Ariana Grande: „Nem nevetett ki Rihanna”
2014. május 11. 18:46
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Egyértelműen látszik, hogy nem rosszindulatból nevet. Gondolom nem gondolta volna ő sem, hogy Ari így elkezd majd táncolni. A táncban pedig semmi kivetnivaló nincs, ha tényleg béna táncot akartok látni, akkor az Indul a risza a ti műsorotok.
2014. május 11. 18:53
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Én gondoltam hogy RiRi nem Arin nevetett.
2014. május 11. 19:04
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Most nem tudom ,hogy mennyi igaz ebből ,hogy Riri ezen vagy azon nevetett.Viszont ha a táncolásán röhögött akkor adnék Ririnek egy tükröt ,hogy nézzem magára(mielőtt valaki félre értené nem teste vagy az arcára értem hanem ahogy kikente magát meg az a haj).
2014. május 11. 19:09
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Ennek a csajnak már szupersztárnak kellene lennie...Állati jó hangja van, tök ügyesen táncol és olyan mint egy hajas baba, állati csinos.
2014. május 11. 19:24
|
|
laura23plvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 353 Csatolások: 32 Azonosító: 224602 offline
|
szerintem nem gonoszul nevetett csak rihannának erőssége az ilyen ariannának meg nem szokott ezért nevettett rihanna hogy na a kiscsaj belehuz de azt mindta hogy tetszik neki akkor az biztos ugy vanés ugy nézett mint akinek tetszik és azt gondolja de cuki jól belehúzott a kiscsaj!!!!!!!!!
2014. május 11. 19:27
|
|
ArianaFan77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.14. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 221182 offline
|
Istenem.. Riri csak azért nevetett mert meglepődött! Egyértelmű! ebben nem volt semmi! Ari nagyon jó volt! <3
2014. május 11. 19:30
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Az emberek mindig próbálnak nagy feneket keríteni a semmiségnek, mert unatkoznak.”
Mennyire igaz!
Amúgy a dal nem rossz!
És cuki volt a tánc!
Mennyire igaz!
Amúgy a dal nem rossz!
2014. május 11. 19:49
|
|
fanni099visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 214685 offline
|
Ez a tán próbálkozás iszonyú erőltetett, és tényleg nevetséges( bocs Ariana fanok). De Ariana olyan mint egy barbie baba. Nagyon szép lány, de valahogy mégis nagyon mű. És nagyon kislányos.
Bevallom én is röhögtem rajta, és tisztán látszott, hogy Rihanna is. Attól, hogy Ariana nem vette észre.
Egyszerűen ez a tánc-próbálkozás-, és a klip is(legalábbis a megjelent képek alapján) nagyonNem Ariana. Ő egy kislány(legalábbis külsőre biztosan, bármennyire akart is ebben a ruhában nagylánynak tűnni), és lehet velem van valami baj, de szerintem a Nickelodeon-os szerepe sokkal jobban ilett hozzá, mint ez a.....nem is tudom mi.
Ő egy aranyos kiscsaj-nagyon jó hanggal- de ez nekem nagyon nem jön be.
Bevallom én is röhögtem rajta, és tisztán látszott, hogy Rihanna is. Attól, hogy Ariana nem vette észre.
Egyszerűen ez a tánc-próbálkozás-, és a klip is(legalábbis a megjelent képek alapján) nagyonNem Ariana. Ő egy kislány(legalábbis külsőre biztosan, bármennyire akart is ebben a ruhában nagylánynak tűnni), és lehet velem van valami baj, de szerintem a Nickelodeon-os szerepe sokkal jobban ilett hozzá, mint ez a.....nem is tudom mi.
Ő egy aranyos kiscsaj-nagyon jó hanggal- de ez nekem nagyon nem jön be.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: