kissangela2003: Lehet te nem bírod őket, de Én 12 éves fejjel kimerem jelenteni, hogy a te drága popod semmivel sem jobb! Teszek rá, hogy a felét ezeknek a rockereknek nem ismered!
Íme, minden idők 10 legnagyobb rocksztárja
2014. május 17. 23:13
Nagyszerű cikk lett! <3 Szerintem Kurt megérdemli az első helyet. Ebben a cikkben tényleg a rock ikonokat gyűjtötték össze.
kissangela2003: Lehet te nem bírod őket, de Én 12 éves fejjel kimerem jelenteni, hogy a te drága popod semmivel sem jobb! Teszek rá, hogy a felét ezeknek a rockereknek nem ismered!
2014. május 25. 12:09
|
|
Mildredúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.29. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 188592 offline
|
Nagyon jó kis cikk lett!
A listáról a kedvenceim Axl és Kurt <3 De a többieket is baromira tisztelem, mert ők tényleg valódi zenészek...
Bár pár embert nagyon hiányolok a listáról.
2014. június 05. 14:47
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Imádom Kurtöt, megérdemli valóban, hogy Ő legyen az élen!
2014. június 14. 21:10
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Green Day hatalmas faaaav!!!!!
2014. június 22. 11:56
Úgy örülök,hogy Billie Joe is ott van! A Green Day örök legenda számomra abszolút kedvenc! De az a jó ebben,hogy ha egy punk/rockbandát megszeret az ember,akkor már meghallgatja a többit is. Ilyenek mint pl.a Guns 'n Roses vagy az előbb említett Green Day,nem olyanok mint mondjuk májliék,hogy egymást cikizik 'hogy most én vagyok a jobb',mert ők már akkora sikerre tettek szert,hogy nem akarnak versengeni egymással,mert nem tudnának(és nem is akarnak) egymásban "kárt tenni". Nem értem a Green Day miért nem vált ilyen híressé az első 2 albumával,azok is nagyon jók voltak. De igaz a Dookie azért jobb.
Hát igen,ehhez tudod ízlés és egy kis értelem is kell. Ez a stílus egy "kívülálló" számára csak egy "zúzós értelmetlenség",de ha egy kicsit kinyitnád a szemedet és a füledet,akkor megértenéd,hogy ebben a stílusban nagyon tartalmas dalok vannak,amik szólnak is valamiről. Egyébként is kit érdekel itt a te tökéletes ízlésvilágod? Ha ennyire távol áll tőled ez az egész,akkor írogass csak a "jajdecukibuburkás" cikkekhez,van belőlük elég(még sok is).
Idézet
Petrafranczia
Tőlem nagyon távol áll ez a "stílus" mert szerintem gusztustalan és a zene is hallgathatatlan.
Tőlem nagyon távol áll ez a "stílus" mert szerintem gusztustalan és a zene is hallgathatatlan.
Hát igen,ehhez tudod ízlés és egy kis értelem is kell. Ez a stílus egy "kívülálló" számára csak egy "zúzós értelmetlenség",de ha egy kicsit kinyitnád a szemedet és a füledet,akkor megértenéd,hogy ebben a stílusban nagyon tartalmas dalok vannak,amik szólnak is valamiről. Egyébként is kit érdekel itt a te tökéletes ízlésvilágod? Ha ennyire távol áll tőled ez az egész,akkor írogass csak a "jajdecukibuburkás" cikkekhez,van belőlük elég(még sok is).
2014. július 03. 18:21
Jó cikk lett,de én hiányolom belőle Elvist,a Rock&Roll királyát.
2014. július 08. 14:46
|
|
Elwyn7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.08. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 229025 offline
|
Hát ez egy retardált cikk, nagy része senkikből áll, azokhoz az alakokhoz képest, mint akiket felsorolok, persze ők is nagyszerű és tehetséges előadók. Egy valós lista: Kurt Cobain, Axl Rose, Slash, Freddie Mercury, Ozzy Osbourne, Led Zeppelin összes tagja, mivel lényegében megteremtették a heavy metal műfaját, ezenkívűl ez minden idők második legnagyobb rockbandája(nem az én véleményem, szerintem az első
), a Beatles tagjai , hisz a Beatles minden idők legnagyobb rockbandája (szerintem csak a második
). Jószerével azt se tudom kik azok, akik erre a szánalmas listára felkerültek, pedig nagyon pici korom óta legendákat hallgatok, mint a Metallica, Guns N' Roses, Rolling Stones, Nirvana, Queen, Led Zeppelin és még sorolhatnám. Ezzel nem akarom bírálni a felkerülteket, mert biztosan ők is nagyon jó előadóművészek, de nem erre a listára valók. Mielőtt még megtámadnának a Billie Joe Armstrong rajongók, leírnám, hogy én is szertem.
De a kedvenc az Robert Plant és Jimmy Page(Led Zeppelin)
2014. október 15. 20:45
|
|
Punhead XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.03. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 232677 offline
|
Gondoltam, hogy a Green Day és a Metallica is itt lesz :3 Meg persze a Guns n' Roses. Bennük nem is kételkedtem. Bár hiányolom innen a Linkin Parkot és a Skilletet :/ De am nagyon jó cikk
2014. október 17. 19:30
Na, végre én is idekeveredtem xd
A listán szereplő hírességek valóban nagyot alkottak, de én is hiányolok pár embert. Mindegy, igazából mindenki mást tenne rá.
Ebből a felállásból Axl Rose és James Hetfield az örök favoritjaim, de a többieket is imádom, na
Tudod, drága, a rock lehet, hogy neked 'hallgathatatlan', valójában mindegyik minőségi, tartalommal bíró, nagybetűs zene. Amíg bíbör annyit énekel, hogy "ooh, baby yeeahhh", addig a felsorolt zenészek értelmes szövegekkel rendelkező remekműveket nyújtottak a világnak. A rock nem gusztustalan... csak fel kell nőni hozzá
A listán szereplő hírességek valóban nagyot alkottak, de én is hiányolok pár embert. Mindegy, igazából mindenki mást tenne rá.
Idézet (Petrafranczia @ 2014.05.11. 19:49)
Tudod, drága, a rock lehet, hogy neked 'hallgathatatlan', valójában mindegyik minőségi, tartalommal bíró, nagybetűs zene. Amíg bíbör annyit énekel, hogy "ooh, baby yeeahhh", addig a felsorolt zenészek értelmes szövegekkel rendelkező remekműveket nyújtottak a világnak. A rock nem gusztustalan... csak fel kell nőni hozzá
2014. október 17. 19:41
|
|
nikiiii2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 1 Azonosító: 234521 offline
|
Joe Armstrong ezek közül a kedvencem!
teljesen igazad van!!!
Idézet
teljesen igazad van!!!
2015. április 11. 22:16
|
|
Diamonocskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 218988 offline
|
RockMe: Teljesen igazad van! Ez a pontos megfogalmazás.
James <3
James <3
2015. december 29. 13:41
|
|
came.from.the.60súj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 252677 offline
|
Nem tudok egyetérteni a listával. Kurt nagyszerű zenész, a Nirvana örökéletű, de grunge. Lehet rocknak hívni, de a fentiekben meg sem említett bandákat, (mint a Led Zeppelin, a Deep Purple, stb.) a rock kategóriában képtelen lenne lenyomni. Nem is beszélve arról, hogy a Slipknot-nak és a Green Day-nek, bár szeretem, de semmi helye nincs a listán.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: