A fiatal színész-énekesnő elmondta véleményét az iHeartRadio Music Awardson történtekkel kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ariana Grande: „Nem nevetett ki Rihanna”
2014. május 11. 17:50
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
úgy utálom ezt a csajt
2014. május 11. 17:54
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Oké. Most már könnyebben elalszok.
2014. május 11. 17:58
na azért! már készültem megölni rihannát:) na jó ez csak vicc volt:)örülök, hogy riri csak meglepettségtől nevetett
2014. május 11. 18:00
Szerintem meg Rihanna egyszerűen nevetségesnek találta ezt a táncot, amit meg tudok érteni. Miközben néztem én is elröhögtem magam.
2014. május 11. 18:06
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
Komoly, ilyenekről hírt :/ Ezt nem azért mondom, mert nagyon tisztelem az írót. De ki az aki ezen 5 percnél tovább is filózik?
2014. május 11. 18:22
Nem értem mi olyan nagy durranás ebben a csajban. A hangjában nincs semmi extra - az én fülem egyenesen bántja - a színpadi mozgása katasztrófa, annyira erőltetetten próbál szexi lenni, hogy már-már röhejessé válik, szóval cseppet sem csodálkoznék azon, ha Riri valóban kinevette volna. Remélem hamar lecseng körülötte ez az óriási felhajtás.
2014. május 11. 18:26
Az a mozgás... nem csodálom, hogy Rihanna kinevette. Egyébként szerintem látszott rajta, hogy nem azért nevetett, mert meglepődött.
2014. május 11. 18:43
|
|
k. júlia lucaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 210613 offline
|
Igaza van aRINAK <3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: