Shakira és Rihanna miatt fizet három török csatorna
2014. május 11. 17:42
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
hát nem a klipp durva hanem a Törökök....
2014. május 11. 17:50
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
A fiatalok ettől rosszabb klipeket is látnak durvább jelenetekkel nem ezen a klipen kellene kibukni.
Vannak ettől sokkal durvább klipek is.
Most még van is ruha a lányokon.
De nagyon elítélő ez az ország.
Vannak ettől sokkal durvább klipek is.
Most még van is ruha a lányokon.
De nagyon elítélő ez az ország.
2014. május 11. 18:24
Szerintem a klip nem olyan durva hogy emiatt fel keljen háborodniuk.
2014. május 11. 19:41
|
|
laura23plvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 353 Csatolások: 32 Azonosító: 224602 offline
|
azért egy kicsit tényleg nemárt a korhatár és tényleg nem kell valakit elitélni na nem mondom hogy kürtölje azzonnal viláága de akkor is nameg tényleg nem azért fognak máshoz vonzódni amit a tv ben látnak csak ez azért nem mindig igaz!!!!!!!
2014. május 11. 19:46
Szerintem ez nagyon nevetséges. Semmi olyan nincs ebbe a klipben ami miatt korhatár kellene.
2014. május 11. 19:48
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Annyiban igazuk van, hogy a mai fiatalokat elég könnyű rossz útra terelni! De 18+-ot ez nem ér meg! Annyira szerintem nem durva, sokkal "durvább" klippek is vannak!
Véleményem szerint a melegeket nem kell elítélni, a legtöbb nem tehet róla, hogy ilyen! Amúgy vki világosítson fel, a törökök csinálnak vmit a homoszexuálisokkal (gondolok itt megöletésre, pénzbírságra stb...) vagy csak simán utálják őket?
Véleményem szerint a melegeket nem kell elítélni, a legtöbb nem tehet róla, hogy ilyen! Amúgy vki világosítson fel, a törökök csinálnak vmit a homoszexuálisokkal (gondolok itt megöletésre, pénzbírságra stb...) vagy csak simán utálják őket?
2014. május 11. 21:20
Én szeretem a dalt a klip az más de Shakirának gyereke van meg párja..
2014. május 11. 21:51
Sztem egyáltalán nem nevetséges! Tetszik a dal és a klip is, de az igaz, hogy tényleg nem 12 éveseknek való. Bár sajnos, már a 12 éveseket sem kell félteni (tisztelet a kivételnek!), de azért gyerekeknek tényleg nem való.
2014. május 11. 22:59
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nap mint nap ilyen klipeket nyomnak fel YouTube-ra. Szerintem ez sem különb, bár imádom mind a kettőt, jobbat vártam volna tőlük. :/
2014. május 12. 10:30
Meg esik az ilyen,mindenki másképp fogad egy klipet.
Nekem sem a kedvencem ez a klip,bár legjobban Rihanna zavar benne, a ronda képe, az egyedüli verziót én jobban kedvelem.
Nekem sem a kedvencem ez a klip,bár legjobban Rihanna zavar benne, a ronda képe, az egyedüli verziót én jobban kedvelem.
2014. május 13. 07:03
Igaz, nekem nem tetszik a klip, ahogyan a dal sem különösebben, de tényleg nem olyan durva a klipje, hogy korhatáros legyen.
2014. május 13. 15:44
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
A Can't Renenber To Forget You jó zene!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: