Hát én is úgy gondolom így utólag, hogy ennek a műsornak semmi, de semmi értelme nem volt. Inkább nyerte volna meg Zsófi, ha már választani kellett volna, mert Aurélió tényleg iszonyatosan beképzelt. Rossz belegondolni, hogy a kövér-vékony örök dilemma mellett, az embereknek ez a magamutogatás, beképzeltség, önteltség tetszik.....süllyedünk egyre lejjebb.
Annak örülök, hogy nem a Vikkkkktóóóóriaa nyerte meg!!!
Annak örülök, hogy nem a Vikkkkktóóóóriaa nyerte meg!!!
2014. május 12. 15:02
|
|
Krisztii10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.24. Hozzászólás: 230 Csatolások: 8 Azonosító: 221746 offline
|
Szép volt Aurélióó<3
2014. május 12. 15:16
Feltűnési viszketegségben szenvedő emberek gyülekezete. Semmi értelme,baromkodni én is tudok.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.