Ariana Grande: „Nem nevetett ki Rihanna”
2014. május 24. 10:24
Szerintem Riri Ariana aranyosságán nevetett,mert elvégre azt a mozdulatot is aranyosan csinálja (1:56). Szerintem semmi rosszindulat nem volt a háta mögött ennek, egyszerűen csak aranyos volt Ariana!
2014. május 28. 16:05
én is elnevettem volna magam, ha így látom Arianat. mert ő még amikor olyan hát talán sexyn táncol akkor is aranyos.. de ebbe semmi rossz indulat nem volt, utánna még közös képet is csináltak
2014. május 28. 16:16
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Igaz, a hangja valami fülsértő rikácsolás, ami szerintem még mindig Mörire akar hajazni, ám a táncát illetően szerintem meg egész jól nyomta a csaj. Valljuk be, ha ő nevetségesen festett, akkor a másik két háttértáncos csaj is, ugyanis ugyanazt a koreográfiát tanulta meg mindenki. A csaj ráérzett a ritmusra, egyszerre mozgott a másik két profi táncossal és egész ruganyos volt, ahhoz képest, hogy nem ez a foglalkozása. Azért annyira nem volt sz*r, ahogyan leírtátok a kommentekbe. Az a helyzet, hogy elb*szták a koreográfiát és Grandét sem valami k*rvás öltözetbe kellett volna megjelentetni, mert ez a fekete mini meg fehér bőrcsizma duó valami gusztustalan egy párosítás.
2014. május 31. 12:38
|
|
Fanncsi_08.13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 184337 offline
|
Ha nevetett is biztos nem rosszindulatból
Ariana aranyosan csinálja
2014. augusztus 07. 00:31
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Tuti kinevette
Ez a csaj annyira eröltetten ,akar sexy lenne ,hogy az már nekem is fáj
2014. augusztus 31. 16:53
Ariana a kedvenc énekesnőm, nagyon imádom őt, de azért ezt a táncon még én is röhögök.
2016. augusztus 25. 23:57
Nem volt abban a nevetésben semmi rosszindulat, imádom Arianát de ezen még én is elmosolyogtam, nevettem picit magam.
Aranyos
2018. október 29. 06:52
|
|
SweetenerBaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.23. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 270992 offline
|
Jaj mert ha most én is nevetek valamin , akkor sz@r ember vagyok . Imádom az emberek logikáját , de tényleg
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: